Kennel Fireboy's

Cavalier King Charles Spaniel
Fi Mva, By Mva, Ee Mva, Lv Mva, Lt Mva , Baltic Mva
Ee V-Mva, Lv V-Mva. Lt VMva, Baltic VMva

MAGNUMIN AGENT

"Maksi"
FIN34108/04 s.06.06.2004
Kasvattaja : Auli Ahola/Kallsträk

Omistaja: Marjut Aalto

Dna T27345
Maksin kuvat otettu 19.05.08 (kuvat Sara Swanljung)
Sukutaulu/Terveys Tulokset Koiranetissä Jälkeläiset

KUVAUS :)
Maksi onkin perheen "halinalle"kovasti jutteleva persoona. Myös perheen sovittelija. Tietynlainen musiikki tai kova jutteluu saa sen keskustelemaan omia juttujaan, samoin hänelle kuuluu unimuminat :) Luonteeltaan mielettömän kiltti, seurallinen ja viihtyy halimassa ja sylissä. Maksi useimmiten löytyykin jaloista kerällä. Maksi on myös äärettömän tarmokas ja hämmäs-
tyttänyt meidät jaksamisillaan tollerin mukana pitkillä lenkeillä ja touhuumisella. Maksi kuvitteleekin olevansa "veljensä" kaltainen tolleri, sillä tarve kantaa ja noutaa tavaroita. Maksi oli myös muutaman kerran varis treeneissä ja urheena myös nouti lintua =lue raahasi siivestä variksen laahatessa mahan alla pitkin poikin maata :)

Maksin kanssa on helppoa tehdä kaikkea, sillä se vaan on koira joka on onnessaan kaikesta mitä ikinä sen kanssa tekee, siksi sopii myös näyttely kehiin. Maksi nauttii kehässä esitellessään itseensä iloisesti häntä viuhuten!
Tästä saa helposti kuvan, että poika on "lapanen", mutta sitä se ei ole ja omaa luonnetta tarvittaessa. Jojottaankin lauman muita poikia oikestaan pelkästään katseellaan =) Loistava taito ja kesti oikeammin aika kauan huomata tuo piirre!
Paheeksi maksille voisi oikeastaan sanoa kaksi asiaa...intohimo sukkiin ja nalleihin , jotka harvemmin kestää kovin kauan herran käsittelyssä ja toinen asia on eräänlainen tulinen "rakastuminen" karvaisiin ihanuuksiin, jonka monet meidän ystävistä ovatkin varsin hyvin huomanneet. Noh eihän se ole poika eikä mikään joka ei joskus vähän rakastu....tai jotain "virn"!
Maksi kävi siinä missä muutkin eräänlaisen kokeiluvaiheen ja korvat unohti välillä vaikka mihin, mutta kokeilun halua muihin uroksiin ei ole ollut..
Maksi myös toimittaa perheen sovitteljan virkaa, jos kinaa tulee meidän ihmisten ja tai muiden karvaisten kesken. Hassu ihana tapaus ja luonne mitä parhain.

Tänä päivänä kun ikää on ylikahdeksan vuotta Maksi onkin seitsämän suloisen pentueen isä, ja niihin asioihin löydätkin lisätietoa jälkeläiset kohdassa. Tule ja tutustu rohkeasti meihin, sillä meidän bongaa helposti sieltä sun täältä!
Kuvassa ikä 8,1 vuotta <3

Takaisin etusivulle