Kennel Fireboy's

Kuulumiset 2010 :)

Aiemmat kuulumiset:
( 2005) + ( 2006) + (2007)+(2008)+(2009)

30.12.2010
Vuosi 2010 alkaa olemaan pikkuhiljaa rippeillään ja avoimin mielin ollaan vastaanottamassa uutta tulevaa vuotta :)
Samalla kun toivotetaan Onnellista ja Menestyksellistä tulevaa vuotta 2011 kaikille ystäville tutuille ja tuntemattomillekkin ja kiitetään kuluneesta vuodesta samoin, voisi samalla tipan katsastaa tätä kulunutta vuotta hieman.

Koiramaailmalla oikeimmin Fireboy's maailmassa on pidetty välivuosi penturintamalla, siitäkin luonnollisesta syystä, että on ollut tulevien mahdollisten Fireboy's äitikoirien iän kartoittaminen meneillään ja ensi vuoden alkukeväästä onkin tarkoituksena neljäs pentue tulilasten muodossa toteuttaa ja aika näyttää miten asian kanssa tulee käymään.

Atte tulipoika tuo laumamme nuorin on lähinnä ollut se joka kehiä kiertänytkin ja ollaan vauvan kengistä kehitytty nuoreksi pojaksi :)
Nuori mies napsi mukavasti kunniapalkintoja pentuillessaan ja junnuluokan ensitemmellykset mukavasti kera erinomaisen laatuarvostelun ja sijoituksen merkeissä ja toki tuloksia joukkoon mahtuu muutakin. Muutaman jännän seikkailunkin tuo pieni musta ehti kiertää ulkomailla ja onnistuneesti sielä junnusertejä napsikin ja plokkasi itselleen sekä Liettuan että Latvian Junnuvaliotittelit :)
Alkuvuosi aloitetaankin heti loppiaisena käyden eestin puolella ja ehkäpä jo viimeiset junnukisat kokeilemassa. Kotimaan kehät on hieman vielä avoimena missä ja miten korkataan kisat ja tehdäänkin se mitä todennäköisemmin Aten kanssa nuortenluokassa :)
Maksin saaliina tälle vuodelle oli lähinnä levätä kehistää ja olikin vain kerran kotimaan kehässä ja Tupla näyttelyn verran Liettuassa kehässä kesäreissullamme kylpyläkaupungissa. Maksi ei kuitenkaan millään muotoa ole jäämässä kehistä pois vaan starttaa taas esittelemään itseään ensi vuonna liki 7 vuoden iässä :)
Ossi ei ole kiertänyt kehiä eikä niistä pidäkkään ja on touhunut kaikkea muuta kanssamme sen lisäksi että riehuu ja temmeltää kotona kaikki kolme keskenään.
Myös muita Fireboy's kasvatteja on käynyt tipan näytelmissä, mutta valtosa hienoista tuloksista on kuitenkin tullut kasvateille Agilityn muodossa, josta upeimpana pitää vielä mainita Maksin tytär Melli joka valioitui FIN AVA.ksi 6,6 isänsä syntymäpäivänään <3
Myös Poikieni jälkeläisistä joista kuuluu aika ajoin ja niin mukavia uutisia ,tuloksia näytelmien, sekä agilityn, että terveystulosten puolesta saa usein suupielen hymyyn.

Terveysrintamalla on pojat tutkittu vuosittain kuten ennenkin joten vuosihuollot pysyvät voimassa ja kaikilla ruksuttaa sydän terveenä kuten kuuluukin mikä on loistavaa..sillä pikkuhiljaa alkaa "vanhemmille" pojillemme ikääkin kertyä :)
Terveysasiat rodussamme on kovin pinnalla niin keskutelupalstoilla kun muutenkin ja periaatteessahan se ei ole ollenkaan huono asia. Terveysasiat, luonneasiat jne..on elämää ja rodun tulevaisuutta ajatellen se kaiken A ja O, mutta valitettavasti myös siinä on ylilyöntejä ja asiat vääristyvät ja paisuvat erikoisiin mittasuhteisiin monesti asioiden kärjistyttyä, mutta mielipiteitähän asioissa on aina erilaisia.

Vielä myöhästyneet onnittelut, suukot ja halit Ossin (ja Meean :) kolmosille jotka täyttivät juuri 2 vuotta <3
Ensivuonna sitten korkataan uusien kuulumisten eli vuoden 2011 sivu :)
Nyt siis nokat kohti tulevaa vuotta ja odottamaan toivottavasti onnellista, terveellistä , moninaista uutta vaihtuvaa vuotta 2011!

20.12.2010
Jouluviikko otti alkaakseen ja kiirusta tietää ennen kun aatto pölähtää. Torstaihin asti olisi vielä töitä joten päivät täynnä tosiaan-
Juuri on palattu seikkailu matkalta tänään johon startattiin torstai aamuna ja kohteena Liettuan Vilna ja kolmipäiväiset näytelmät mitäs muutakaan :) Seikkailuja ja mielenkiintoisia kokemuksia koettiin kera Mikaelan ja koirien, mutta tällä kertaa ei sentäs eksytty :)
Maha on kipeenä kaikesta nauramisesta sillä aika hervotonta meillä oli aika-ajoin, mutta voi kun se teki hyvää. Näyttelypuitteet todella loistavat ja kaiken kruunasi onnistuneet hotellivalinnat jossa saatiin nauttia lepuutteluista :)
Voi kiitos Mikaela loistavasta reissusta ..todella kivaa meillä kieltämättä oli. Reetu tosin voipi olla jälleen toista mieltä, sen verran tuo adhd muisti riekkua ja toista kiusata, mutta se mitä Atte teki oli hämmästyttävää sillä esiintymiset oli hienon hienoja eikä leikkimisestä kehässä ollut tietoakaan. Atte myös sai aloittaa rodun ensimäisenä kiitos aakkosten, joten liekö se helpotti ettei junnukehässä ollut kiire kenekään perään :) Kokeiltiin uutta sillä Mikaela esitti perjantaina toy erkkarissa Aten ja sain nähdä kuinka herra liikkuu toisen käsissä, ja itse sitten esitin herran muissa näytelmissä, sekä vielä junnu neidonkin sain esitettäväksi lauantaina ja sunnuntaina.
Niin vain kävi , että Atte voitti junnu pojat kaikkina kolmena päivänä ollen 2 x VSP-Juniori ja 1 x Rop-juniori. (tuo esitettävä neitokin oli junnu tyttöjen voittaja molempina päivinä onnea sinne :) Näin ollen Atesta tuli Liettuan ja Latvian Junior-Muotovalio:)
Onnea onnea pieni mies olit hieno kertakaikkiaan ja yllätit mamman hienoilla esiintymisillä <3 Koska olimme isossa kansainvälisessä näytelmässä onnistuipa tuo valio arvonhakeminenkin sieltä suoraan ja saimmekin se matkaamme :)
Kuvia kehistä otettiin, joten katsotaan saammeko niitä laitettavaksi, mutta tässä pari muuta kuvaa...
Atte ja ensimäisen päivän palkintonsa :)
Atte the Junior valio
Toisena päivänä jo näissä tunnelmissa :)

Ja lisäksi vielä upea illan ilmestys näyttely paikan läheltä otettuna...

