Tarinat/Uutiset/jutut 2007

(Jutut 2005)
(Jutut 2006)
30.12.2007
Loppu tilitysten aika vuoteen 2007 :(

On surullisen vuoden kertauksen aika…jos on ollut iloja, kuten poikamme armeijasta pääsy, neitimme riparilta pääsy, näyttelyhetket pienempien koirien kanssa, muuten vaan harrastamisen kiemurat ,on siis kuolemaa ollut niin läheisten ihmisten kun nyt tämä rakkaan karvatassummekin, joten enemmän kun yksiperhe tarvitsisi! Toivon todellakin, että ensi vuosi toisi parempaa...mutta niin se vaan menee mitä elämä antaa se myös ottaa :(

En jaksa, en pysty kelaamaan tilannetta Feenix järkevästi, vielä surutyö meillä täysin kesken...etenkin tyttärellemme jonka maailman
napa tuo koira oli...neiti joka haaveili aina siitä, että kun muuttaa omaan kotiin, muuttaa se Fenkuran kanssa, joka tulee viettämään eläkepäiviään hänen kanssaan. Tämä taas osoitti sen että elämää ei voi suunnitella hirmusti paljon eteenpäin, tai voi mutta on
varauduttava siihen, että koskaan ei voi tietää mitä ajan saatossa voi tapahtua.

Rakkaaseen punaturkkiimme sen verran, että onnettomuus ei vienyt Fenkuraa vaan sateenkaarelle siirtyminen tapahtui lääkärin vastaanotolla nukutuspiikkiin! Asian päätös oli kova, mutta väistämätön! Ja todellakaan ei pikainen jos joku niin ajattelee!!!
En osaa sanoa miksi kaikki alkoi menemään vikaan, liekö se ongelmamme korva joka tuli yllättäen, täynnä nestettä sisäkorva ja muut...pitkä lääkekuuri, nukutus operointeineen tyhjennyksineen sitä myötä pikkuhiljaa ärtyyntyminen vai mikä...mutta koiran hallinta alkoi olla melko vaikeata silloin tällöin jo kuukausia enempi ja enempi!

Fenkura tutkittiin silloin, mutta mitään fyysistä muuta vikaa ei löytynyt…mutta alkoi muuttumaan arvaamattomammaksi.
Muutamia pieniä yhteenottoja oli meihin ihmisiin, ennen tätä lopullista vakavaa yhteentörmäystä, joka kohdistui itseeni (luojan kiitos ja onneksi pienin vaurioin), sillä lapsilla ei olisi ollut mitään mahdollisuutta puolustautua sitä raivoa ja kohtausta vastaan ja tilanne oli niin iso ja vakava, että siitä ei olisi ollut paluuta!
Silti kiellän sen, että koira olisi ollut aggressiivinen millään tavalla tai että ei olisi tiennyt laumajärjestystä...
toivon vielä saavani syyn ja vastauksen lääkäriltä tuohon ennen kun uurna lasketaan käsiimme!
Kaikesta vain alkoi näkymään, että sillä ei ollut aina hyvä olla ja se kärsi jostain minkä syytä emme toistaiseksi ole saaneet selville :(

Niin jokainen voi nyt miettiä, syyttää minua/meitä tai mitä vaan onko koiran 5,3 v eteen tehty kaikki, olinko minä huono emäntä tai perhe se oikea…osasimmeko elää tollerin kanssa joka ei ollut helpoimmasta päästä? Mielestämme kyllä, mutta jutut kiertää ilkeästi, jutut muuttuu puhuessa ja monet varmaan syyttävät meitä siitä, että Feenix olisi ollut jotenkin pienempien poikien varjossa,jotka pääosin ovat sivujemme maailmassa, mikä kuitenkaan ei ole totta! Itse tiedämme oikean puolen asioista ja perheemme arjesta, se riittää!
Ennen kaikkea kärsimme menetyksestä suunnattomasti ja kaikesta huolimatta, emme antaisi hetkeäkään pois sen elämästä ja jos vaan vaihtoehtoja olisi ollut...!
Tollukkamme oli erittäin rakas ja eniten iloa aiheutti se energisyys ja iloisuus eli tollerimaisuus hyvineen ja pahoineenkin!
Se jos joku sai niin monet hymyt tässä perheessä aikaan. Kaikesta mietteistä, ajatuksista vaihtoehdoista uskomme vakaasti, että ratkaisumme oli oikea pahasta olosta huolimatta!
Kiitän Tuulaa Feenixin kasvattajaa tästä ihanasta persoonasta siitä huolimatta, että elämä päättyi näin aikaisin...koira on/oli rakas mahtava persoona ja olemme niin surullisia ennen aikaisesta parhaassa iässä olevan koiran sateenkaarelle siirtymisestä!

Nyt haluamme uskoa siihen, että rakas punaturkkimme saa olla huoleton vailla tuskaa ja huolta...kirmellellä vapaana ilomielin!
Me yritämme nyt jatkaa elämää ja toivoa parempaa vuotta 2008 ja itkemme varmasti vielä monet itkut, vieläkin hätkähtää ja uskoo löytävänsä Fenkuran lempipaikaltaan ellikellin munaskut taivasta kohden tai painimasta cavojen kanssa täysin riemuin ,nähdä maksin lutkuttamassa feenixin rintakarvoja jota teki edelleen vaikka ikää 3,5 vuotta ja tuntea itse feenixin tavan helliä = hiusten sukiminen!

Rakkautta on osata luopua silloin kun se aika on...vaikka just nyt on mahdottoman vaikeata uskoa tuohon edes itse!

Tällä tilityksellä halusin kertoa tapahtuneen ja laittaa sille jonkinlaisen pisteen, kiitos monista sähköposteista ja
viesteistä, nyt haluamme antaa itsellemme aikaa surra ja hyväksyä tapahtunut eikä selittää enää enempää!

Loppuun tähän vielä runo jonka saimme tässä surun keskellä ja mikä löytyy myös vieraskirjastamme (kiitos):

Vain aika on se, joka parantaa haavat, niin kauan kyyneleet vuotaa saavat.
Ne kuivuvat myöhemmin itsestään ja tuska työntyy hiljaiseen ikävään.


20.12.2007
Joulu senkun lähenee ei montaa päivää :) Tohinaa riittää ja huominen pitäisi vielä pakertaa myös töissä ja sitten alkaa joulun valmistelut..ihmeellistä miten vuosi vauhdilla mennytkin!
Iloisia uutisia sillä enimäinen Fireboy's lapsonen eli neiti Melli (F.My Honey) oli tänään yksi v-rokotuksilla ja samalla otettiin virallinen sydänkuuntelu! Neidillä olisi otettu samaan syssyyn polvetkin, mutta kävi niin kurjasti, että ko lääkäri ei suostunut sitä tekemään :o
Noh siitä alkaa tarkastukset ja toivon toki, että muutkin pikkuhiljaa rokotuksia uusiessaan muistaisi tämän :))
Ihania joulutervehdyksiä putkahtanut tätäkin kautta lisää ja laittelinkin niitä jälleen uutisosioon!

12.12.2007
Täällä on pää hiukan sekaisin ja mietteliäänä! Päätimme Saijan kanssa (ossin toinen omistaja) kantaa kortemme kekoon cavalier rotumme asioissa ja Ossi meiltä ekana magneettikuvaukseen, jossa syringo ja korva asiaa tutkitaan! Poika punnittiin (näytti 9,4 kiloa) ja sydän kuunneltiin ja kaik kunnossa! Sitten poju laitettiinkin unten maille...lopullinen tulos tulee noin viikon päästä, mutta alustavan tuloksen saimme jo nyt! Ossilla oli korvat ok..ei nestekertymää ei kuulon alentumisia, mutta chiari muutos kyllä, syringo oireeton kyllä ja tulos siis D! Nyt sitten hieman hämmentyneenä/huolestuneena tässä mietimme mitä nyt! Noh käsityksemme mukaan ei D:n koiraa tule sulkea jalostuksesta vaan vain varmistaa se, että toinen osapuoli olisi myös kuvattu ja luokituksella A joka tarkoittaa lievempää muutosta (alle 2 mm).
Nyt jäämme kuitenkin katsomaan tilannetta ja odottamaan yhdistyksen kannanottoa ja tulkintaa enemmänkin tähän asiaan ja ennen kaikkea odottamaan tuota lopullista saapuvaa tulosta! Muistutankin ihmisiä, että cavalieryhdistyksemme tukee alustavasti 50 koiraa ja niin kovin vähän on käynyt, joten menkää ihmeessä tärkeän asian puolesta! Ossin omille sivuille kirjaan sitten tuloksen kaikkineen kunhan se ens viikolla saapuu!

09.12.2007
Viikonloppu lopuillaan ja tänään oltiin iloisissa merkeissä messukeskuksessa näyttelyssä.Vaikka olin pettynyt poikien tuomari muutokseen koettiin yllätys sillä isossa avoimessa luokassa Maksi petras saaden tuloksen AVO ERI4 ja mikä parasta aivan mahtava arvostelu! Lapset siis Fireboys'sia edustavia oli Nelli EH, Mell H ja Anki EH...ankin hieno arvostelu löytyy sivuiltani, mutta hyvin yhtenäiset arvostelut tytöillä oli einomaiset kulmaukset, koot ja luustot...mellin murheena ainostaan tässä kehitysvaiheessa himean pitkä runko.Mutta hieno suoritus täytyy myöntää ja iloista luettavaa!
MUTTA
Maksin esikoinen Nuppu oli kasvattajansa kanssa myös paikalla petraten tulokseksi Nuo eri 4 vau loistavaa ja onneksi olkoon ja arvostelu myös hieno!
Samalla kiitän vielä kasvattejen perheitä totaalisesta ylläristä/paketista minulle messarissa KIITOS :)

Maksi oli rodun ja yhdistyksen ruby edustaja la ja su messukeskuksen rotuesittelyssä ja kaikkia neljää väriä edutava joukko upeesti puettujen ihmisen kera näytti upealta isossa salissa :) Kiitänkin Jenniä (Milon emäntää = blennari edustaja) joka otti Maksin mukaansa lauantaina, sillä olin itse häissä ja siksi vasta tänään paikalla :)

05.12.2007
Joulukuu alkanut ja ei voi kun ihmetellä miten aika menee! Jessen harrastu vie tiiviisti eteenpäin päiviä kieltämättä! Messari tulla jolkuttelee kovaa kyytiä ja ensi sunnuntaina ne cavat pyörähtääkin sitten kehässä...ja jotta tekeminen ei loppuisi on meillä häät lauantaina..siis ihan kutsuvieraina "tirsk" :)
Huomena ylpeyteni ja iloni eli Fireboy's kennelin ensimäinen (ja vielä toistaiseksi ainut) pentue täyttää 1 vuotta! Mieletöntä kerrassaan! Iso extra suukko kaikille kullannupuille..Nelli,Melli,Ralli,Rosie ja Anki Rosiesta etusivuni tuoreessa kuvassa poseeraavasta neidistä tuleekin kohta toisen maan "kansalainen" ja muutta pian Englantiin snif! Toivon siis aktiivista postia kuvien muodossa heh!
Tästä se kasvaminen alkoi otettu 6.12.06 ei ikää kovin
montaa tuntia ;D Rutkasti onnea 1 vuotiaille 6.12.07!!!

