Kennel Fireboy's

Esittely / Yhteystiedot

Hei!

Olen Marjut Aalto sivujen ylläpitäjä ja koiriemme omistaja. Perheeseeni kuuluu lisäkseni mieheni Pauli, sekä kolme lastamme Joonas (-87), Jenni (-92) ja Jesse (-97) ja rakkaat koiramme.Vanhimmat lapsemme ovat tosin jo muuttaneet omaan talouteen. Asumme Helsingin Tapanilassa.

Olenkin ollut koirien kanssa tekemisissä ihan lapsuudesta saakka, mutta ensimäinen omaan kotiin hankittu koiramme oli kultainennoutaja poika "Sumppi" jonka saimmekin pitää luonamme reilut 12 vuotta, jollon
vaikea sairaus vein kultaisemme ikiuneen. Olimme hetken ilman koiraa, mutta koiraihmisenä sitä huomaa, kuinka jotain puuttuu ja talouteemme saapuikin komea Novascotiannoutaja Feenix (muistoissa), ja herran ollessa vajaa kaksi vuotias saapui cavalier poikamme Maksi täydentämään laumaamme ja siitä sitten cavalier laumamme alkoikin kasvamaan.

Cavalier poikamme ja tämä ihastuttava rotu sai minut syventämään harrastusta ja kiinnostumaan kasvattamisesta ja niinpä kävin 02/06 kasvattajan peruskurssin, sekä nyt 03/08 suoritin hyväksytysti myös kasvattajan jatkokurssin. Olen allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen ja olen Suomen Kennelliiton ja Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistyksen jäsen, sekä Suomen koirankasvattajat "SuKoKa" Ry:n kannattajajäsen..

Kennelnimi Fireboy's minulle myönnettiin 11/06 , joka kuvastaakin sopivasti poikalaumaani ja rotuina Novascotiannoutajat ja Cavalier KingcharlesinSpanielit.
12/06 syntyi ensimäinen Fireboy's pentue leasing-nartun kera,
josta super/hyper kiitos Riitta Haaraselle, joka tarjosi mahdollisuuden tähän narttunsa Minnin (Aneridee Mata Hari) kanssa! Minni on vallan mahtava persoona ja ihana rotunsa edustaja, ja on siis kantaemona Fireboys'sissa nyt ja aina!
Tämä tilaisuus oli mahtava sikälikin, että tämä sattuu olemaan "kenneli" jonka emäntä on uroksiin päin ja omaa siis talossa uroksia! Asun siis pysyvästi vain urosten kanssa.
Näin ollen omistan nyt ensimäisen "tytön" = kasvattini Ankin, jonka sijoitin ystäväperheeseen kahden tollerin "pikkusiskoksi". Tosin tilanne on muuttunut Ankin pentueen myötä ja osasta tytöt löydätkin tiedot sijoittamistani/osaomistus tytöistä.
Tulen jatkossakin sijoittamaan mahdollisen pennun hyvään yhteistyökykyiseen perheeseen , joten, jos olet sijoituspentuun sitoutuva ja asiasta kiinostunut kysy rohkeasti myös sitä vaihtoehtoa!

Vaikka kasvatus tulee olemaan hyvin pienimuotoista tulen aina tähtäämään terveyteen ja ennen kaikkea rodunomaisuuteen yhdistelmillä. Yhdistelmät tulevat olemaan myös yhdistyksen hyväksymät ja näin olen myös kriteerit täyttävät niin terveyden kun tulosten osalta!
Samat kriteerit pätevät myös antaessani urostani/uroksiani jalostuskäytöön! Pennut tulevat myös kasvamaan ja kehittymään yhdessä ihmisperheen kanssa ja näin tottuen kaikkiin kodin normaaleihin ääniin, sekä erilaisiin "hoitaviin" käsiin ja perheemme muihin koiriin!
Urosteni/urokseni jälkeläisien tietoja voi seurata mm,poikien omilta sivuilta!

Pennunhankintaan/ pentusuunitelmiin liittyvät asait löydätkin osasta pennut!

Kotisivujani päivitän usein ja löydätkin sieltä tietoja niin koiristamme, kuulumisistamme, tuloksistamme, pentue-suunitelmista, ,harrastuksista, sekä runsainmitoin kuvia!
Yhteystietomme:
Marjut Aalto
01450 Vantaa

Puh: 040-5660088

email: Marjut.Aalto (a) Fireboys.fi
Wep: http://www.fireboys.fi


Takaisin etusivulle