Mamma ja Atte kehässä :)

13.12.2010
J
oulukuu etenee kovaa vauhtia ja ennen kun huomataankaan on jo puoliväli huh! Joulunkiireet ja ennenkkaikea sen taika alkaa valloittamaan maailmaa ja salaisuuksien kääreiden taikominen piiloihin on alkanut :)
Muutoin meille ei ole kovin paljon tapahtunut mitään kummallista koirarintamalla, ikää tuli niin itselle lisää, kun lapsenlapsemme täytti 1 vuotta ja juhlia täytyi tottahantoki! Suukko siis pienelle miehelle vielä tätäkin kautta <3
Oli todella outoa olla "poissa" messarista onhan se suurin koiranäyttely suomessa ja vielä tuplakin ja sopivasti päättääkin suomen kehät , mutta tällä kertaa päädyin siihen ratkaisuun :) Osa syys on tietysti se, että vielä yksi seikkailu ulkomaille oli vielä mahdutettava, joka onkin jo melkoisen pian! Kuulumisia siitä sitten erikseen.
Uih melkein meinasi unohtua sillä Nelli "F. Absolutely Flame kävi virallisessa sydänkuuntelussa kaikki kunnossa, polvet tutkittiin myös joka hieman aiheutti hämmennystä sillä olivat 1/1, mutta ensi vuoden alussa, kun silmät tutkitaan pyydämme vielä uuden lausunnon.
Se nyt ei jatkoa aatellen merkitse juurikaan, mutta yllätys silti oli.
Nyt kuitenkin siltä varalta, että kiireet alkaa kovin painamaan toivotaan jo valmiiksi kaikille ihanaa joulun alusaikaa ja ennenkaikkea rentouttaa Joulua, kun se saapuu :))
Etusivun kuvassa onkin sisaruspari eli A-pentueen Nelli ja Atte, jotka saavuttaneet 15 kk iän.<3
Kohta loppuu kiire, lento - alkaa Joulun aika rento.
Hiljaisuutta kuulostele, nuku, syö ja nautiskele :)
Kunnossa on silloin kuosi kun taas alkaa uusi vuosi!


05.12.2010
Pieni etukäteen otettu huominen sillä huomena on liputuksen päivä, jep toki itsenäisyyspäivä, mutta meille vielä muuta suurta aihetta juhlaan, elikkä Fireboy's debyytti pentue alias MM pentue syntyi neljä vuotta sitten 06.12.2006.
Siispä suuren suuret 4 vuotis onnittelut Melli, Nelli, Ralli, Rosie ja Anki
Pienet M-lapseset
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille samalla :)

30.11.2010
S
e olis niinkuin marraskuun viimeinen päivä, kunnes ah houkutteleva Joulukuu alkaa! Taas kovin hidasta tahti ollut päivityksessä, mutta yksinkertaisesti vuorokaudet tuntuu olevan tipan liian lyhyitä, tai olen sitä mieltä ettei tunteja meinaa olla riittävästi :)
Jesse nuorimmaisemme elää taas kiireisintä aikaa ja konsertteja joulunmerkeissä on riittämiin, mutta mikäs sen kauniimpaa!
Koirat ovat olleet tohkeissaan runsaasta lumesta ja Atte tietysti maistelee minkä kerkeää ja virta ei vaan hyydy tuosta mustiaisesta vaan jaksaa tohista ja touhuta. Ainut, että meinaan kovemmilla pakkasilla hieman nuo tassut slllä palella.
Päätti tuo pieni musta ensimmäistä kertaa lukaista postiakin, erikoista siinä on se, että useampi kuori ja mainos tuli, mutta ainut mitä luki oli eläinlääkäriltä tullut mainospostinen nimellä Atte-Koira ;D Tiedoksi vaan isukki Onnin emännälle, että osaiskohan isikin lukea, kun poika tuntuu osaavan :)))
Bertan tuleva sulhanenkin on päätetty (vihdoin) ja kosiokirjeeseen on tullut myöntävä vastaus ja siitä lisätietoja pennut sivulla!
Alle viellä pari kuvaa.. Atte kera töyhtönsä ja Ossi niin skarppina viime sunnuntain lenkillä...Maksi ehti teitysti karata kuvasta ;D

Ja tähän nyt vihdoin kuva mikä piti laittaa ja aiemmin, eli ensimmäisen kerran Jyväskylässä tapasin Maksin nuorimmaisesta pentueesta "Lodette's" kenneliin syntyneen ja kotiin jäävän yksilön eli Neiti Kaneli <3 Junnuksi juuri tullut :) Niin ne kasvaa!


18.11.2010
Huh
sanoisin melko ison "henkisen" teon olen vihdoin saanut tehtyä ja ylitettyä kynnyksen Maksin nukuttamista kohtaa, Asiahan on ollut varmaan pari vuotta pinnalla ja olen venytellyt ja vanutellut asiaa uskaltaako vai ei, mutta nyt se siis on tehty ja Maksi kuvatu syringomyelia asian tiimoilta. Hieman meinasi viime metreillä usko loppua ja itku tuli nukutuksen yhteydessä ja sitten kun sain tohottavan iloisen töttöröö pojan takas, mutta Aistin ymmärtäväisesta suhtautumisesta johtuen luulen etten ole ainoa :)

Maksin lopullinen tulos D= oireeton ja koko "arvostelu " siis terveyssivullaan eriteltynä!

Jjuttelin neurologin kanssa mukavan tovin joka piti tulosta hyvänä siksi kun Maksi kuuluu ikä uroksiin eli jo 6,5 vuotias Ja oli sitä mieltä, että näin pienellä muutoksella oleva ikäuros jos olisi kuvautettu 4 vuotta sitten eli 2,5-3 vuotiaana olisi milli todennäköisemmin ollut pieni ja luokitus A ,kallo ja mahdolliset millit kun muuttuu viisi vuotiaaksi saakka ja sain myös postiivista palautetta ikäuroksen kuvauttamisesta joka harvinaisempaa :)
Maksilla ei ole aivokammion laajentumaa ja sen kallon muutokset on siis loppunut ajat sitten ja näin ollen sille muutoksia päähän ei enää synny asian tiimoilta sen lisäksi ei kuulossa alenemia.. Ihana ja helpottava uutinen vaikka tottakait 0 milliä olisi se ihanin jota ei pidä unohttaa.. mutta henkilökohtaisesti tältä osin tilanne ei ole ollenkaan kurja.
Maksi siis täysin Oireeton pienillä muutoksilla ja teve uros kaikilta muiltakin osin (si-po-sy )reippaasti ikää joka hyvä lähtökohta kokonaisuutena sen terveysasioissa omasta mielestäni niin itselleen kun jälkeläisilleenkin.. On myös kuvattu selkäranka vuosi sitten (sen purematapauksen ja runtelemisen seurauksena) ja terve suora ranka ei luustollsia muutoksia :) Tästä on siis hyvä jatkaa elämää <3
Tähän vielä höysteeksi tuon rakkaan punanuttuni nassu...15.11.2010
Nyt on erittäin mielenkiintoinen Jyväskylä näytelmä viikonloppu takana joista ensiksi kiitokset Ullalle kera tyttöjen ihanasta majoitus mahdollisuudesta ja kyydistä ja ennenkaikkea seurasta. Oli taas oikein mukavaa jos tuloksia ei huomioida ;D
Tuloksellisesti siis tehtiin totaalisesti pohjanoteeraukset Brittiläis-tuomareiden edessä, kuten valtaosa muistakin ihanista huiskuhännistämmme...ei sellaista H ja T määrää ole sitten hetkeen näkynyt kun meidän kaksisataapäisestä cavalier osallistujamäärästä tälle viikonlopulle :) Arvostelut oli kuitenkin niin loistavaa luettavaa pääosin ja koiran rakenne ym..oli just niin kun pitkin , sekä lisäksi vielä Happy dog..mutta lauantain tuomarin negatiivinen asia oli peppukarvojen liika vaaleus siitä H ja sunnuntaina lentävä häntä eli Flying tails...ja siitä H :) Eli tälle tuomarikaksikolle ei kokonaisuus kelvannut vaan puututtiin yksittäiseen kohtaan rajusti, mutta jokainen tuomari on erilainen ja koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu! Ei kun nokat kohti seuraavia...heh
Sunnuntaina tavattiin pitkästä aikaa kaksikon äiti alias tulinen Anki eli äiti ja poika treffasivat ja heh kerrankin Atte näytti isolta kun äitinsä on niin pikarainen..ja ah niin ihana kun aina ennekin <3 Anki petrasi erikoisnäyttelyssä erittäin hyvän ja tuomari toivoi pitempää niskaa! Kuvia on tulossa eritoten Atesta ja lisään niitä myöhemmin joista iso kiitos kuvaajilleen... Kati kuitenkin nappasi tuon etusivun kuvan äidistä ja pojasta <3 itse asiassa aika monta reps...sillä siinä missä äiti oli hienosti atte teki sun vaikka mitä muuta, kun oli paikallaan :) Tähän vielä kuitenkin kuva rakkaasta Ankista <3 Muita kuvia sitten myöhemmin.....
Ai niin ja tapasin myös ensi kertaa neiti punanuttu Kanelin alias Maksin ja Ilonan tyttären (kennel Lodette's) ja aivan vallottavan reipas nuori junnu olikin..hänestäkin nappasin pari kuvaa ja tulosssa siis.....
Anki <3
ja vielä perään poikansa poseeraus..kiitos Sari kuvasta <3