Joskus mietin, että pitäisi varmaan tarkistaa lentoyhtiöltä onko sinne jäännyt jotain ruuveja tai jotain Ossin jälkeen sillä sen keksinnöt on sitä luokkaa ;) Eilen herra suloisemme rakastui..juu ei kylpyhuoneesta pois meinanut saada :) Keksi katsoa pesukoneen luukusta ja sieltähän maailman suloisin tirkki katsoi takaisin..kellisteli päätään ja kaikkea kuten hänkin...onnistuessaan muutaman kerran täpinässä tökkimään nenullaan luukkua tuumien ilmeisesti sen ihanaisen juttelevankin! Uskollisesti kävi ajoittain seurustelemassa kuvajaisensa kanssa ja uloskin sai houkutella..onnistuipa saamaan punaisetkin kurkkimaan eikä kolme päätä luukussa saanut mitään näkymään heh..taisi punaisten mielestä taas pisteet kasvaa trikkiläisestämme rutkasti :) Heh! Täytyy myöntää, että tuo 2,5 vuotias poikkeli saa harva se hetki hymyä huuleen ;D Noh on näiden karvaisten kanssa niin ihanaa jos joskus raivostuttavaakin :)
Lumesta taas saatiin nauttia niin hurjan vähän ja hetken melkein olin onnesta soikeena..jes ne pysyy puhtaana ja on onnesta sekaisin...ossista siksi pari "mörkö" kuvaa kuvat 11: sta:) Siis en ymmärrä en...miten siitä ei saa edes rinssi kuvia...aina örkki mörkki, mutta niin ihana ja reipas :)
Etusivulle on taas avattu nappi uutiset, joulunaika nääs :)

18.11.2007
Hiljaiselo jatkuu ja temmelletään pitkin poikin ulkona ja ah..rauha poikienkin kuraantua mennen tullen! Pojat tosiaan heränneet eloon viileiden tullessa ja virtaa riittää ulkona touhuun...fenkura tosin pakko kellitellä maassa lumessa vaikka sitä täällä kaik kaksi tippaa :)
Lumi olisi oikein kiva tänne siksi, että pojat pysyis kyllä paljon selkeemmin puhtaana! Ossi oli seikkailemassa viikko sitten torstai-illasta sunnuntaihin elikkäs iidan ja emman seurana Saijan ilona ...emma nyt paisuttelin tosin masuunsa,, mutta iida ja ossi sai riehua sydämensä kyllyydestä ja korkkasivat tosiaan jopa emman pentulaatikon leikkien ja jopa nukkuen sielä (siitä kuvia löytyy emmiidan galleriasta) siispä.väsynyt (ja erittäin rintarottinkinen)poika sieltä kotiin saapuikin ja hetken pähkäiltyään kuorsasi loppu illan! Noh nuoren parin pentulaatikkoleikit tuottikin tulosta, sillä Emmakin hakeutui laatikkoon synnyttäen ti aamusta suloisen nelikon...heh hieno ajotus :)
Niin ja tottahan toki sai aikaan taas kärvistelyn pentukuumeeseen on ne vaan hellyttäviä tuhisioita :))
Noh muutama viikko, kun olisi messari, sielä meillä edustus maksista ja tottakait ankista...ja tulee pari muutakin Fireboy's lasta..pojilla tosin vaihdettiin tuomari..elikkäs kaksi kehää tytöt ja pojat tahkoo viekukkain..tosi kurjaa jälleen kerran..noh toisaalta sama se messari vaan kuuluu jotenkin asiaan! Laitan tähän pari kuvaa, jotka nappasin ukkeleistani !
Ossi sulostelee ja Maksi valmiina hyökkäämään kameran eteen ja...turvaväli leikki narulla..oikeammin kuka purkaa narua enempi :)
 
Ai niin nenu maksilla parantui oikein hienosti...ei kertaakaan avautunut uudestaan, kiinnittyi hyvin, mutta pikmenttiin tosin mielestäni jää
pienen pieni hento viiru vaaleampana nenun päähän...noh nyt nenä huomattavasti vaaleampi taas talvea kohte muutenkin, joten menee siinä, mutta saas nähä taas kesää kohten tummuessa(kuten viime kesänä tummui), miten sitten näkyy tai erottuu :)

06.11.2007
Tänään päivityksen syy ovat aivan ihanat mahtavat kuvat Ankistani, jotka Katja on jälleen ottanut sivujeni iloksi. Loistavat kuvat ja neiti muuttuu hurjaa kyytiä ja isoksi tulee kovasti..mutta onhan tänään MM6 lapsilla mittarissa ikää 11 kuukautta jo ! Kuukausi enää, kun juhlimme yksi vuotis synttäreitä...hui! Katjalle iso kiitos kuvista olen haltioissani :))
Maksin nenäkin alkaa olemaan loistavassa kunnossa vain pienen pienet naarmut muistona vielä "tapaturmasta"...iso huokasu ja näyttää siltä, että selvisimme ilman kurjempaa huh! Noh kääk, ehkä kohta on jo seuraavan vuoro sitten..sen verran virtaa pojista löytyy ilmojen viilentyessä! Jotenkin tuntuu aina, että mitä kylmempää alkaa olemaan sen enemmän tuo tollukka herää energiaan ja imaisee nuo pienemmät mukaansa vauhtien hurmaan ;)


30.10.2007
Pieni hetki vierähtänyt sitten viime päivityksen ja itsenikin olen saanut suht kuntoon :) Toki ei meillä mielenkiintoiset tapahtumat lopu :)
Oltiin viime viikonloppuna KV-Lahti näytelmässä Maksin kanssa kera kamumme Mirkun ja trikkityttö lilyn ja näyttely oli vallan mielenkiintoinen...kuten aina oli täälläkin runsaati ilmottautuneita elikkäs 91 kappaletta! Tuomari oli mielenkiintoinen ja erittäin tiukka...jakoi erittäin vuolain käsin yksi toisensa jälkeen T ja H tuloksia...vain muutama harva ylsi eri:n i arvoiseksi ja eh:takin tulin hyvin hyvin vähän..hädin tuskin siis luokkia täyteen edes kumpaisestakaan punaisesta. Maksi oli tällä kertaa Hyvän arvoinen, aika hyvin koska suurin osa ruby lapsista sai tuon T:n. Sellainen tulos siis tällä kertaa :))
Arvostelu jää valitettavasti kirjoittamatta vaikka tuloksen lisään jossain vaihessa Maksin sivulle, mutta yksin kertaisesti sielä on käytetty sellaisia "ääkkösiä" ettei siitä saa selvää mitenkään...mutta tulkattuamme monen kanssa jotain sielä saa irti...eli hienoa oli ylälinja ja pää, mutta jotenkin liian rintava ja liikkeissäkin oli jotain parantamisen varaa, joten ei ihan loistava suoritus ei heh :)
Noh siitä kun pääsimme sattui meillä sitten tapaturmakin kesken ihanimpien kohlausten...siis tottakait voitte kuvitella kun kolme koiraa painii kimpassa yhden pikkuruisen lelun kanssa..päällekkäin pinokkain, kolmen kiskoessa, venytellessä paukutellessa, ilman minkäänlaista riitaa..niin ja muistutukseksi että yksi painioista on tolleri vastaan kaksi cavaa :)huoh sanoisin..kuvat alla kertoo...kuten
näkee vasemmalla sankari jolle sattu ja oikealla mitä sattu :(( Nyt jäämme sitten mielenkiinnolla kattomaan miten tuo nenu tokenee! Pah!
 
21.10.2007
Täällä vietetty hiljaiseloa eikä tapahtunut kovinkaan mitään poikien kanssa...syystä, että emäntä kun ei osaa pysähtyä ja hoitaa flunssaansa oikein onnistui nyt samaan koston siitä...iskipä jälkitautina epämukava virus joka iski lihaksiin. Sen sanon, että kivut on tosi hurjat ja muutama päivä meni niin etten meinanut pystyä kävelemään enkä nostelemaan käsiä..virus myös siitä epämukava, ettei antibiootit auta:(
Noh hengissä ollaan ja kaiken maailman tulehduskipuläkkeiden ja muiden kanssa alkaa vähän näyttää paremmalta sentäs :) Siinäpä siis syy, ettei poikien kanssa ole tapahtunut juuri mitään..reppanat ei ole ymmärtänyt miksi se mamma vaan lepäilee ja on outo..eikä tohota kuten yleensä :)
Tämän päivän päivityksen aihe oikeammin on onnittelut :) Eli Maksin toinen pentue Saran kanssa...ovat tänään 1 vuotta vanhoja!
Siispä suuren suuret onnittelut Huldalle ja Jimille...ja iso lipaisu iskältään ...alla olevassa kuvissa hieman pikkuisia tosin :))) 

06.10.2007
Jee ja jipii...juhlapäivä Minnin ja Maksin astutuksesta tasan vuosi ja pennut tänään 10 kk Onnea :) Syytä oli siis juhlaan ja vietimmekin ihanan päivän pentutreffejen merkeissä! Kurjaa, että joukostamme puuttui neiti Rosie, mutta matkan takia ei neitonen päässyt mukaan tällä kertaa! Tapasimme toiminnan merkeissä korsoossa ja suuntasimme matkan kohti metsiä..ihan ekaksi pennut, isukki ja äiti saivat kirmeltää vapaina pitkin poikin peräkanaa n.puolisentoista tuntia, jonka jälkeen otimme kaikki kiinni, sillä kokeilimme verijälkeä! Kiitos Nellin isännälle ja emännälle jotka jäljet vetivätkin ja sitten menimme vuorotellen...Riitta kuvasikin suoritukset...lapset olivat rohkeita ja mielenkiinnolla "työskentelivät" tytöt miettivät selvästi ja pääsivät vauhtiin pikemminkin puolessa välissä...maksi jäljesti mietteliäästi myös..tosin aika ajoin reagoiden ääniin taustoilla..mutta Ralli jessus se oli kun luotu hommaan..kaikki muu unohtui, kun herra tiesi mitä nenällä tehdään :) Upeeta Ralli..sopisi siis myös niihin hommiin hyvin! Kuvia tuli otettua taas runsain mitoin...tosin minun kuvani pääosin vasta temmellysten jälkeen, mutta pääasia oli saada koko (märkä hih) klaani samaan kuvaan :) Kuvia siis kuvat sivulle kohta pentutreffit! Märän joukon kera mentiin sitten kahville ja pullalle ja höpisemään juttuja..ja vaikka tarpominen oli kovaa jaksoivat kaikki temmeltää vielä sisälläkin ja hyvässä seurassa kun aika kulu nopeasti. .Kaunis kiitos Make, Miia, Tiina, Kirsi, Antti ja Riitta siitä, että tämä tapaaminen oli taas mahollista! Kiitos :) On se ihanaa kokoontua yhteen ja huomata kuinka ne "lapset" kasvaa ja muuttuu! Seuraava kokoontuminen meillä onkin sitten joulukuussa...osan porukan kesken messarissa :)