08.11.2010
Iloisilla uutisilla jatketaan sillä viime torstaina juurikin alla olevan päivityksen jälkeen sain kovin ihania uutisa ja kaksosten alias Aten ja Nellin äiti Anki ( Fireboy's My Hope) kävi virallisilla uusinta tarkeilla silmien ja sydämen osalta ja kaikki oli kunnossa! Ikäähän tuolla debyytti Fireboy's pentueella on kuukauden päästä neljä vuotta ja Ankihan tuo ensimmäinen sijoittamani ja ylipäätään hetken omistamani narttu! Upeeta ja iso suukko rakkaalle Anki mustiaiselle ja kiitos perheelleen tarkastamisesta <3
Viime viikonloppu olikin hieman erilainen sillä koti oli kovin hiljainen, toki ihmisiä puttui kuten isäntä reissussa jne..mutta lähinnä pieni mustiainen alias Attemme oli reissussa ja täytyy myöntää, että temmellys, meteli eli liki kaikki puuttui. Toki kaksikko Maksi ja Ossi leikki, mutta todella vähän siihen verrattuna, saatika ne ei pidä meteliä :) Maksi oli melkosen hellyttävä sillä haki Attea kyllä kovin ja muutamaan otteeseen oli vain tarkistettava ne pari Aten lempipaikkaa missä se on sillon kun ei ole Maksissa kiinni :)
Atte lähti seikkailemaan rajojen taakse Eestiin ja kahta kansainvälistä koiranäyttelyä :) Pieni mustiais-ukko ja reppunsa siis starttasi Mariannen (Kennel Blenmarin) eli isänsä toisen omistajan matkaan! Ensi kertaan matkalla jonkun muun kanssa, erossa perheestään, sekä ensi kertaa näytelmässä jossa piuhanpäässä on joku muu kun minä! Erinomaiseksi tuo pieni mies tulkittiin laadultaan kera sijoituksen ja oikein mukavin arvosteluin. Virtaa pienellä mustalla on ollut jälleen riittävästi kehässä ja pahimmat hetket juuri nuo kilpailuluokat , sillä se vaan ei voi ymmärtää, että nuo kilpakumppanit ei pyöri siinä painileikkejä varten! Mariannella on ollut siis kädet täynnä töitä ihan yhtälailla kun minullakin, sillä herraan ei saa kontaktia, eikä siinä auta puheet eikä herkut :) Elämä vaan on ihanaa!
Kiitos tuhannesti Marianne Aten mukaan otosta, ja kiitokset kuuluu tietysti myös reissukamuille Saijalle ja Jaanallekkin jotka ovat adhd:ta joutuneet kattelemaan yhtälailla :) Eli siinä missä minulla hiljaista heillä taatusti tohinaa pikkumiehen johdosta!
Arvostelut onkin kirjoitettu Aten sivuille kuten yleensäkkin :) Toivotaan, että jostain putkahtaisi kuvamuisto!
Viime yönä siis Atte kotiutui ja tänään jo lenkeillä huokasin miten helppoa kahden vanhemman kanssa viikonloppuna olikaan, ilman pakan sekaisin laittajaa ;D Mutta ah ihanaa oli silti lauma saada kasaan :)
Ensi viikonloppu menee Atella myös näyttelyn merkeissä, sillä suuntamme nokan kohti Jyväskylää ja sielä pidettävää kansainvälistä näyttelyä lauantaina ja sunnuntaina Cavalierien erikkoisnäyttelyä!

04.11.2010
Marraskuun alku ja alkoihin aika ihastuttavalla tavalla :) M-pentueen eli debyytti pentueemme Mellin (F.My Honey) FIN AVA titteli on myönnetty ja koiranettiikin taltioitu. Super suuret onnittelut Melli ja emäntänsä Riitta <3
Maksin kuusi vuotis päivänä 6,6 tuo iloinen uutinen tuli korviin eli isänsä täytti kuusi vuotta, siinä missä sankari sillon 3 ja puol vuotta ;)
Tässä vielä kuva eräästä kisasta liitäjästä '...


30.10.2010
Käsittämätöntä miten tää syksy etenee sellaisella vauhdilla ja jo lokakuun viimeistä viikonloppua vietetään :)
Päivityskatkos ollut suurehko, mutta ollut seesteistä aikaa eikä oikeastaan mitään erikoista ole tapahtunut koiramaailmassa heh yllättävää tai noh siis hikeä pintaan saa tietysti aina tuo "kakara" alias Atte toki. Pieni musta vaan on niin elämän iloa täynnä ja kaikkea uutta ja ihmeellistä pienen mielestä tapahtuu. Nyt kun kelitkin on viilentynyt tuntuu, että riehuminen kaikkien kolmen toimesta senkun yltyy ja kotonakin matot aina rullalla, mutta noh lapset on terveitä kun ne leikkii vai miten se meni? Naureskellutkin sitä, että tänä päivänä kun tulee vieraita saa jälleen kerätä lelut kasaan joita on pitkin lattioita riittävästi. niitä meinaan kun uskaltaa alkaa keräämään on se pojille merkki, että sitä mukaan niitä pitää alkaa levittämään takaisin :)
Nyt siis nautitaan syksystä ja ah niin ihanasta rapa-ajasta ja tuntuukin että karvaiset on märkinä jos ei muuta koko ajan.
Tälle vuodelle näytelmätkin alkaa vähenemään ja seuraava ja ainut kotomaan kehä onkin marraskuun puolivälissä Jyväskylässä KV ja erikoisnäyttelyn merkeissä Aten kanssa ja kotomaan kehiä jatketaan taas ensi vuonna ja eiköhän tuo korvakarvaparturoinnin kokenut Maksikkakin jälleen ole kehissä mukana! Noh jotain ulkomaan seikkailua eiköhän vielä tälle vuodelle tapahtune kuitekin, mutta katsotaan mitä loppuvuosi saa vielä aikaan! Mutta kovin olisi ankeeta elämä ilman noita karvaisia, sen verran ne pitää arjet touhussa <3

12.10.2010
Kuva lisäys alla olevasta tapahtumasta...Kuvasta kiitos Satu ...tää on niin naseva...siskokset täpäkkänä ja kuvastaa Aten hönöyttä kera pähevän otsatukan :)) Hillitympi versio etusivulla :)