30.09.2007
Huomena alkaakin jo lokakuu, joten syyskuun viimeistä päivitystä pukkaa heh ;) Olipa ihana viikonloppu ilmojen suhteen ja lauantai olikin pihatalkoot ja tänään sunnuntaina olimme poikien,Saran ja hänen neljän neitokaisen kanssa haltialan pelloilla lenkkeilemässä ja kyllä koirat juoksikin huh! Kolme tuntia ei tuntunut missään paitsi sitten kun kotiin päästiin niin täytyy myöntää, että tasainen kuorsaus kuului cavojen suusta koko illan :) Maksi tottakait rakastui... Pammy-bläkkäriin tällä kertaa, mutta ei se onneksi juoksutahtia mitenkään hidastanut vaan painettiin pitkin peltoa ja eikä pammyllekkaan taitanut traumaa tulla, joten uskon että koiraneito suostuu seuraavaankin tapaamiseen heh!
Ossi nautti täysin siemauksin saadessaan painaa kaikkien perässä pitkin poikin ja herra oli se joka ekana kuralätäkönkin taisi löytää:) Reissusta muutama upea kuva kuvat 11 sivulla! Super kiitokset Saralle ja tytöille seurasta ja toivottavasti pian uudestaan :)

27.09.2007
Hiljais eloa ollut tosin jatkuvalla kiireellä...mutta ihana vapaa viikonloppu takanapäin..heh kerrankin vapaa sellainen. Väliaikaista tosin, sillä vaikka näyttelyt ei juoksuta niin Jessen 10 v. harrastus/ura tiivistyy loppu vuotta kohden enempi ja enempi :)
Täällä odotetaan kovasti Fireboy's lasten pentutreffejä jotka vietämme 6.10 vasta toisen kerran ihan temmellysten merkeissä...toki nuo näyttelyt ja muut olleet lisäksi :)
Ossikka uutisia sikäli, että neitimme Jenni tosin vei pojan työkiireideni takia viralliselle sydänkuuntelulle ja kaikki kunnossa terve sydän! Hienoa upeeta ja juuri niin kun pitääkin..ikähän kuitenkin 2,4 vuotta vasta! Nyt on kaikki kunnossa ja ei tarvita rokotuksia eikä tutkimuksia ennen kun ensi vuoden kesällä, joten toivotaan, ettei lekureita tarvita minkään muunkaan takia! Tuloksen lisäsin Ossin terveys/sukusivulle, kuten Ossin vanhempien iätkin! Loistavaa kura keli aikaa ja muistakaahan heijastimet!! :)

09.09.2007
No niin! Tänään oli se hyvin jännittävä päivä ja menimme Kr-porvoon näytelmään kera Maksin, Minnin ja neljän Fireboy's lasten kanssa..jotka debytoivat junnu luokassa jo..ikää 3 päivää yli 9 kk! Tuomarimme oli hyvin tiukka ja kriittinen koirista ja H nauhoja tällä kertaa jaettiin enempi kun eriä..ja eh oli hyvin pinnalla! Lapset olivat loistavia...Ralli aloitti saadeen Jun H:n...toivottiin kovasti täytettä silmien alle ja hieman pehmeät liikkeet ja selkä oli tuomarin mielestä, mutta loistavasti poika esiintyi ja ne oikeat asiat oli pojassa kohdallaan, sitten oli isukin eli Maksin vuoro joka sai tällä kertaa tuloksen Avo EH 2, sitten olikin pikku likkojen vuoro ja niin kolmikkomme meni peräkkäin ja olivat tasaisia hienojen arvostelujen kanssa eli Jun EH2 Nelli (bt), Jun EH3 Melli (r), ja Jun EH4 Anki (bt)...isossa luokassa siis kaikki kolme sijottui ja hymy oli korvissa :) Viimeisenä laumassamme esiintyi Minni tuloksenaan Avo EH 4.
Aihetta todellakin hymyyn ja ihana hieno aloitus ja pääosin siis porukkamme oli Erittäin hyvää ja jälleen kerran oli Rallin esiintyminen se upein! Täytyy myöntää, että kerrankin ei hermostuttanut maksin kanssa kehään meno, vaan ajatukset pyöri vaan "lasten" ympärillä :)
Alle pari kuvaa ja lisätään niitä varmaan, kunhan saadaan kamerat purettua ja kuvat katottua..ekaksi perhepotretti tietysti ja allimmaksi kuva jossa voimme miettiä eläinrääkkäystäkö...au ;)) Molemmat kuvat Antti ja Kirsi Smeds Kiitos!!
ralli,melli,nelli,minni,maksi ja anki
Lähteekö irti...au :)
Ai niin ei vähäisempänä uutisena, mutta muuten meillä juhlitaan huomena syntymäpäiviä...rakas tollukkaiseni = Feenix täyttää 5 vuotta :)
Jälleen siis pojilla loistava syy herkutteluun!!

02.09.2007
Syyskuu alkoi ja syksyn vastaanottaminen! Tänään olimme kun olimmekin näyttelyssä let´s go Helsingin hakunilassa. Pääsymme monestakin asiasta epävarmaa, mutta loppu hyvin ja kaikki hyvin, eli paikalla olimme ja mukana vain Ossi :) Maksi ei tietenkän voinut ymmärtää hylkäystään ja sitä, ettei muka pääse mukaan ja niin punaiset jäivät kotiin ja starttasimme kaatosateeseen Ossin kanssa...aivan uskomaton päivä ja onnistuminen...Ossi voitti avoimen luokan (14 ilmoitettu 13 paikalla) ja tulos AVO ERI 1 PU 3 SERTI !! Toisin sanoen tarvittiin kaatosade ja kuramömmö alusta onnistumiseen.. ja heh tuomarimuutos oli meidän kohdalta hyvä ja eri nauhatkin kortilla. Jipii sanoisin onnistui se ja nyt poju jääkin pitkälle tauolle...maksilla edessään yksi eli porvoo kera morsian Minnin ja Fireboy's lasten:)
Kameraa ei tietenkään ollut mukana..miten tyypillistä..tosin kuvattavaksi olisi ollut vaan kurainen-märkä poika :) Kiitos Päiville telttasuojasta ja kaikille juttukamuille kehän laidalla :)

Tässä pikaistuksessa otettu kuva neidin toimesta...aikas epämääräinen (hehee)mutta tuossa kuiva vaikka ei puhas....kuvataan sitten jossain vaiheessa kunnolla :)

  25.08.2007
No niin taas yksi näytelmä takana heh ;) Niitä ollut tiuhaan juup! Tällä kertaa oli Kv-Tervakoski ja mukanani jälleen vain Maksi! Alunperin tuomarin piti olla Saksalainen ja muuttuikin lennosta Irlantilaiseen...hetken harkittuani peruuttaakko päätimme kuitenkin mennä..peruuttaa siksi, että britit ja irkut niin harvoin pitää maksin koosta vaikka muuten kaikki olisi suht. erinomaista! Maksi esiintyi loistavasti jälleen ja arvostelu on upeeta luettavaa...löytyy tyyliä ja puhutteleva pää ja erinomaista kaikki oikeastaan paitsi tuo koko :)
Heh juuri niin kun aattelin..Maksin tulos AVO EH 4..avouroksia 8 joista 3 erinomaista! Noh tuomari oli erittäin miellyttävä ja hieno koirien käsittelijä...hirmunen määrä vain oli tosiaan hänen mielestään isoja! Juu on se totta ja verrattuna heidän kasvattamiin ja maahan suomalaiset varmaan poikkee kyllä! Noh tuo arvostelu muilta osin saa hymyn korviin joten ei tarvitse hävetä!Tuomarin sanojen mukaan (rodun jälkeen) oli, että kauniita cavoja, mutta koot kovin suuria ja totta onhan ne varmasti kääpiörotuna kasvaneet kovasti??!!
Viikon päästä on seuraavan vuoro..Maksi tosin saa levätä ja vuorossa Ossi...hieman tässä vaan on mietteitä kykenemiseen ja millä mielellä, sillä perheessämme juuri ennen tilaisuus joka juhlana surullisin :(

19.08.2007
Jälleen yksi reissu takana ja automme olikin lastattu kovin täyteen iloisia näyttely ihmisiä ja mukanamme neljäkoiraa, joista yksi kappale king charlesin spanieli ja kolme kappaletta cavaliereja! Vuorossa tällä kertaa KR-Heinola ja minulla mukanani Maksi ainoastaan omasta takaa! Maksi tulos oli AVO ERI 2 todella hienolla arvostelulla ! Mukanamme reissussa Milo ystävämme, jonka kuvia sivuillanikin on petrasi oikein kunnolla koko potin ollen avo 1,pu 1, serti , Rop ja fin mva! Älyttömän paljon onnea vielä tätäkin kautta :) Voitte vaan kuvitella kuinka iloista sakkia takaisin tuli! Mukanamme ollut neitokainen cava Emmy oli tänään myös erin arvoinen...joten hieno klaani siis mukanamme :) Kiitos seurasta niin autoseurueellemme kun muillekkin tutuille taas mukavista juttu tuokioista :)

12.08.2007
Tänään on saanut taas haljeta ylpeydestä ja kiitollisuudessa Fireboy's lasten kotiin siitä,että tekiviät mahdolliseksi toisen kerran jo yhtei-
seen näyttelyhetkeen ja menimme tällä kertaa tosin nelikon voimin pentunäyttelyyn. Tällä kertaa pennut olivat vanhemmassa ikäryhmässä
sillä ikäähän tuo "hurjat" kahdeksankuukautta. Rosieta joka ei ollut kanssamme tänään kaipasimme joukkoon toki myös! Jos pelkkää esiintymistä olisi katsottu niin ehdoton voittaja olisi ollut Ralli joka aurasi tien cavojen alkuun, pikkumiehestä ei voinut olla enää enempi ylpeä niin loistava oli esiintyminen, Ralli oli poikapentujen kolmesta pek 3, mutta loistavan arvostelun ja KP:n myötä! Vanhempia tyttöpentuja oli kuusi kappaletta joista Nelli neitisemme johti laumaa... Nellin tulokena hienosti pek 2 ja KP saaden Ankini perään joka oli pek 3 KP! Valitettavasti aivan yhtähyvän arvostelun myötä Melli rubymme käteltiin ulos, tosin tuomarin sanojen mukaan kaikkien sielä olevien cavojen paras pää ehdottomasti, mutta heiman pitkärunkoinen tässä kehitysvaiheessa. Muuten kyllä mahtavalla arvostelulla! Nelikon turvin sitten otimme ja kisailimme myös kasvattajaryhmänä vastassamme Rossbel*s kenneli, kuten yksilöissäkin muuten lukuunottamatta yhtä pikkupennuissa olevaa, niin muut oli meidän ja tuon toisen kasvattajaryhmän kasvatteja :) Tuomarimme Marja Kurittu jätti meidän ryhmä kakkoseksi meidän saaden loistavasti myös KP:n! Joten neljän KP ruusukkeen kanssa laumamme iloisena poistui paikalta :) Kaunis Kiitos kaikille kasvattiperheille jälleen kerran! Seuraava koitoksemme yhdessä onkin jo junnuluokka "hui" :) Eikä siihen edes ole kovin kauaa :) Alle pari kuvaa tietty (rymä tosin ei ihan onnitunut) ja arvostelu ryhmästämme :)
ryhmä rämä :)
Arvostelu Ryhmä muodostuu kolmesta black & Tanista ja yhdestä rubysta. Koirat erinomaisen kokoisia .
Ryhmästä kaksi hieman pitkärunkoisia. Hyvät kulmaukset. Liikkuvat hyvin. Toivoisin hieman suurempia ja
pyöreempiä silmiä. Kaikilla erinomaiset luonteet
.

Alle vielä kun kaksi marjaa kuva ,tällä kertaa mustiaiset Anki ja Nelli :)
Anki ja Nelli

 
05.08.2007
Mukavaa elokuuta kaikille :) Kauheeta miten aika menee! Tänään olimme jälleen näytelmissä, mukanani Maksi ja neitini Anki.
Anki oli vielä pennuissa ja esiintyi niin hienosti kanssani...ekaa kertaa muuten minun kanssani! Tuloksena narttupentujen kakkonen
loistavan arvostelun kanssa, toki jäimme ilman KP:tä, mutta tuomarin mielestä tarvitsee hiukan lisää lihaa luiden ympäri, kaikki muut asiat oli hienosti ja arvostelu löytyy Ankin tuloksista :) Maksi taas oli loistava kehässä..siis olin niin onnessani maksin esiintymisestä, sillä pitkästä pitkästä aikaa poika oli iloinen itsensä kehässä, kujeileva, häntä heilui kunnolla ja pilke silmäkulmassa..ihana, sillä viime aikoina tuo häntä on jotenkin lakannut seistessä heilumasta ja sen tosiaan huomaa ja nyt iloinen emäntä iloisuudesta ja tuloskin oli hienon hieno ERI 3 PU 3! Yllätys oli minulla kotona, kun maksia kehässä oli kuvannut oton ja miskan isäntä Jouko Taskinen ja vaikka itseäni kuvissa ei ole kiva nähä (heh) niin maksi on tietenkin...suuret kiitokset kuvista !

Kuva Jouko Taskinen Kuva Jouko Taskinen

29.07.2007
No niin vaikka kuinka paljon ja kauan on näyttelyissä cavojen kanssa mukana, niin aina näkee ja kokee uuden uutta:) Tänään siis
oltiin Super Sommer Showssa Vantaalla ja mukani Maksi!. 59 cavaa oli tuomarille ilmoitettu ja ROP koiraa ei valittu ollenkaan :)
Noin 2/3 osaa koirista sai H:n (kuten maksikin) ja loput EH:n tuomarin mielestä koirat olivat huono päisiä, pitkiä ja huonoja väritykseltään :) Tuomari Edwina Thomas/ Etelä-Afrikka tarvitsi siihenkin määritelmään koko ajan rotumääritelmää ja linja piti jopa valioille jotka mukana oli :) No näin tällä kertaa heh...oli aika yllätys ja täysin uusi kokemus Oikeesti aika uskomatonta, että niin paljon kun oli erinäköisiä, kokoisia, päisiä ja mitä vaan ei kukaan ollut oikeanlainen heh :) Noh eipäs sitten puolentoista vuoteen ja lukuisaan näyttelymäärään oltu Maksin kanssa H:ta napattu ja nyt osu ja upposi. Arvostelu itse asiassa ihan ok...syynä vaan "peruuttamaton valkoinen täplä rintakehässä"...kokonaisuuden voi lukea maksin tuloksista :) Heh ei kun rinta tai häntä rottingilla seuraavaan joka onkin turku 5,8..mukanani Maksi ja Ankini, .pikkuinen prinsessani on vielä pennuissa! Jos tästä päivästä ei muuta jäänyt "käteen" niin lukuisa hauska keskustelu mukavien tuttujen kanssa...kiitos kaikille seurasta ja kehissä nähään!

21.07.2007
Ossi on ollut reissussa mamma2:sen elikkä Saijan kanssa torstaista saakka ja tuntuu jotenkin tyhjältä, kun laikku lapsi puuttuu joukosta..hieman maksi hakenut remukaveriaan kieltämättä! Ossi oli myös tänään näytelmässä hankasalmella Pirjo Aaltosentuomaroimana ja kuten ei debyytissään kehissä ko tuomarille eikä nyt välittänyt pojasta kovinkaan..tulos AVO EH...
Ossi on liian matala ja jykevä hänen makuunsa...hieno eri linjamme siis rikkoutui ja toki se on ollut odotettavissa!Mutta matkassa
mikä hienointa Saijan Emma oli avo eri1 pn1 serti ja vsp aivan mahtavaa onnea :) Kehiin olen tälle vuodelle Ossia aatellen miettinyt
enää yhden alustavasti ja sitten poju saa jäädä totaali lomille lajista ja kehiin palaamme sitten ensi vuoden puolella jälleen. Ossi kun ei oikein nauti tuosta touhusta erityisesti ja on niin monessa jo käynytkin jälleen tänä vuonna! Ossi palaa huomena kotiin asti ja mukava kuulla live kommentteja kuinka hankalaa/tai mukavaa ollut heillä ja arvostelun saanen sitten myös :)
Ankista otettiin hienot kuvat tänään ikä 7,5 kuukautta ja kovasti suloinen neitini muuttuu...kiitos hyvästä hoidosta sijoituskotiin!
Neidin kuvat siis löytyy kasvu kuvista tietty ne klassiset ja omassa albumissaan muita! neiti Nellistä sain myös kaksi kuvaa kokkolan suorituksestaan ja ne löytyvät M-sivut 1 kuvakansiostaan :)

15.07.2007
Tänään perheen ihmislapsi keskinmäisemme ja samalla perheen ainut neitokainen Jenni pääsi ripiltä...voih niin se aika menee jayksi etappi elämässä taas eteenpäin ja viimeinen peruskoulu vuosi alkaa :) Viisi vuotta, kunnes on perheen nuorimmaisen vuoro!
Eilen 14.07.2007 tuli iloisia uutisia ja kasvattini Nelli (F. My Dream) osallistui KV-Kokkola näytelmään..pentuihin toki sillä
ikähän on vähän rapiat 7 kk ja oli hienosti isäntänsä kanssa PNP 3 kera KP :) Hienoa Nelli iso suukko ja onnittelut meiltä :)
Arvostelun kuulin puhelimessa ja oli loistavaa kuultavaa ja laaja ja tänne sivuilleni kirjoitin heti, kun sen saan sähkiksellä, nyt
kuitenkin heillä vielä reissailut ja lomat jatkuu..joten maltetaan hetki :) Alle laitan kuvan jonka oli Meeri napannut muun kuvailun yhteydessä enkä voi siitä leikata vain Nelliä blennareiden joukosta, sillä muuten olisi postimerkin kokoinen. Kiitos Meeri kuvasta :)
Nellin arvostelu (vapaasti suomennettu):
Korkea tyyppi. Oikea pään suhde. Pyöreät silmät. hyvin asettuneet korvat. Riittävän vahva ylälinja. Hieman pitkä lanneosa.
Riittävä rintakehä ikäisekseen. Oikea asentoinen häntä. Riittävän yhdensuuntaiset liikkeet. Hyvä sileä turkki, riittävä
väritys ikäisekseen
!
(Hight type right head proportions. well rounded eyes, well fet ears,enough strong topline, little long in lain, enought
chest for ages, right comiage of tail, enought parailhel movement, welll flat coat, enough colour for age.)

Nelli kv kokkola pnp 3 ja kp

01.07.2007
Mukavaa heinäkuun alkua kaikille :) Minulla se alkaa mukavasti viikon lomalla..juup ei paljon, mutta elokuun alusta sitten enempi!
Raskas viikonlopu takana eli eilen olimme kaikkien rotujen näyttelyssä Tuusulassa molempien poikien kanssa ja kehät oli koppurai-set ja ahtaat. Ossi loistavasti AVO ERI 3
Maksin saadessa AVO EH:n..tuomarin skaala oli eh ja eri ja en ymmärtänyt maksin eh:ta sillä arvostelusta ei voi muuta luokitella kun ehkä niin "tavallinen ja ok uros"...Mutta tänään olimme sitten KV-Karjaalla tosin Maksi oli yksin mukana ja petrasimme sitäkin paremmin tuloksena ERI AVO2 PU4:) Eteemme meni kolme blenheimiä..mutta iloisia ollaan kieltämättä. Nyt aikas väsynyt olo ja maksi käpertyikin ossin kainaloon kuorsaamaan! Nyt kuukauden tauko näyttelyistä ja sitten kehiin jälleen pariin otteeseen tosin Maksin kanssa:) Ossi lähtee seikkailemaan yhteen tässä kuussa ilman mammaansa, mutta muuten kaksi vuotiaamme pitääkin hieman suuremman tauon....ei me kokonaan unohduta kuitenkaan :) Arvostelut löytyvät poikien sivuilta tottahan toki ja kiitos taas kaikille tutuille ihanista juttutuokioista...=) Ai niin nyt poikien samaan aikaan kehäsä olo sujui paremmin, koska välissämme oli yksi uros eikä pojat peräkkäin ja tällä kertaa kokeilimme niin, että minä esitin molemmat ja Saija piti yhteiskierroksella Ossia :) Noh Ossin kanssa on melkein sama kumpi meistä sen kanssa menee ei hurjasti eroa siinä :)
Maksin tytär Bonny (Pilliwink's Beauty Bonny) oli myös karjaalla tuloksena EH hienoa Bonny tuosta hyvä taas jatkaa :)
Bonnyn naama :) Isi ja tytär :)

22.06.2007
Eilen treeneissä sain ihanat kuvat otettua Agesta, siis aivan ihana poika ja yhdennäköisyys uskomaton Maksin kanssa :) Oli pakko laittaa etusivulle kuva ja nyt laitan tähän toistaiseksi seisomakuvan...nuorimies oli kyllä kyllästynyt pöytäilyyn treenin jälkeen selvästi. Ikää Agella 1,5 vuotta eli heinäkuun puolessavälissä puoltoista, voi että mihin aika menee!
Uusi linkki sivuilleni avasin Kennel Sideway's, sen lisäksi, että heillä on kauniit koirat ja ihanat sivut on sielä todella mahtava ja laaja osio terveys...sielä on käsitelty niin sydän, kun kummitteleva syringomylia ja paljon muuta, joten suosittelen tutustumaan ehdottomasti! Oikein ihanaa juhannusta kaikille :)