10.10.2010
Oih
tänään oli ihana ja jännittävä päivä näytelmien merkeissä..ai miksikö? Noh ihan siistä syystä, että matkaan lähdin kera kaksosten ja Aten mukaan sain siis siskonsa Nellin joka oli kanssani tekemässä debyytin kehiin!
Neitiä aamulla kukonlaulun aikaan hakiessa, oli niin vallottavaa saada vastaansa neiti joka hihkui näkemistä..oih pakahduttavaa!
Automatka meni sujuvasti kohti Hämeenlinnan Tuulosta jossa näyttely pidettiin monen parjaamssa parkkihallissa! Noh yllätys oli siinä, että aivan siisti putsattu halli eikä ollut edes yhtään kylmä sielä mitä moni väitti! Neiti Nelli oli veljensä ja minun kanssani kun olisi ollut sitä monen monituista kertaa ja vallan rento tyttönen <3 Toki joutui hieman miettimään millä laittaa veljensä kuriin joka piti siskoaan superhyper ihanana..eikä malttanut olla olematta liki ja herhilöimässä kokoajan :)
Hieman harjoiteltiin neidin kanssa käytävällä ja muuten vaan rentoiltiin ja kehänsä jälkeen otti pienet torkutkin sylissäni!
Noh koska pieneen ryhmänäyttelyyn oli päättänyt ilmoittaa kaksikkoni lisäksi 102 muutakin, tiesi se järjestäjillä muutosta ja tällä kertaa päättivät siis siirtää pennut ja junnu-urokset toiselle tuomarille, joka aina harmi täytyy myöntää. Noh yhtälailla oli sitten kummassa kehässä tahansa oli tuomarit äärettömän tiukat tuloksissaan ja erinomaiset oli tänään enemmän kun kortilla ja H.ta jaettiin kieltämättä reippaasti. Atte oman tuomarinsa edessä sai EH:n eikä ollut sillä tuloksella kuitenkaan tuomarin makuun, aivan liian pieni kaikella tapaa ja lyhyt kuono ja kaikkea sellaista vaikka sentäs pari positiivistakin asiaa muussa yhteydessä...tosin 9 junnusta löytyi vain yksi erinomainen, että sikäli ei huonosti. Nelli taas oli aivan mieletön, en ollut varma mitä odottaa kehään astuessamme, mutta Nelli on kun olisi pyörähtänyt kehissä enempikin..esiintyi niin rennosti ja hienosti, ettei ikinä voisi uskoa :) Häntä heilui ja kaikki oli niin luontevaa ..ihana ihana neiti :) Nellin tulos myös tänään EH josta todellakin saa olla ylpeä sillä tämä tuomari jakoi sellaisen määrän H nauhoja ja tiukasti eriä :) Nellin arvostelu taas on loistavaa luettavaa kaikella tapaa mielestäni ja rankasut koostuu juurikin ei kypsyydestä, kuten kuono-osan tulee täyttyä jne<3 Tuomareista muuten tässä kohtaa näkee eron, toinen sanoo muutaman asian, joka hädin tuskin täyttää arvostelulomakkeessa kaksi riviä leveästi kirjoitettuna kuten Aten, ja toinen antaa paperin täydeltä laajasti sitä infoa mitä juuri asiassa haetaan. Minun onnekseni tuomarit oli oikein päin tuossa kohtaa ja Nellin ensi arvostelussa paljon loistavaa asiaa :)
Kiitos Nellin perheelle neidin mukaan annosta, oli mahtavaa nähdä noin uudessa erilaisessa tilanteessa neiti ensi kertaa matkassani ilman omaa perhettä ja huomata miten veljensä kaltainen rento, ujostelematon ja ennen kaikkea hyper sosiaalinen neiti on! Aivan ihana persoona todellakin!!! Ihana kaksikko kertakaikkiaan!
Tuuloksessa oli myös S-pentueen Redi (F.Secret Soul) niin ikään EH tuloksella...ihanaa Terhi kun tulitte!
Muutava kuva tietysti otettiin kaksosista pikaisesti, mutta valaistus hallissa oli huono kamerallani ja pihalla kaksikon vahtaaminen ja itse kuvaaminen oli monimutkaista, mutta toivotaan, että sadun = reisukamumme kameraan onnistui yhtään parempia kimppakuvia!
Vaikeaa oli pysyä paikallaan, niin kovasti tapahtui ympärillä :) Kuvista ei voi olla vaikea tunnistaa kumpi on kumpi!!

Nellin poseeraus ja arvostelu neidin omalla sivullaan ja Aten arvostelu omallaan!

27.09.2010
On taas ollut seikkailun aika vaikka toipilaana olenkin edelleen, kunto kuitenkin niin hyvä, että päätin uskaltautua lähteä suuniteltuun matkaan kohti Latvia-Liettua turneeta viikonloppuna. Tällä kertaa lähdettiin uusin kujein kera Mikaelan ja cavojen Ventin ja Reetun. Matka tehtiinkin tällä kertaa matka-autolla ja näin ollen majoituspaikkaa hotellit mielessä ei tarvinut tehdä:)
Reissu kaikkineen oli mahtava ja meillä oli tosiaan mukavaa kaikella tapaa. Vaikka heh Reetu cavalieri voisi olla ehkä toistamieltä, siksi että mustiais tulinen päätti pitää rakkauden ja idolin kohteena häntä, ja tuo laikkunen ei juurikaan saanut hetken rauhaa, paitsi kun uni otti pojista voiton :)
Yöpymispaikat päätettiin lennossa ja ehei me mitään leirintäalueita haettu vaan hakeuduttiin näytelmäpaikkojen tuntumiin ja oltiin sitä mieltä, ettei meillä ole hätäpäivää kera karvaturrejen ! Eikä ollut ei sen puolen!
Ensimmäinen näytelmä olikin 9 ryhmän ryhmänäyttely Latvian Rigassa ja jossa esiintyi Atte hienoin tuloksin, sillä tuomari tykästyi Atteen jollain tapaa, vaikka tuntui enempi kirjavat olevan mieleen ja Aten tuloksena siis Jun Eri1, KP, Jun-Serti, pu3 ja suupielet oli hymyssä sen johdosta. Pääpaino tosin oli seuraavana päivänä pidettävä Liettuan Panevetzyksessä pidettävä näyttely ja viimeisen sertin metsästys haaveissa, mutta niin siinä kävi, että Liettuan saaliina oli tällä kertaa Jun-Eri 2 tulos ja niin jäi vielä tuo tavoite täyttämättä :)
Toisin sanoen mitä loistavin syy kehitellä uutta reissua, vaikka toisaalta vaihtoehtoja ei hirmusti ajankohdan takia ole !
Ja kun vielä Mikaelalla oli mitä loistavimmat tulokset myös pojillaan oli reissu kaikella tapaa onnistunut myös tulosten pohjilta, ei syytä mutrusuuhun todellakaan ollut =) Takaisin tulomatka tosin oli mielenkiintoinen sillä olimme tallinan satamassa 01,30 jälkeen ja kahden jälkeen kun alkoi painaa päätä tyynyyn totesimme, että 06,30 ollessa herätys ei uniaikaa kovinkaan ollut. Silti kaksi suhteellisen pirteetä mammaa istui tyytyväisenä aamiaisella laivassa kello 8,00 :) Kiitos Mikaela seurasta ja kaikesta...tällaisia reissuja voisi lisääkin harrastaa eikö? :)
Sitten alle pari kuvaa joista iso kiitos Anu Hansarille Eestiin <3

Tässä juuri ennen pomppuloikkaa jo jalat siirrettynä :)

Tarjoilija ottaisin yhden pihvin vaikka..tai mitä vaan ;D Atte matkustaa siis....

Rinssinä kehänlaidalla odottelemassa :)