17.06.2007
Nyt on sitten näytelmä jälleen takanapäin..olimme hämeenlinnassa..koiria paikalle oli ilmoitettu 78 joten kisaajia riitti.
Jännittäväksi tilanne muodostui kahdesta asiasta..eli ekaksi ossi kun starttasi ekaa kertaa avoimessa luokassa yhdes-
sä maksin kanssa ja tällä kertaa osui numerot peräkkäin auts :) Noh kyllä se tuntui ja jatkoa aattelen täytyy toivoa
koiraa poikien väliin...sillä kyllä ne vaikutti toisiinsa. maksilla oli hurja kiire ossin perään ja ossi haikaili mammaa takana
ja varsinkin seisotus ossilla tuomarin edessä oli hankala Saijan kanssa, kun minä olin maksin kanssa vuoroa odottomas-
sa pöydällä..joten ei niin luontevia. Maksi on tottunut että puhun sille kävellessä ja nyt sitä piti välttää, koska ossi reagoi
siihen...heh! Ei ihan toimivaa :) Mutta pojat silti loistavasti ERI 3 Maksi ja ERI 4 Ossi:)) Ossi olisi voinut pärjätä loista-
vammin ilman, että kuljettiin häntä taas rottingilla sillä arvostelu on todella upeeta luettavaa..parempi kun maksin, mutta
tuomari mainitsee siis hännän turhan ylhäällä kannettavaksi vaikkakin rakenne ok. Noh ei se haittaa siis siksi, että
hännän kantotapa ei ole periytyvää, mutta joillekkin se näköhaitta..tästä on puhuttu monen konkarin kanssa :)
Ketä se häiritsee on hänen häpee..kontaktia vaan lisää niin häntä laskee..;) Lisään muutaman kuvan mahdollisesti
pojista myöhemmin, kun vaan saan ne, sillä kaverimme Pia kuvasi koiria ja odotamme innolla :)


12.06.2007
No niin synttärit on jälleen tältä erää juhlittu ja syyskuussa sitten seuraava, vuorossa fenkuran 5v. päivä :) Kaiken herkuttelunjälkeen piti taas kuumuudesta huolimatta käydä reiluilla lenkeillä heh! Ensi sunnuntaina olisi vuorossa hämeenlinnan näyttely jossa yllätys yllätys tuomari muutos! Cava määrät ovat aina niin hurjia joten miksi laittaa yhdelle tuomarille niin monta rotua kun lopputulos tuo vaihdos...positiivista, että koko rotu siirtyi eikä kuten vähän väliä, että vain osa rodusta siirtyy :)
Syy päivitykseen on pari kuvaa mitkä tähän pitää laittaa eli Fireboy'ssin ihana kantaemo Minni (Aneridee Mata Hari)
on ollut jälleen loistava rakkaan harrastuksensa parissa emäntänsä Riitan kanssa eli agilityn..minnin tulokset tietysti löytyy
omilta sivuiltaan ja muutkin uutiset, mutta aivan ihastuttavat kuvat siitä saatu, kiitos Irene Vinhan jotka kuvat ovat ottanut!
Paluu kisoihin alkanut hienosti mamma loman jälkeen eli hienoa Minni ja onnea tuleviin kisoihin :)
 

05.06.2007
Siltä varalta, että huomena on/olisi aikapula...hehkutan täällä päivää aiemmin Maksia joka huomena synttärisankari ikää 3 vuotta!
Onnea siis elämäni cavalier Maksille Edelleen hokien ja suuresti kiittäen Aulia maksin kasvattajaa tästä ihanasta kullannupustani! Maksi on kaikkea mitä cavalta haluan ja toivon sydämmestäni siitä edes osan periytyneen jälkeläisilleen!!
Samalla toivotan myös ihanaa 6 kuukautis = puoli vuotis :) syntymäpäivää rakkaille Fireboy's lapsilleen myös huomena
Uutta päivitystä tulee pian sillä Ankini 6 kk kuva tuloillaan, kunhan postiini se aikanaan kolahtaa "virn" :) Jotta ei tulisi väärin käsitystä jokainen karvakorvani on minulle hyvin rakas jokaisen omalla persoonallaan ,eikä perheessäni yhtään vähemmän tärkeä

Bigiä kuten arvaatte kiitän myös syntymäpäivälahjasta Maksille..heh suihkunraikas poju poseeraa etusivulla omassa taulussaan!
Ja jotta ei turhan komeita poseeraus kuvia sankarista saatte hiukan erilaisen kaikkea muutakuin poseeravan kuvan alle!
Ihanaa olen sankari 6.6.07
Sen verran vielä kelausta, että olimme tosiaan erikoisnäyttelyssä..mukanani maksi pojistani ja isukin mukana siis kulkeutui rosie,anki tuli kera emäntänsä Tiinan ja ralli oli oman perheensä kanssa. Sain jälleen olla ylpeä lasten esiintymisistä ja ennen kaikkea arvosteluista..Positiivista lukea niin paljon hyvää...että todellakin tuosta mukava jatkaa! Rallin arvostelu omilla sivuiltaan löytyy,
Ankin arvostelu on täällä omalla sivullaan! Maksi sai tosiaan tällä kertaa EH:n sijoittuen upeasti neljänneksi (13 avo urosta):)
Kaiken kukkuraksi Anki neidostani on tullut iso ja ensimäiset juoksutkin jo pukkasi päälle...voi voi niin se aika menee :)

30.05.2007
Päivitän nyt muutamaa tuntia aiemmin, mutta trikkikultamme Saijan ja minun pojumme täyttää nyt torstaina 31.05.07 2 vuotta!
Onnea isolle miehenalku Ossille Murkkukausi alkaa olla takanapäin ja möröt on voitettu kotona selkeesti, enää ei siis tuijotele missään ovissa ja vaatenaulakoissa! Herra tosin kuvittelee olevansa kaiken voittava prinssi rohkea muuten ;)
Bigiä kiitämme suuresti syntymäpäivälahjasta eli etusivun upeasta taulusta, joka tehtynä alla olevasta tuoreesta kuvasta! KIITOS :)
juuri kuvattu sankarimme :)

19.05.2007
Päivityksiä pukkaa nyt tiuhaa tahtia ja ei voi sanoa kun, että uskomaton viikko takana! Ossin loisto suoritus Saija händlerinään viime lauantaina...torstainen pentukokeilu viisikon kera ja kasvattajaluokan KP ja nyt tämän päivä! Eli olin tänään KV-Helsinki eli aptus--näyttelyssä, mukanani Maksi ja ensimäistä kertaa ilman emäntäänsä Emma! Kiitos Saijalle luottamuksesta ja Emman mukaan antamisesta ;) Molemmat esiintyivät loistavasti ja Maksin tuloksena Avo Eri 2 pu4 varaserti ja Emmalla Avo Eri 2 pn 4, joten samoille sijoille menivät! Aivan mieletöntä viedä molemmat, jotka esiintyi niin hienosti..Emma oli loistava kanssani kehässä, vaikka ensi kertaa piuhan päässä joku muu kun oma emäntä VAU :))
Olin haleta onnesta siltikin, että maksin kohdalle napsahti viidennen kerran tuo varaserti heh;) Kuten aiemmin sanoin kohtalomme sillon kun osuu!! Loistavaa ja onnellisia ollaan kieltämättä! Näyttelyssä oli myös maksin esikoiset Age EH2 ja Bonny EH...hieno suoritus heiltäkin ja tuosta hyvä jatkaa...ja kun Age oli kehässä tuntui, kun olisin katsonut Maksin menoa kehässä ;) Loistavaa lapset! Maksin arvostelu löytyy omalta sivultaan!

17.05.2007
Starttasimme tänään koko viisikon kera tampereen pentunäyttelyn ja aivan iloisin tunnelmin! Koko viisikko esiintyi loistavasti ja oli
niin iloisia ja avoimia, että oli mahtava katsoa! Kukaan ei jännittänyt pöytää ja seisoivat ja antoivat tutkia itsensä muittamutkitta :)
Vaikka kävelyssä nyt pieniä nuuskutuksia tai iloisia loikahduksia olikin, kuuluu se asiaan! Ralli oli poikien kolmas ja neideistä
Melli (F.My Honey) Riitan neiti ruby loistavasti narttujen kolmas saaden KP:n! Kaikilla lapsilla oli hienoa luettavaa olevat arvos-
telut ja tuosta hyvä jatkaa! Myös lauman paikalla olo teki mahdolliseksi osallistua kasvattajaryhmään ja viidestä oli otettava vain
neljä (kaikki olisin halunut)ja lopputuloksena kaksi ja kaksi väreinä ja rivissä tytöt. Kasvattajaryhmiä oli kaksi, joista jäimme
tosin toiseksi saaden KP:n, mutta tuomarit sanat todellakin ryhmästä lämmitti mieltä, sekä arvostelu mukavaa luettavaa :)
Aivan mahtavaa ja en voi sanoa kun kiitos koko klaanille, ilman teitä ei tuo olisi ollut mahdollista !

Ylempi kuva ryhmästämme ja alla poseeraamme koko viisikon voimin :)
Kavattajaryhmämme :)
Arvostelu: Tasalaatuinen kasvattajaryhmä, jossa 2 black& tan ja 2 rubya. Kaikilla kauniit värit. Onnittelut kasvattajalle :)
koko viisikkomme jälkeen!

12.05.2007
No niin tänään on sitten läpi käyty vuoden toinen näytelmä poikien kanssa! Olimme siis Haminassa ja päivä oli erilainen,
yllättäväkin.Maksi tulos EH eikä edes sijoitusta, tuomari vaan ei tykännyt siitä ja suurin syy ehkä ruby väritykseltään
sillä ruby koiria oli runsaasti paikalla ja lukuunottamatta yhtä erin saanutta (onnea kami) muut saikin tyytyä eh tuloksiin..
tuomarilla oli kyllä laaja skaala ja jakoi hylystä erinomaiseen. Ossipa otti ja tempaisi, ollen NUO ERI 1, PU3 ,VASERT
aika mahtavaa, sillä samalla tämä oli viimeinen nuorten luokan kokeilu..herra täyttää sen kaksi kuun viimeinen päivä!
Pojan muuten händläsi tänään Saija, kiitos siitä kuuluu siis toiselle mammalleen :) Vaikka oli se melkein "oikea" ei jäänyt
harmittamaan.niin iloisia pu sijoituksesta oltiin! Kuvat paikalta jäi ottamatta mutta pihalla sitten pari sinne päin otosta!
Arvostelut kirjoittelen sitten myöhemmin sivuille nyt olen pölyinen hiekkakentästä ja suihkuun !
   