16.09.2010
Pikainen päivitys joka olisi pitänyt tehdä jo aikaa sitten, mutta kun taistelen itse keuhkokuumeen kourissa kovassa kuumeessa, on päivitys saanut jäädä odottamaan parempaa hetkeä. Nyt sellainen on edes vähän vaikka voiton puolella tautini kanssa en olekkaan.
Mutta viime lauantaina Atte kera siskonsa Nellin omasivat sankaripäivän, sillä heistä tuli vuoden ikäisiä..super suuret onnittelut A-pentueen kaksikolle <3 Toki nellin kodin kanssa jo viestiteltiin, mutta onnittelut vielä tätäkin kautta <3
Eilen sitten kävimme Aten kanssa tapaamassa tohtoria, vaikka olen toipilas en raaskinut perua aikaa, sen verran hankalaa on tuo ajan saaminen. Sen lisäksi, että poju sai 1v rokotukset oli myös virallisten tutkimusten aika :)
Silmätutkimus tosiaan oli hieman mielenkiintoista alkuun sillä eihän ole mitään ihanampaa kun ihmisen tässä tapauksessa lääkärin kasvot kun tulee karvanassun tasolle, ei kieli voi vastustaa suukotuksia ja meni tovi saada poika olemaan hihkumatta ja saada pidettyä kuono kiinni jne...:)) Silmät ikisuuden tuntuvan tutkimuksetn jälkeen todettiin täysin terveiksi ja puhtaiksi :), Sydän tutkimus totesi kaiken niinikään olevan kunnossa, vaikka atte itse oli hyvin petynyt, kun ei yhtään saanut maistella tuota mukavan näköistä "laitetta" ja vielä pienten polvijumppien jälkeen saivat polvetkin arvion 0/0 oli syytä hymyyn :)
Olin myös varoittanut lääkäriä siitä että kuulo joutuu koville rokotusten yhteydessä sillä draama queen kertoo kyllä, ettei oo kivaa, kävikin niin, että poika laittoi suun hamppariilmeelle ja silmät moljottaen vaan katto muo :) Heh järkytykseltään ei siis tainut saada sanaa suustaan, ja aivan onnessaan oli tohottamassa lääkäristä pois. Jäbä kävi myös vaaalla ja herra painaa 8,2 kiloa ;D
Tätä nykyjään yksi lempitouhuista ja on maata sohvan selkänojalla ja katsella lentäviä lehtiä ja lintuja ikkunasta, myös muistaen pläjäytellä nenän jälkiä ikkunaan tasaisesti..ja välillä sellaisia pieniä hihkumis ääniä kuuluu suusta ja häntä käy :)

05.09.2010
Oivoi taas on sunnuntai ja viikonloppu lähenee loppuaan! Viikonloppu onkin ollut melkoisen hulinainen sellainen ja vielä puolikuntoisena tohinoitu koiramaisissa menoissa (kuinkas muuten heh)...flunssa yrittää kovasti vallata minua pah...
Eilen sain kokea aivan uutta, sillä olin pyörittävänä kehäsihteerinä serkkurotuisten eli Kingejen open Showssa, jossa oli arvostelemassa Austraalialainen tuomari ja hyvin mielenkiintoista oli kertakaikkiaan !
Kauhulla tosin ajattelin etukäteen kuinka solmuun saankaan asiat, mutta hyvinhän se tuntui menevän, eikä kukaan saanut mielestäni traumaa siitä. Tuomarin kanssa oli oikein mukava toimia ja asiat meni ok. Hieman oli kolea olla ulkona muutama tunti, mutta sellaista se ulkoilu on ja parasta ettei satanut jee :)....Kiitos siis Kingi porukalle uudesta kokemuksesta minulle ja luotamuksesta tehtävään!
Tänään oli sitten vuorossa tampereen näytelmä, eilinen palelu ja 5 tunnin yö unet sai aamulla kyllä tovin miettimään mitä ihmeen järkeä touhussa on ja tulinkin tulokseen EI mikään ja lähdin matkaan heh ;D
Tyyplliseen ja tuttuun tapaain eksyin yksin mentäess,ä sekä mennen että tulen, joten sen lajin ainakin handlaan hyvin vai mitä?? :)
heh en vaan tajuu kuinka siinä aina noin käy.... mutta ehjänä kotona kuitenkin...kait se on pääasia!
Atte tuttuun tyyliin tietysti oli oikein riittävän leikkisällä päällä ja kehä oli taas yhtä suurta leikkikenttää tietysti, mutta noh yksilösuoritus meni kuitenkin suht mukavasti vaikka leikkikosiot kilpakumppaneille esitettiinkin ja niihin likimain vastattiinkin :)
Se mikä oli mahtavaa oli se, että viimekertaista kummajais näytelmä kokemusta ei muistettu ollenkaan vaan tuttuun tyyliin tohottaen pöydällä ja tuomarin syliin kavuttiin <3 Saas nähä koska saadaan siitä asiasta kyytiä!
Aten tulos tänään siis Jun Eri 3 jee hienoa pieni mies..ja arvostelu onkin loistavaa luettavaa!
Attea kävi myös moikkaamassa Onni isin perhe ja saikin yllärinä 1v paketin joka tutkitaan ja hutkitaan sitten ensi lauantaina eli sankari päivänä. Siispä kiitos superisti siitä <3
Näytelmässä oli myös kullannuppu Jymy S-pentueen klaanista (F. Semplice Song) tuloksenaan Nuo Eh 3..hienoa tasaista tulosta siis tehden ja niin nuoria vielä...hyvä Jymy ja Maija <3
Illan viimeiseksi ja huippu uutiseksi saapui tieto, Että Riitan Mandi (F. Smooth Star) teki agilityssä otis viimeisen nolla tuloksen sijalla kaksi kakkosissa, eli serti ja siirto kolmosiin!!! Virallista kisaikää takanaan vajaa 1,5 kuukautta!! ONNEA :)
Ja tähän vielä eräs kuva...saanko esitellä Ossin tytär Sirkka ...(aivan mahtava kuva..ja aivan isänsä oloinen ja näköinen)<3


29.08.2010
Jälleen viikko vierähti ja tämä viikonloppu on ollut ihana poikkeus siihen, että täysin vapaa sellainen. Nukuttiin oitis eilen liki 10;een ja käytiin sen jälkeen pitkä lenkura ja sitten ennen siivouksen starttausta vietettiin aamukahviaikaankin pitkä tovi :) Ah..ihanaa sanoisin.
Tänään on melkoisen laiskaa päivää vietetty myös, sillä erilaisuudella, että käväisin katsomassa mitä neiti Nellille eli Aten siskolle kuuluu. Voi sitä neitiä, aivan ihana suloinen tapaus ja sainkin sellaiset suukotukset ja riekkumiset, että oksat pois. Neidissä on todella paljon samoja piirteitä, kun veljessään ja kooltaan ovat liki samassa. Pari eroavaisuutta joista toinen oli nassu, eli neiti omaa selkeesti pidemmän kuonon ja nassu myös kapeampi selkeästi tässä vaiheessa vaikka alla olevasta kuvasta sitä eri juurikaan ehkä huomaa ja toinen asia oli siinä missä veljensä omaa aikamoisen turkin jo, oli neidillä turkki vaihtanut maisemaa :)
Kiitos suunnattomasti Nellin perheelle, että sain tulla rinsessaa moikkaan!!
<3
Pojat haistelikin melkosen tarkkaan ja hartaasi missä lie olen aikaani viettänyt, kun kotiin saavuin :)
Laitan neidin nassu kuvan tähän ja muutoin löydät tuoreet kuvat neidistä omalta sivultaan eli tytöt -> Nelli
Rinsessa Nelli
Olenkin ilmonut kaksoset hämeenlinnan näytelmään yhdessä ja saapi nähdä mitä neiti tuumaa debyytistään ja on mieltä näytelmä touhusta ylipäätään :) Atte tosin pyörähtää sitä ennen vielä tampereella itekseen! Kohta kaksoset ovatkin vuoden vanhoja eikä lakkaa ihmettelemästä miten tää aika harppoo. Aika onkin sitten yksi vuotis rokotusten ja arvatenkin terveystarkkejen!
Siitä tulikin mieleen, että kovin vähän on virallisia ja tuoreita tarkastuksia Fireboy's lapsosilla, ja sydämestäni toivoisin, että vaikka niitä virallisia kuunteluita sydämen osalta voisi muistaa/viitsiä ottaa esimerkiksi rokotusten yhteydessä! Harras toiveeni siis!