07.05.2007
Toukokuu ja uudet kujeet ja kovaa vauhtia kohti kesää! Taas tuntuu, että eletään ajanjaksoa kun pojat ei ole puhtaita koskaan :)
Näyttely kautemmekin alkaa pikkuhiljaa starttamaan satunaisilla käynneillä ja ekana vuorossa hamina poikien kanssa ja se onkin
jo ensi lauantaina ja siihen perään menenkin Fireboy's viisikon kanssa helatorstaina tampereen pentunäyttelyyn ja todella jännää
katsoa mitä mieltä tuomarit lapsista onkaan :) Ankista sainkin hienot 5 kk kuvat, jotka oitis päivitin sivuille eli ne löytyy omalta
Ankin poseeraus kansiosta kiitos Tiinalle! Päivän kevennykseksi laitettava poikien rönsykuva tähän...ossilla kuvissa hieno uusi
kampaus eli töyhtö peikko ja maksi reppana pitää tuossa kohtaa vain parista langasta kii heh...leikkiä riittää tässä talossa :)
   

29.04.2007
Voi voi jos on kesä saapunut selvästi ...juup ei muuten mutta tänään löysin mukavan yllätyksen ja maksista punkin jäiks,
miten epämukavaa...sen irrotettuani tutkin kaik pojat läpi ja ossi ja maksi joutui kylpyyn...
;D Noh puhtaana taas hetken!
Pentukoitokseen koko Fireboy's viisikon kera lähenee ja lähenee aika jännää..ja harjoittelut on hyvässä käynnissä ainakin
Rallilla jonka hieno poseeraus onkin etusivullani (kiitos kuvasta)! Ralli onkin seikkailija uinut tänään lintujen perään oikein
kunnolla meressä ja tuntuukin, että herra ei pelkää mitään ja ketään eikä oudot asiatkaan ole ihme :) Heh mikä pakkaus ja
veikkaan, että herran seikkailuja saa lukea riittävästi Mökön Ja Rallin sivuilla myöhemminkin lisää "tirsk" !! Feenix oli eilen
revittelemässä kamunsa Murun kanssa ja siitä muutama otos kuvat 9 kansiossa... jännää että remmissä oli kiva riekkua kun
ei voinut irti päästää, mutta puistoon kun menivät loppui leikit kun seinään...heh meillä fenkura ei ole puistoilija ei :)
Oikein ihanaa seikkailevaa vappua kaikille...ja ottakaa iisisti ;) Minun on raahauduttava töihinkin vielä huomena plääh...
16.04.2007
Pakko laittaa tähän pari kuvaa..melko pienet, mutta niin on tappelu maakarinikin :) Kuvat oikeasti juontuu siihen, että yritimme ku-
vata tietysti epäonnistuneena kolmikkoa ja sitten oikeastaan fenkuraa pitkästä aikaa ja vaihdoinkin sen sivulle hiukan tuoreemmat!
ossi 160407 ossi-maksi 160407

07.04.2007
Ensinäkin oikein ihanaa tipukasta pääsiäistä kaikille!! Pääsiäinen onkin kiireistä aikaa kuten joulun aikakin sillon, kun perheessä on
nuori poika joka kuuluu cantores minoreksen kuoropoikiin ja saa riittävästi juosta erilaisissa konserteissa sun muuta :) Kaunista ja
ihanaa suoraan sanottuna ja harrastus kun harrastus aina saa mennä. En mielessä uskonut, että treenit on kolme kertaa viikossa vaik-
ka ei harrasta urheilua :) Meillä oli tässä juhlinnan syytäkin, 02.04 tuli vuosi täyteen siitä kun ihana pieni trikki erilaisuus= Ossi muutti
laumaamme ja herkkuja jaeltiin totta kait! Uskomatonta, että siitäkin on jo vuosi ja tarkottanee, että poju itse täyttää enskuun lopus-
sa jo 2 v !! Tuon pian kaksi vuotiaan pojan mielestä kotiimme on muuttanut mörkö juuh..siis vain ossin mielestä, jep se kurkkii
millon mistäkin...useimmiten sen parkkeeraa makuuhuoneen oveen kun mennään nukkumaan...sitä hetken tuijotetaan ilmeisesti.
suoraan silmiin, koska sitten on jo painuttava maksiin kiinni ja mamman kainaloon ;D sitä samaista mörköä täytyy muidenkin
karvaisten talossa hiukan ihmetellä...ja täytyy myöntää, että emäntä ei ihan vielä ole pysytynyt paikallistamaan sen liikkeitä eikä
näkemäänkään sitä...se mörkö seuraa joskus hämärällä ulkonakin ja ilmeisesti istuu joskus jonkun kiven tai kannon päällä..täysin
kykenemätön ja hyödytön emäntä siis kun ei sellaista näe ;D Noh ehkä se on samainen mörkö, joka selkeesti vainoaa kaksi
vuotiaita karvaisia "uhreja" ja häviää yhtä nopeasti kun tullutkin..."tirsk" onneksi en ole kaksi vuotias enkä varsinkaan karvainen!
On se kovaa olla kaksi vuotias tässä talossa...ja muutenkin elämä ihmeellistä, kun hormoonit hyrrää ja tytöt on nyt keksitty hyvin:)
Ankia olin tapaamassa kaikessa kiireessä jälleen tänään ja voi kun siitä "toivostani" on tullut niin iso tyttö..ihana hellyttävä avoin
tyttö ja ikää neljä kuukautta :) Sen kunniaksi kun muutama nappi otos tuli kameralla saatua on neidille avattu nyt oma kuva-
kansio, joka löytynee Ankin omalta sivulta. Oikopolkuna pääset nyt vaikka tästä vaihdoin Anki etusivullekkin kuvat ...vauva
versioiden viereen!!

24.03.2007
Tänään osallistuimme tampereen kv-näyttelyyn cavojen kanssa, johon olikin ilmottautunut 133 cavaa..eli hurja määrä taas ja kävi
jälleen niin kuten usein cavojen määrien takaa eli jaettiin osa cavoista ..tällä kertaa pennut ja junnu pojat ja tytöt toiselle tuomarille.
Vaikka kehät oli vierekkäin oli kurjuus siinä, että aloittivat samaan aikaan, joten kun olin itse kehässä nuorten ja avo luokkalaisen
kanssa ei ollut toivoakaan nähdä niitä :( Mutta rehelisiesti sanottuna oli aika "jännittävää" ja hermostuttavaa mennä kehään näin pitkän
tauon jälkeen heh ;) Noh tauko oli reilu viisi kuukautta ja nyt ollaan korkattu kausi...aika outoa kun viime vuonna ei oltu monestakaan
näyttelystä poissa! Pojat olivat reippaita ja ihania kehässä..toki Ossi kulki taas häntä rottingilla ja kontaktiakaan ei ollut hurjasti käveli
kuitenkin ilman harjoitteluakin suhteellisen kivasti ja rauhalliseesti ja jopa seisoi...tuloksena nuorten ERI 4
:) ihan mukavan arvostelun
kera ja Maksi taas meni ja liikkui yhtä upeasti kun ennenkin eli remmi löysänä...hiukan ite jännitin sitä, että kun ikäviä kokemuksia pöy-
dällä hermoileeko, mutta huoli oli turha..jes!!! Maksin tuloksena siis ERI tosin sijotusta ei tällä kertaa herunut..mutta ei haittane arvostelu
oli aivan mahtava...parempi kun ossilla selkeästi...maksin luokassa oli meinaan 17 urosta! Tuomari jakoi todella avokätisesti eriä kieltä-
mättä ja jonkin verran eh:ta...sitä alempia ei tainut juurikaan näkyä ainakaan nuorista eteenpäin mielestäni?! Ankini Tiina oli mukana kat-
somassa cavojen maailmaan..ja heh oppia varmaan tuli ja pianhan sitten Ankin maailma avartunee kehissä, kunhan ikää vielä saadaan:
Kiitos Tiinalle mukaan tulosta ja ennen kaikkea kuskina toimimisestakin autollani :) Niin ja joukossamme oli toki mukana myös Bigi
kera Danja ruby tyttösen, jolla ei mennyt yhtään hullummin! Arvostelut kirjoittanen myöhemmin...nyt on tosiaan laiska olo ;)

18.03.2007
Taas ollut toiminnallinen viikonloppu! Lauantaina eli eilen oli funclubin kuukausitapaaminen pitkäkosken koirapuistossa ja vaikka
keli oli aivan järkky oli porukkaa todella runsaasti paikalla ja temmellykset sen mukaiset! Kiitos kaikille tulijoille..pojat olikin väsy-
neitä temmellyksen jälkeen ja nukkuivatkin rauhallisena illan. Tänään vuorossa oli Fireboy's lasten pentutreffit ja ulkoilimme ensin
metsässä, jossa pennut saivat viipottaa ja ajaa toisiaan takaa mielinmäärin, jonka jälkeen siirryimme sisätiloihin tuttuukin tutumpaan
paikkaan eli minni mamman kotiin! Ralli tavattuuaan äitinsä kävi oitis tarkistamassa vieläkö maitopankki olisi avoinna, mutta tote-
si hyvin pian sen olleen turha reissu ;D...Pennut olivat hurjasti kasvanut ja todella reippaita...taisi matot ja muut saada totaalista
kyytiä pentujen viipotellessa pitkin poikin tuttuja reittejä! Ihanasti koko pentue kasassa ja pian otamme uusiksi eikö?? Kuvia otet-
tiin runsain mitoin yhdellä sun toisella kameralla ja taisi pennut ehtiä enempi vilahtaa kameran alta kun osua kuviin, mutta onneksi
mukavia otoksiakin saatiin otettua! Nipun laitoin uuteen kuvat kansioon ja pääset sinne vaikka tästä
ja lisäilen niitä myöhemmin.

06.03.2007
Mukavaa maaliskuuta kaikille! Tämä alku kuukaudelle oli juhlaisaa, sillä perheen nuorin ihmis-jäsen otti ja täytti pyöreet 10 v.
Itse asiassa meillä on aika pyöreiden vuosi, sillä vanhin lapsistamme täytti 20 helmikuussa! Kolmisen viikkoa perheen neiti 15v.
Kaupan päälle otin ja sain kovan flunssan ja kuumeen tottakait ja tuntuukin,että aina väärään aikaan, sillä eihän sitä ikänä ole
aikaa sairastaa ! Poikien kanssa elämä yhtä tohinaa ja taas nämä mukavat rapakelit otti vallan ja pitää huolen siitä, ettei puhtaa-
ana pysytä :) Noh toisaalta se alkaa olla jo normaali elämää! Fireboy's lapsosetkin kasvanut kovaa kyytiä ja ekat rokotukset
otettuna...Ikää tänään lapsosilla 3 kuukautta..onnea onnea :) Ekat pentutreffimmekin on ihan pian ja alustavasti kaikille sopiva
aika ja niitä odotellaan suurella innolla! Ihana nähdä kaikki koossa ja toivotaan ettei kelleen esteitä tule!


24.02.2007
Heh tapahtui tupla päivitys tänään, mutta joskos sitten pieni tauko taas:) Olimme tänään feenixin kanssa verikokeessa niinkuin todella moni muukin (hienoa)sillä tollereilla laaja geenitutkimus menossa Tollerit ry:n toimeista hienoa!! Tapasin sielä ankinikin, Tiina oli sielä myös tollereidensa kanssa ja saimme osuvan syyn myös kuvaukseen (ja tällä kertaa kamerani mukana jes) no tietysti tällä kertaa valoisuus oli kurja ja kuvat hiukan keltaisen oloisia, mutta itse Anki niissä ja ens kerralla vielä paremmalla tuurilla, ei voi kaikkea vaatia yhdellä kertaa ; Reipas neiti, tosin tollerit olisi kiinnostanut enempi, kun hörhö kasvattaja kameransa kanssa..miksiköhän ? ;) josko seuraava kerta olisi pentutreffi kerta ja saadaan temmellyskuvia ja päästään vertailemaan livenä kunkin kasvu..odottaa haljeten tilannetta "kjäh" !!