21.08.2010
Tänään on jälleen yksi näytelmä läpikäyty ja suuntana Attuskan kanssa Hannan ja Pomo-cavalierin kanssa kouvolaan.
Tuomari olikin hieman erikoinen ja pöytäasettelu alkuun mielenkiiintoinen...pieni teltta jossa pöytä oli ja siinä piti seistä poikittain kapeella osalla...noh attuskan vuoron tullessa tapahtui täysin odottamatonta josta konseptit meni hieman sekaisin mammalta ja pojalta, sillä atte tyypilliseen tyyliinsä tervehti tuomaria onnessaan häntä viuhuten ja yrittäen klassisesti mennä vasten ja suukkoja antaen, tuomari pakitti teltan seinään kädet pystyssä...toisin sanoen pelkäsi koiria tai ainakin kieltään lipovaa Attea :o
Kehis naureskeli ja puhui englanniksi, siinäpä ystävällinen ihmisistä välittävä juniori...tuomari myhäisi jotain..mutta melkoisen epätavallista mielestäni ja kysymyksessä cavalierit, jolta suukot saattaa olla aikas normaalia :o
Noh esiintyminen ei ollut parasta Attea, etenkin kun sen tietää myös osaavan..turhan kiire oli hötkytä jälleen kävellessä ja pöydällä tuo hämmentävä tilanne sai herran hieman pakittamaan.
Arvostelukin oli melkoisen mielenkiintoinen...sillä lisättynä vielä tuomarin sanomana minulle oli Atella liian kaunis/siro pää urokseksi (joka on ilmaistu arvostelussa ihmeellisellä sanalla), sekä lyhyt kuono ja hieman lyhyt runko,, mutta sentäs erinomainen turkki ;-)
Joten mitähän tuohon sanoisi..öö mulla on kaunis poika hihii :))
Tulos siis pikkumiehellä tänään Jun eh 2 .Tuomari ei myöskään tosin pitänyt hännän kannosta joka korkea!
Noh meitä oli tänään aikas monta lyttykuonoa kyllä paikalla ;D
Kiitos Hanna ja Pomo kyydistä ja seurasta...ei kun nokat kohti uusia suuntia! Aten kanssa meillä onkin seuraava jo kahden viikon päästä elikkäs tampereella kera kasvattini Jymyn :)

16.08.2010
Niin se arki alkoi lapsillakin koulun merkeissä ja kohti syksyä mennän kovasti!
Viime viikonloppu oli ihana vapaa sellainen, eikä tuliperhe suunnannut mihinkään näytelmiin vaan vietti letkeätä oloa ja joo vähän siivoustakin josta lintsattu :)
Fireboy's klaani kuitenkin on niittänyt mainetta liitämisen merkeissä kovasti ja ei voi kun taputtaa haltioituneena käsiään :)
Viikko sitten viikonloppuna S-pentueen Redi ( F. Secret Soul) debytoi emäntänsä Terhin kanssa kisoissa tehden heti nollatuloksen ja sijottuen kolmanneksi..joten ei voisi paljon hienompaa aloitusta tehdä! Onnea siis mustiais rinsessalle ja perheelleen!
Viime viikonloppuna tapahtui uskomattomia sillä niin ikään myös S-pentueen Mandi (F. Smooth Star) teki ensin ykkösissä kaksi voitto nollaa saaden agi-sertin ja siirtyi kakksoiin ja illan päätteeksi starttasi vielä yhden kakkosissa ja niin ikään nolla voitto myös!
Toisin sanoen kolme voitto nollaa samana päivänä!! Uskomatonta ja super suuret onnitelut Riitta ja Mandi!!
Ottaen huomioon, että virallinen ikä kisoihin on vasta hetki sitten saapunut! Hienoa tuli neidot ja emännät<3
Tähän perään laitan pari tuoretta poseerauskuvaa Attuskasta jotka korvat spaketilla otettiin kera pokaaleidensa..heh ei olut helppoa
ei kaikki muu kun on kiinostavampaa...Ylemmässä kuvassa ehti tietysti jo linnun näkemään :)

Seuraavaksi Atte prinseeileekin jo ensi lauantaina 21.8 kouvolassa kera kamunsa Pomon! Mitähän siitäkin tulee, kun pojilla sattuu olemaan peräkkäiset numerot jäiks =)

10.08.2010
Loma on jatkunut ja ikävästi tosin loppu lyhyestä lomastani on käsillä..vielä huominen ja sitten uranuurteeseen jälleen :)
Toinen matkamme oli loistava ja seikkailua täynnä elikkäs Tuula, Bertta ja Minä kera Maksin ja Aten pakkasimme auton ja suuntasimme viiden päivän seikkailu matkalle Liettuan Druskininkai:hin jep, todella ajoa 750 kilometriä laivamatkanjälkeen per suunta ja torstainen meno matka startaten kotoolta ennen aamukuutta se alkoi :) Matka toi siis noin 1600 kilometriä kaiken kaikkiaan meille ajokilometrejä, eli kunon extreameilyä heh!
Matka kuitenkin hoitui sujuvasti ja perille kylpyläkaupunkiin pääseimme illalla 21,30 aikaan sujuvasti! Hotelli oli erittäin loistava meitä hemmotellen iso ja omasi kunnon ilmastoinnin. Syy siis ei tietenkään ollut allaslillunta matkalla vaan kolmipäiväinen koiranäyttelymatka joista ensin kaksi isoa Cacib näyttelyä ja sitten erikoisnäyttely vielä höysteeksi :)
Näyttelypaikka oli oikein sopiva nurmipeltokenttä tuoksuineen ja ihanasti meillä matkaa hotellilta noin 2 kilometriä. Yksikään kehä ei alkanut kukonlaulun aikaan, joten aamut ei tosiaan ollut kiireellisiä! Se mitä sielä oli oli helteet suunnattomat ja mittari taisi kivutakkin sinne liki 36 perjantaina ja melkosen lähelle sitä myös lauantaina, sunnuntaina siinä 27 tienoilla! Kuuma siis oli ja hiki virtasi!
Koettiinpa melko hurja ukkosrintamakin keskellä yötä lauantai-sunnuntai välisenä yönä huh!
Kehät sujuivatkin melkoisen kivasti. Suurin osa koirista olikin juuri juniori ja valio luokissa, kuten arvata saattaa.
Maksi esiintyi casib näyttelyissä ja molempina päivinä Val eri 4 tuloksenaan, oli hieman raskas tuomareiden makuun vaikkakin kehuivat liikkeitä superisti! Erkkarissa Maksi toimitti turistin virkaa.
Bertta
perjantaina Nuo eri 2, lauantaina Nuo eri 1 Serti, sunnuntaina Nuo eh 2 ja niin loistavasti esiintyikin :)
Atte
yllätti mamman unelma esiintymisillä totaalisesti, tosin virta jäi hotelliin kera bertan kanssa riehumisen joka suunnattomasi auttoi asiaan heh :) Tuloksenaan perjantai Jun eri 1, jun-Serti, VSP-juniori, lauantaina Jun eri 2, sunnuntaina Jun eri 1, jun-serti, VSP Juniori. Joten meille riitti siis syytä skoolata parit shamppanjat (pullot ;)Tuulan kanssa tuloksien suhteen :)
Noh tästä myös tuli uusi syy lähteä Attuskan kanssa kokeilemaan sitä viimeistä jossain vaiheessa!! Ihan kun syytä tarvitsi hihii...
Takastulomatka oli liki yhtä hurja kun menokin, mutta otimme yhden ylimääräisen yön ja yövyimmekin tutussa paikassa kartanon helmoissa ja maanantaina vasta iltapäivän laivalla takasin. Kiitos Tuula mukavasti seikkailusta ;D
Mamma ja Atte kehässä...

Atte erkkari pokaalin kanssa ja ei enää jaksanut poseerata toinen <3 Ja tässä vielä väsynyt nassu....

Bertta poseeraamassa kehässä...<3 Bertta sivulla myös uusi pose-kuva!!

Tässä vielä vikan päivän leiri tunnelma, telttaa ei enää jaksettu laittaa :)

Koko keikistelevä kolmikko :)
Vaari kera lastenlastensa
T
änään ovat sitten pojat ollut kovin väsyneitä, kuten arvata saattaa, mutta sen verran oli ohjelmaa tiedossa kuitenkin minulla, eli käväistiin Ossin kanssa lääkärissä rutiini asioissa lähinnä, hampaat putsattiin ja sydän kuunneltiin virallisesti ja reilut viisivuotiaisella laikkusellamme on siltä osin kaikki kunnossa :))

04.08.2010
Pikainen päivitys tähän väliin, sillä matkallelähtö on aamusta edessä, mutta onneksi pakkaukset ovat hyvällä mallillaan, nyt on vaan se kuuluisa "mitä unohtui" fiilis :)
Nyt ollaan sitten poissa taas virtuaalimaailmasta muutamia päiviä ja kotona tältä näkymältä maanantai illansuussa..siispä kesäloma reissu numero 2 alkakoon ;D
Päviityksen syy kuitenkin kolmessa kuvassa...M ja S pentuetta agirodussa treffeillä...ei montaa puuttujaa! Kiitos kuvista <3
M-pentuetta Ralli, Emo Minni, Melli ja Anki ja Nelli

S-pentuetta Bertta, Mandi, Nelli ja Jymy

Ja vielä sekaisin heitä :)


31.07.2010
Melkein ehti heinäkuu loppua, ennenkun kuulumisia ehti taas kirjoittaa! Loma vihdoin tuli meidänkin perheeseen eli aloitimme sen viikko sitten jihuu! Töissä ennen sitä oli melkoisen hektistä, jotta kaiken kerkee tehdä ja vähän ylikin :)
Aloitimme loman lähtemällä heti seuraavana päivänä eli viikko siten lauantaina mökkeilyn rauhaan irti kaikesta ja viettämään relaus aikaa, tällä kertaa meillä olikin mökki varattuna joutsasta hiukan ylöspäin Leivonmäen tuntumista :)
Paikka oli loistava ja koira ystävällinen ja pojat ottivatkin kaiken ilon irti saadessaan kirmellellä viikko ilman remmejä ja muuta sellaista "ikävää" velvoitetta! Jeps viikkoon mahtui paljon uimista, piehtaroimista hiekassa ja kasapäin mustikoiden mussuttelua pensaista!
Lähimpään naapuriin oli puolisen kilometriä matkaa, joten saimme olla täysin omissa oloissa. Ainut asia mikä meinasi mennä hieman yli oli totaali kuumuus :) Mutta ihanaa, että se aurinko ja muu riitti meillekkin vielä koko viikoksi..vain tänään paluu päivänä oli hieman harmaata ja tuulista! Ilman nettiä ja muuta sellaista viihdykettä kuten sähköäkään ylipäätään oli oikeastaan niin loistavaa, vietimme vain perheen kesken touhuten, pelaten, uiden ja muuta mukavaa! Ainut outois oli siinä, että lomailimme enää yhden lapsen kanssa :)
Pienen poikkeuksen viikkoon teki kyllä pienet treffit jotka Maksilla oli sovittuna neiti Helmin kanssa ja poikahan tykkäs..pari omaa seikkailua sai kummasti vipinää pojan silmäkulmaan vaikkakin tuoksuineen tuntui hetkellisesti kaikkien kolmen pään olevan hieman huuruisia heh !Lisätietoja löydät täältä Helmi :)
Nyt relataan muutama päivä kotona ja loppuviikosta perhe hajoaa erinäisiin reissuihin. mamma ja kaksi koira-poika seikkailemaan, isäntä kalastusjuttuihin ja Jesse musiikkileirilleen ja neiti jää viettämään laatuaikaa yhden koirapojan kanssa omineen seikkailuineen!
Lomaa valitettavasti on tässä kohtaa vain 2,5 viikkoa, mutta itseasiassa enempi kun olen pitkään aikaan pystynyt pitämään putkeen.. jääpi sitten jälleen loput lomasta itse asiassa 2 viikkoa kesälomaa johonkin vaiheeseen sekin pätkiin tosin, tuo puoli viikkoa kun on edellistä talvilomaa ;D
Muutama hassu kuva tuli otettua omaan kameraani voipi olla, että jotain löytyy toisesta vielä, mutta laitan tähän yhden..eli punanutun vaihteluksi...<3 ja loput Tänne...


14.07.2010
Kesäkuulumisia sain Ossin pojalta alias Artulta tällaisen kuvan muodossa :)

Kovasti muistuttaa kieltämättä isäänsä, vaikkakin Ossilla pyöreempi nassu! Kiitos ihanista kuvista Anu <3

12.07.2010
Aika vierähtää helteisissä keleissä, jotka kieltämättä minulle suorastaan liikaa :) Tiedän ei saa valittaa, mutta on silti jaksamista tämän kuumuuden kanssa. Lomaa vielä odotetaan liki kaksi viikkoa ja tarkoittanee tietysti vesisade kautta sitten plaah.
Viikonloppu oli yhtä seikkailua, sillä Minä, Tuula ja tuliset Atte ja Bertta pakkauduttiin kera tavaroiden autooni perjantaina ja suuntasimme nokan kohti Viroa ja kahta kansallista näytelmää! Yövyimme kaksi yötä mielettömän kauniissa Eiveran kartanossa, jossa koirat saivat kirmellellä vapaana pitkin kartanon upeita piha-alueita. Saatiin halutessa ihastella runsaslukuista lammas kaartia ja kukko partioita ja päivystivätpä aitauksessa talon omat koiratkin pitäen jöötä alueella pyörivälle cavalier kaksikolle, sekä ihmisille!
Ajo matkaa kertyi aikamoisesti loppujen lopuksi, sillä matkaa näytelmiin oli majapaikasta kuitenkin.
Noh mitään varsinaista menestystä ei näytelmistä saatu, mutta reissu kokemusta sitäkin enempi. Ainut epäinhimillinen asia oli yli 30 asteen helteen ja se teki olosta melkoisen tukalan, auton ilmastoinnista, näytelmässä teltanpitämisestäkin huolimatta.
Lauantaina oli romanialainen tuomari joka katsoi asioita erittäin vaalenapunaisten lasien takaa tulokset kaksikolla oli Aten Jun eri 4 ja Bertan Nuo eri 1 sertikisan 4/4. Aten kanssa vaan kävi sillai, että maha kuumuudesta ilmeisesti meni kuralle, ja joudun keskeyttämään kehät, kun poika valitti ja seisoi kaksinkerroin...siispä jätimme pu kehän väliin. Onneksi Aten olo siitä alkoi kuitenkin virkistymään kastamisten juottamisten ja muiden kommervinkkejen jälkeen ja illalla kartanolla oli oma riehuva itsensä.
Siitä viisastuneena jätimme aamu ruuan väliin, viilensimme matkustustapaa entisestään mennessämme kehiin sunnuntaina. Sunnuntainen tuomarimme oli taas punaisten lasien läpi katsova, eikä juurikaan välittänyt yksivärisistä ja tasaisesti veivasi ne eh nauhoilla ulos. Sunnuntai tulokset oli Aten (floppi heh) Jun eh ja Bertan Nuo eh 1! Sunnuntain Aten tuloksesta huolimatta olin pienestä miehestä niin ylpeä, toki virta oli pois, kuumuus liki sietämätön, mutta tällä kertaa poika esiintyi kävellessä niin hienosti ..ei minkäänlaista pmppuloikka, kiskomista jne...mutta kuten sanottu "patterit" oli häneltä melkosen loppu ;D
Seikkailut ostoksille ym. sai liki jäädä, sillä ei mitään toivoa ottaa riskiä koirien kanssa kuumuudesta. Matka oli muulla tapaa kuitenkin mukava, vaikkakin luulen että kuumuudesta johtuvasta hikoilusta Tuulalla sai lisä hikoilua aikaan Aten energisyydestä oletan ja näytti siltä, ettei jänyt minkäänlaisia rahkeita leikkiin Bertalla sen verran oli töitä nuoren miehen kanssa.:))))
Takaisin tulo myöhästyneen laivan kanssa sai ongelmia alkumetreillä sillä lastaus koirainfoista huolimatta hoidettiin meidän täysiin väärän paikkaan jossa asteita oli varmaan 50 eikä toivoakaan jättää koiria autoon ja tästä herääkin kysymys, mitä ihmeen hyötyä on infota koirat saada siitä osoittavat "kyltit" autoon paikkaa ajatellen, kun kuitenkin sullotaan ihan mihin sattuu??
No mutta kiitos Tuulalle seikkailusta ja veikkaampa ettei ole ainukaisemme :)
Nyt kuitenkin jään miettimään mistäs nyt, mihin ilmota vai ilmotakko mihinkään juuri nyt..nyt ei muutamaan viikkoon kuitenkaan olla menossa ja otamme huilitauon,
Tähän vielä yksi kuva muistoksi (toisena muistona totaali kärähtäneet käsivarret auts) Esiintyminen oli hieno ja heh häntäkin
ja esiintyminen hieno koska virta oli yksinkertaisesti pojasta melko loppu ;D Samalla tuo muuten 10 kk kuva..oikea päivä nääs <3
Kuva Terje Edman kiitos tuhannesti :)