21.02.2007
Nyt perustin Fireboy's lasten kuva kansion ideana siis laittaa sinne saatuja/otettuja kuvia kasvavista kasvateistani! Pentu osion pidän siis muuttumattomana Maksi ja Minni sivulla kuitenkin...se on just hyvä sellaisenaan mielestäni!
Poistin myös kuva terveiset jutuista niiden osalta siirtäen ne sinne..ja sinisellä laitoin noihin aiempiin "kuvat siirretty".
Ajattelin myöhemmin perustaa omat kansiot jokaiselle kasvatilleni tulevaisuudessa, mutta toistaiseksi näin...etenkin rallia on helppo seurata heidän omilta sivuiltaan, ja Ankilleni perustan toki omat kuvakansion Anki sivulle, mutta kunhan nyt neidistä kuvia saadaan aikaiseksi ;) Kohta puolin suunitelmissa ekat pentue-treffit ja eiköhän sitten kamerat viuhu! Mutta lapset siis jo ylittäneet 11 viikkoa joten hurjaa vauhtia kasvavat ja sniff...ikävöin heitä jokaista :)


20.02.2007
Voi tätä juhlan päivää ainakin maksin mielestä, silltä tänään poistettiin tikit korvalehdestä ja näin ollen pääsi kokonaan myös kaulu-
ristaan eroon :) Muistona vielä muutama pieni rupi siinä, mutta hienon näköinen muuten. Huokaisen myös sitä, että nakuksi ajettuun
kinttuun on alkanut jo sänkeä tulla, joten eiköhän siihenkin karvat saada aikaiseksi! Ei muuten, mutta jos tämän vuoden näyttelykau-
den meinaamme avata....heh ellei sitten rynnätä vaan pentukehiin Fireboy's lasten kanssa. Aatelkaa siis nehän on huomena jo 11 vko
vanhoja ...isoja rönttejä siis "tirskuu". Olinkin moikkaamassa Rallia viime sunnuntaina (kiitos :)ja voi sentään miten ihana reipas poika
olikaan...kasvanut kauttaaltaan, jalkoja, runkoa ja jopa kuonoaan...aivan ihana! Mahtava kontakti emäntäänsä vau! Suukkoja sateli
ja naskaleita tottahan toki! Isoveikka hiukan katsoi kyllä perään, että mitä tuo meinaa, kun sylkyteltiin rallin kanssa ;) Nyt viikonloppu-
una yritän saada luotua tuon fireboy's lapset kasvaa kansion, mutta laitettava vielä tähän kaksi kuvaa..n.10 vko vanhat Ralli ja Rosie:)
(kuvat siirretty kuvat kansioon 21.02)

08.02.2007
Oo pitkä tauko päivityksessä, peräti viisi päivää :) Noh ei nyt hirmuista tapahtuma rikkautta, mutta isompaa kuitenkin, eli meiltä löytyy
alla oleva sankari. Eli pönttö päässä seuraavat kaksi viikkoa, korvalehti operoitiin tiistaina 06.02 siihen ilmestyneet patin takia, joka
tulehtunut tietenkin! Patti ei ole mitään vaarallista eikä sellaista, minä reppana jo unohdin sen nimen (noloilee), aika kipee poika ja
tuossa kuvassa juuri osittain heränneenä, operaatio tehtiin klo 16,30 ja vasta puolen yön aikaan rupes heräilee, laitoin sen häkkiin, kun
tultiin ja ossi itki koko sen ajan kun ei päässyt maksin kainaloon :( Noh siitä kun herra hoiperteli ylös ja kaikkea oli itkunen ja kipeä
yöunta saimmekin sitten pari tuntia ja enempi käyrät oli kauluristaan kun korvastaan luulen mä! Noh sitkee sissi pidätti 22 tuntia, kun
yksin kertaisesti oli sitä mieltä, että ilman mahdollisuutta haistella ei voi myös pissata. Huoh! Pojat on poikia...nyt se alkaa sujumaan
suhteellisen hyvin kuitenkin, tosin hitaasti! Kauluria tarttis pitää seuraavat kaksi viikkoa koko ajan "voivoi", se kun yrittää raapia sitä
koko ajan ja leikkivät niin paljon ossin kanssa suu ja korva leikkejä! Voi sitä riemua ossilla kun sai mennä kerälle maksin viereen!
tosin on silläkin pää kovilla tuon kopan kanssa "virnistää"..no nyt sitten ootellaan ja katellaan että paranee ja 2 viikon päästä tikit
pois.Minä tietysti pelkäsin hurjana rauhottamista ja lääkäri olikin kovilla sen johdosta :)
juuri heränneenä töttöröö
Sitten laitettava pari kuvaa teille taas, Fireboy's lapsille kuuluu hyvää ja ihanasti saa uutisia koko ajan ja olen haltioissaan. Rupesin
just miettimään, että kuinkas ratkasen tuon kuvat osion?? siis pennuilta kun saan niitä? kääk...nythän juttu osio paisuu kuvista eikä
tämä nyt kait ihan viisasta ole?? Mielipiteitä kellään?? ketokaa...=) Mutta alla kaksi kuvaa rosiesta= F.My Sweet
(Rosien kuvat siirretty kuvat kansioon ) ja sen alla ylläri ylläri Saran ja Maksin pikkuneiti Hulda synt 10/06 :) !!
hulda ja ihanat tossut

03.02.2007
No niin nyt täällä ollaan ääri haikeena, sillä nyt myös Nelli ja Anki kotiutunut! Nelli menikin Miian ja Maken kanssa
vantaalle Nasu tollerin pikkusiskoksi ja lähtöpaino neidillä oli 2580g. Anki meni siis sijoitukseen Tiinalle Espooseen
ja tolleri Taikan ja Nekun pikkusiskoksi, lähtöpainona ankilla 2025g joten saimmehan pikkuneidinkin yli kaksi kiloi-
seksi jes :) Melli jäi siis kotiin Minnin kanssa ja huomasi illalla kuinka pieni kaipuu sisaruksiin oli selkeä...kuuluuhan
elämään kuitenkin ne painit ja purraukset, joten jos muilla oli iso muutos kodin vaihto oli se pikkuiselle Mellillekkin
muutosta...mellin painoksi saatiin 2330g! Nyt toivotan kaikille hyvää elämää ja iloa pikkusien Fireboy's pentusen
kanssa ja treffaillaan,, kuullaan ja kaikkea mitä sovittiinkin =) Ihaninta oli kuulla se, että kakki pennut siirtyi rohkein
mielin kotiin ja sata lasissa tutkivat kotiiaan ja karvaisia kavereitaan! Just niin reippaita miten osottivat ennen lähtö-
äänkin olevan! Suukotus siis kaikille =) Alle laitan vielä terveiset kuvina jotka neiti Nellistäkin ehdin saamaan. Kiitos!
( Nellin kuva terveiset siirsin 21.02 kuvat sivulle omaan kansioon)
Tasapuolisuuden nimissä, tässä myös mellin terveiset ekalta kokonaiselta päivältä ilman sisaruksiaan..ja ulko touhut sujuu :)
Noh eiköhän me vielä yhdet kuva terveiset saada Ankin kotoolta jossain vaiheessa, kunhan kotiutuvat kunnolla!
( Mellin kuva terveiset siirsin 21.02 kuvat sivulle omaan kansioon)
Lisäys hetkeä myöhemmin sillä Ankin kuva terveisetkin tuli =) Joten tässä niitä...ensi kohtaaminenkin ikuistettuna nuoreen emäntään!
(Ankin kuva terveiset siirsin 21.02 kuvat sivulle omaan kansioon)

01.02.2007
Kuukausikin vaihtui ja päivitystä pukkaa minkä kerkee =) Esikoiseni täyttää tänään 20 vuotta tosin armeijan vihreissä
eikä kotona juhlimassa..haikeeta sekin! Tämä päivitys tosin koskee eilistä ja kahden suloiset piiperon
kotiutumista...sain meinaan iloisia ihania terveisiä siitä miten kaik sujuu ja laitan tässä pari kuvaa näytille tähän aluksi!
Rosie tässä ekaksi esittelee uuden elinkumppaninsa sekä hienon hienon petinsä ja rakkaan lelunsa =)
Ralli on taas löytänyt ihanan veikkansa ja leikit sujuu kovin hyvin =) Yhteiset riehumiset on nyt arki päivää! Upeeta :)
Kirsille kiitos "ryöstetyistä" kuvista...heh Rosien kuvat sentään sain ihan sähkiksen kautta!
 (siirsin kuvat kuvakansioon fireboy's lapsista 21.02.2007)

31.01.2007
No niin tänään sitten ollut jännä päivä ja ensiimäiset kaksi Fireboy's lasta on luovutettu uusiin koteihin! Eka lähtijä oli Rosie eli
F.My Sweet ja muutti espooseen Ollin ja Francesscan kanssa kahden kissan pikkusiskoksi, toisena lähti sitten pojumme Ralli
eli F. My Heart muuttaen herttonimeen Kirsin Ja Antin luoksen mökö cavalierin pikkuveljeksi! Ehdin jo kuulla ensimäiset kom-
mentit ja asiat sujuu molemmilla tahoilla enempi kun hyvin. Kisut ei yhtään ihmetellyt pikkusiskoaan vaan nukkuivatkin jo vie-
kukkain ja koti tietysti tutkittiin riehunnan merkeissä ja ruoka maistui...ja mökö oli innoissaan uuden peuhukaverin saamisestaan!
Pentuset myös punnittiin ennen lähtöä ja ralli paino 2880 g ja rosie 2370g joten hyvin ruoka maistui, eiköhän siis jatkossakin!
Tosi ihanalta siis kaik kuulostaa ja suukotus piiperoille ja ennen kaikkea onnea uusiin koteihin ja tapaamista odotellen ;)

27.01.2007
Lapsilla oli jännä päivä, sillä tänään ulkoilimme lumisessa maastossa ja tapasivat ensi kertaa myös isänsä :) Maksin kohtaa-
misesta lapset olivat innoissaan olihan naskaleille uusi uhri ja eivät edes miettineet sen olevan jotenkin uusi tyyppi, maksi sitä
vastoin sekunnissa oppi kaik reitit missä se pääsi ylös eikä ollut kovinkaan innoissaan lapsistaan...toki pientä nenä kontak-
tia ottivat ja varsinkin, kun pennut nukahti pitkin olkkaria oli niitä turvallista käydä nuuskimassa =) Maksi vaan muistaa mitä
on naskalit väärässä paikassa ja lujaa...auts! Ulkoilu sujui mallikkaasti vietiin ne kopalla sinne, kun reittinä hurjat rappuset
ja eikä nuo juurikaan ehtineet miettiä, että siinä on jotain kummaa...kaikista aktiivisin oli kuitenkin rosien neiti niin ulkona kun
isänsä kanssa...reviiri ei millään meinanut riittää kun piti kaik paikat tutkia...ulkona vaan oli melko kylmä eikä niin hirmusta
aikaa voinut olla, kun taapertavilla alko tutina käymään! Hauskaa oli se, että yksikään pennuista ei voinut vastustaa lumen
haukkaamista suuhun =) Ei hirmusesti pennut kulkeneet yhdessä vaan tosiaan jokainen viipotti omiaan...No ikäähän niillä
jo 7,5 viikkoa ja ei voi kun ihmetellä miten hurjan nopeesti aika menee!

22.01.2007

Nyt on eläinlääkäri seikkailunkin lapset kokeneet ja sirutkin kaulassa, näin ollen siis pennut todettu uusiksi koirakansalaisiksi =)
Pennut matkustivat kuin konkarit autossa, eivätkä olleet moksiskaan. Pöydällä oli mukavaa ja pienet nenät kävi minkä kerkesi
Rosie suorastaan riehaantui ja häntä kävi sitä kyytiä ja pieni kieli lipaisi lääkäriä aina kun mahdollista, aika hellyttävää mielestäni!
Vilske vaihtaessa pentua toiseen oli aikamoinen, kun muut yritti sitä mukaa ulos! Reippaita pirpanoita kaikilla tavoin upeeta !!
Nyt saamme nauttia hetken vielä kunnes eka satsi lähtee, ikää 2 päivän päästä tuo maaginen 7 viikkoa vasta! 31.01 täyttävät
8 vkoa ja sillon ensimmäiset kaksi lähteekin uusiin koteihinsa. Lasten mukana lääkäriin lähti Ossi. Ossi sai rokotuksensa kuntoon
ja vihdoinkin saan sen normi kiertoon rokotuksissa, ossi kun eiollut yhtä vuotta täyttänyt kun sai edelliset niin voimassaoloaika oli
hiukan erilainen, samalla kuunneltiin sydänvirallisesti uudelleen (välissä 7 kk edelliseen) ja kaikki oli niin kuin piti!
Nyt on asiat taas kunnossa kaikilla jälleröilläni! Ai niin lisäsin allaolevaan juttuun agen kuvan kera emäntänsä...eikö olekkin
kun ilmetty isänsä eli maksi?? uskomaton yhdennäköisyys mielestäni!! Sivut saikin lisäosiot eli Anki avattu, pennutosio ja tätä
myöten siis nappuloita lisääntynyt!! Jos jokin on solmussa tai linkki ei toimi ilmoitattehan?? =) Ai niin mm.pentue osiossa mi-
nulla on nuo cavalier päärivit...jos jollain sattuisi olemaan sellainen myös tollerista...niin olisin onnellinen jos sellaisen saisin ;))


16.01.2007
Huomena 17.01.2007 maksin esikoiset pienet suloiset kolmoset Roosan kanssa täyttää yhden vuoden! Isukki ja emäntä lähettää
virtuaali suukkoja ja toivoo tapaavansa pian =) Alla olevassa kuvassa Age, Nuppu ja Bonnie olitte vuosi sitten ja nyt isoja rönttejä =)
age ja iina
 
15.01.2007
Ylpeä isukki tuli kertomaan, että nyt on Mellin, Ankin,Rosien ja Rallin viimeisen siskon ,tosin ekaksi syntyneen neiti A:n kutsuma-
nimikin varmistunut ja on näin ollen se on Nelli :) Ihanat nimet kaikilla on ja kohtahan 6 viikkoa on jo täynnä ikääkin...lääkärissä
käyntiin ja sirujen saantiin tasan viikko aikaa ja sitten ei kun hiki otsassa ootetaan kauhulla päivää kun jo kotiutumisten aika! Maksi
hakenut
tuohon kuvaan isännän sementtipölyiset työhousut, petas ne ja meni köllimään päälle...joten tosi kiva sanoisin "virn"...


13.01.2007
Eilen oli jännittävä päivä, sillä pennuilla oli tuo odotettu testi, jonka myötä teimme paljon päätöksiä...saaden ratkaistua tuo ihanainen kuka
jää Minnin kanssa kotiin :) Testi oli oikein mukava ja mielenkiintoinen, hyvin rotua tukien ja oma käsityksemme vahvistui melko hyvin.
Kaikki oli aktiivisia tohottajia joilla hurjasti laumaviettiä, saalistus ja takaa-ajo vietit hieman pienillä eroilla ja ukkomme luonteestaan varmin,
tytöt dominoivimpi ei arkoja vaan avoimia. Tulos siis =
yhteisarvo sana pennuista :
erittäin tasainen pentue
poika helpoin ohjattava, tytöt selkeästi dominoivampia!
Avoimet ei arkuutta
Dominanssia ei pentuihin kannata käyttää (tosin rotukaan ei sitä vaadi)
johdonmukainen ohjaaminen!!
Sellainen tapaus siis ja kotiin jäävä pentu osottautui sitten neiti D:ksi alias Melli jolla viettejä oli hiukan enempi vaikka ei juurikaan eroja
muuten! Sijoitustani harkitsin pitkään ja vaikka vielä ehkä tipan aikaista julkaista on se kuitenkin laumamme pienin neiti C alias Anki.
Toki tässä kohtaa täytyy muistaa että maanantaina 22.01 tuo lääkäritarkastuksemme, joka sinetöi asiat vielä siitä, että kaikki on kunnossa! Nyt on vihdoinkin nimet julkaistu pentusivulle kuvien yhteyteen !! =)

10.01.2007
Voih! pennut tänään jo 5 viikkoa ja sen kunniaksi päästimme heidät temmeltämään pitkin poikin olohuonetta ja ihmettelyä
sai hieman aikaan liukas parketti lattia :) Mutta kiire oli tohottaa pitkin poikin ja haistella kaikkia nurkkia...äitikin innostui val-
tavasti aiheesta ja leikitti lapsiaan, samalla tosin paimensi ihan selvästi ja minni reppana olikin urakan jälkeen aivan väsynyt!
Taisi olla emollekkin hurjan outoa ja jännittävää kun lapset avarsi maailmaa ...vaikka jo nyt suuri makuuhuone on pennuil-
lla käytettävissä! Hehee;) pennut myös keksivät mitä varten matot on olemassa ja etenkin niiden reunat ja niitä olikin aikas
mukava kiskoa ja nakertaa :) Joten muistamme opettaa pennut niille tavoille ennen kotiuttamista "naurahtaa" =) Pennuilla
onkin tuo testi perjantaina ja hauska nähdä mitä se tuo tullessaan ja siitä reilu viikon päästä onkin jo lääkärin tarkastus :)
Kuvia olen nyt vauvoista laittanut siihen tahtiin, että saa nähdä koska tulee raja vastaan ja sivuille ongelma..kääk!
Kaikki asiat pyörivät nyt sivuillani pentujen asioissa, mutta kertonen kuitenkin, että laumamme pojat voivat hyvin ja temmel-
tävät riittävästi...tuntuu vaan, että puhtaita ne ei ole nykyisin koskaan...yhtä kura maailmaa huoh! Viime sunnuntaina treffa-
simme muutaman cavan tuossa meitä lähellä olevassa puistossa ja mukavaa oli..ossikin on keksinyt olevansa ukko ja rakastui
nuoreen trikki tyttöön selkeesti...jopa autot jotka ajoivat ohi ,jotka sen hönömielen intohimo saivat mennä omia menojaan
eikä niiden perässä muistettu juosta..oho sanon mä =) Maksi tällä kertaa olikin suht iisisti ja kukaan ihana neitokainen
ei joutunut pahimman liehityksen kohteeksi :) kiitos siis leikki seuralaisille mukavasta tuokiosta!! Nyt vaan täytyisi kait
alkaa miettimään koskas olisi poikien aikaa aloittaa näyttelynsä tälle vuodelle! Tauko on ollutkin melko pitkä ja kait
sitä pikkuhiljaa tarttis ainakin suunitella joitakin esille tuonteja tänä vuonna?? kait...hm =) Noh mieitintä myssy, kohta
vaan se ongelma, että minulla kaksi avoluokan cava urosta kääk...Ja se ei vaan taida toimia, että joku muu esittää jos
olen itse samaan aikaan toisen kanssa kehässä...hm...josko tää olisi syy ettei tarvii tulla...?? =) Onko muuten häiritse-
vää kun rivini/tekstini juoksee eivätkä ole reunoista tasan...entä onko teksti liian pientä...hm...kertoilkaa ihmeessä !

03.01.2007
Heh ei montaa päivää, kun tultava tänne höpöttelemään taas, mutta tämä vuosi ja se mitä se tuo tullessaan alkaa jo kohta huolestu-
tamaan aikuisten oikeesti...Siis autoni on korjaamolla niiden jarrujen pettämisen vuoksi ja tänään saimme kiitää lääkäriin nuori her-
ra jessen saadessa mailasta päähän niin että siihen koloon/vakoon päässä olisi voinut laitta euron kolikon pystyyn, tosin loppu hyvin
kaik hyvin ja pelkällä liimaamisella saatiin se "kasaan" eikä tikkejä ainakaan nyt tarvittu! Höh ei tähän melkein 10 ikä vuoteen ole
onnistunutkaan "tapaturmattamaan" itseensä! Mutta sanonta menee ei toinen ilman kolmatta, joten kääk pitäkää peukkuja ettei mi-
tään kauhean järisyttävää/kohtalokasta meille satu! Tällaista tämä elämä on, mutta että heti vuoden alkuun iik! Piti jo viimeksi sanoa,
että siis nyt tämän oudon talven myötä on täällä tapahtunut kummia ja maksi on sitten päättänyt näyttää mammalle, että kyllä turkkia
löytyy, on meinaan kasvattanut sitä hurjasti ja ennen kaikkea runsauttanut! Noh sitten kun kehiin päästään on jo tietty karvanlähtö
mutta täytyy ikuistaa se turkillaan ennen kun taas muutuu toiseen suntaan ;) Viimeistään perhepotretissa sitten vauvojen kanssa!

01.01.2007

Vuosi sitten vaihtui ja samalla toivotamme siis kaikille oikein hyvää ja onnekasta vuotta 2007! Uuden vuoden kunniaksi olikin aika
avata uuden vuoden jutut/uutiset osio :) Juttujahan aina riittää, kuten tiedätte :) Noh meillä vuosi vaihtui hyvinkin tapahtumarikkaasti
ja autoni joka juuri oli jarruhuollossa päätti silti jarrut tehdä yllärin ja lakata toimimasta..tiedän kauheeta, mutta mitään kelleen onneksi
sattunut, mutta remontti edessä ja inhasti taas hankaloittaa hetken ennen kun kuntoon saa! Vauvat voi hyvin ja kohta neljä viikkoa ikää,
tohotetaan hännät vispaten joka paikaan, kiusataan toisiaan ja emoa, purraan minkä suusta lähetään, murrataan ja jopa haukutaankin jo:)
Ruokaa kiinteetä syödään kovin innokkaasti lautaselta ja saavatkin sitä nyt kaksi kertaa päivässä. Vallottavat persoonat ja NIIN
koiranpentuja jo =) Aika menee hurjaa kyytiä ei voi muuta sanoa! Testi päivään vajaa kaksi viikkoa aikaa pennuilla ja todella jännä
nähdä mitä se tuo tullessaan, sillä pennut vilkkaudeltaan on tasaisia ja totaalisia rohkelikkoja. Hyvin vaikea siis ainakaan vielä sanoa
ken on tuo kotiinjäävä persoona, niin villejä kaik tuntuu olevan...noh voi olla, että tihrutetaan loppujen lopuksi kumpikin Riitan kanssa
"kun kukaan on lähössä omaan kotiinsa" päivä tulee
=)


takaisin etusivulle