04.07.2010
Jälleen yksi viikonloppu lähenee loppuaan. Eilen pieniä kotiaskareita lukuunottamatta otettiin päivä ihan rauhallisesti ja jopa torkuttiin pienet päikkärit :) Tänään vastaavasti oli vuorossa kesäinen ja suorastaan ylihelteinen näytelmä päivä ja olinkin ilmoittanut vain Aten kaikkien rotujen näytelmään Forssaan. Paikka oli loistava näytelmille, toki me juuri olimme auringossa, mutta valtaosa kehistä oli puiden siimeksessä, joka antoi mukavasti varjoa. Noh Atellehhan tämä oli vain yksi uusi mukava leikkipaikka halusi mamma tai ei ;D
Pentujen jälkeen olikin heti junnu pojat, joista ensimmäisenä tuo mustiaiseni olikin. Seisominen on opittu melko kivasta, pöydällä on ok ja maassa pieniä pyörähdyksiä lukuunottamatta ok, mutta tuo kävely on syöksähtelyä, intoilua ja tohinaa täynnä :) Noh asia kerrallaan ei voi muuta sanoa, hyvä että toisella on tempperamenttia ja hauskuutta riittää..hiotaan sitä sitten kunhan nyt vähän ikää tässä tulee.
Tänään oli Aten tuloksena Jun eri 3 elikkä hienosti erinomainen putkemme jatkui tällä kertaa luokassa jossa oli 5 koirakkoa :)
Tämän päiväisessä näytelmässä minulla olikin apupoika mukana, sillä nuori mies Jesse lähti seurakseni ja avukseni! Kiitos siitä <3

27.06.2010
Juhannus alkaa olemaan ohi ja sen vietimmekin Ristiinan Himalansaarella maalaismaiseman tunnelmissa! Karvaisilla ei ollut riemulla rajoja, kun tajusivat mihin pääsivät. Aivan suunnattoman päätön viikonloppu kirmeltelyineen ja uimisineen :) Vetivät ittensä kyllä melkosen piippuun eikä hetken lepoja maltettu ottaa taaskaan päivällä. Tapahtuipa sellainenkin harvinaisuus, että isot pojat hermostui toisiinsa totaalisesti illan päätteeksi, mutta kiistelyn jälkeen nukkuivatkin peput vastakkain sitten sulassa sovussa itsensä virkeeksi.
Atte ei paljon miettinyt painaessaan saaren metsissä omatoimimatkoillaan ja karvaisten yhteisillä matkoilla ja mammasta ei paljon väliä missä oli. Keksi tuo pieni mies omatoimisesti uimisen salatkin ja uikin riittävästi omatoimi rundejaan. Isothan meillä päänsääntöisesti kävelevät järveen siten, että päät likipitäen vain näkyy, mutta varsinaisia uinteja tekee melkosen vähän..mutta tekee kuitenkin :)
Vesi ei siis tossa muodossa ollutkaan yhtään nounou juttu, kuten uintitreffeillä pomon kanssa oli :)
Ilmat meillä onnistui olemaan super loistavat ja siitä muistoksi minulle jäikin palanet kasvot ja nyt hiemna rapumainen nassu sanoisin!
Noh mutta jutut ei ole mitään ilman kuvia ja niitä löydätkin kuvat 9 albumista muutaman....yhden alias aten poseerauksen laitan silti tähän..laituri luukki :)) Lomaamme odotellessa mmihin on vielä riittävästi aikaa plääh...


19.06.2010
Viikko meni ja hurahti valtavaa vauhtia ja ajankulu on jokseenkin käsittämätöntä ja jee ensi keskiviikkona saan jo nuoren miehen
keski euroopan matkalta kotiin...onkin jo niin kovin ikävä sitä <3
Tänään käväisimmekin sitten Aten toisessa koitoksessa näytelmien merkeissä ja vuorossa oli kesäinen KV Kotka..huh ihan vihoviimeinen paikka meille. Kehän ympäri parveili kasapäin lokkeja syöksyen ilmeisemmin herkkujen toivossa, sekä tuulen tuomia ihania trimmattujen koirien karvatuppoja sekös jos jokin sai Aten syttymään innosta hihkuen, eli kehän tohinat oli Aten mielestä aivan mahtava saalistus ja jahtaamispaikka :) Poika oli siis onnesta mykkyränä omineen leikkeineen eikä mamman hikoilu ja kontroloimis yritys tuottanut sitten minkäänlaista tulosta :) Pöytäseisominen oli vallan loistava ja hieno ja siihen se hienous jäikin, sillä sellaisella nelivedolla, syöksymisillä mentiin eteenpäin ja arvostelussakin se mukavan persoonallisesti huomioitiin "An active lovely young mail" hih todellakin.Noh tuomari piti Atesta kovin kyllä vaikkakin kätellessä harmitteli virrakkuutta :) Tulos kuitenkin Jun eri 2 eli erinomainen linjamme jatkui hienosti! Tuomarilla oli melkoinen tykkään en tykkää päivä sillä nauha skaala oli eri tai h likipitäen ja Bertan kohtaloksi muodotui H, tuomari ei pitänyt siitä yhtään voisi sanoa kaikki siinä pitäisi olla paremmin huoh !
Paineita kieltämättä tuli kasapäin tästä esiintymisestä huh..edessä olisi vielä Forssa kahden viikon päästä ja toivon sydämestäni, ettei linnut parveilisi jälleen ja trimmaajat mielummin keräisivät ja heittäisivät karvatupot roskiin!
Kaikesta huolimatta niin hieno pieni mies vasta 9 kuukautta ja hieno tulos, minkä itselleen voi jos linnut on ihania tai tarkemmin kaikki lentävä..vaikka sisänäyttelyt taitaa olla enempi meidän juttu tästä johtuen kääk :)

13.06.2010
Tänään oli se jännittävä päivä, että Atte debytoi viralliset näytelmät startaten sen Orivedellä kera Bertta neidin :) Perhoset liiteli vatsassa rehellisesti, sillä hikoilin kuinka leiskuvaa tuo menomme on :) Noh tällä kertaa kehämme sijottuikin sisälle joka tietysti helpottaa siltiä osin, ettei sielä mikään lennä heh!
Tuomarina toimi täysin uusi tuttavuus Uruguaista ja hieman mietitytti kyllä mitä se tuo tullessaan. Kovin oli tuomarilla punainen päivä ja valtaosa cavaliereistä saikin punaisen eli erittäin hyvä nauhan. Uroksia oli ilmoitettu 17 joista 2 oli pois ja vain 6 erinomaista oli tänään. Aten tulos oli loistavasti Jun ERI 2 ja poika yllätti mamman kovin hienolla esiintymisellä oli meinaan pöydällä kuin konkari, jaksoi seistä ja liikkeetkään ei ollut katastrooffi..paras uroskehässä tuomari sitten päättikin kätellä molemmat eri junnut pois ja sijoitti siihen vanhemmat! Huh mamma oli onnellinen hienosti debytoinnista ja vielä iloiseksi yllätykseksi jaettiin sielä eri ruusukkeet :)
Tytöissä ei myöskään eriä ihan hirmusti näkynyt ja Bertan tulos oli tänään Nuo EH 3. Molemmat saivat kyllä mielestäni erittäin hienot arvostelut vaikka tuomari bertalle hieman takapotkua toivoikin lisää :) Tuosta todellakin hyvä jatkaa ja jo viikon päästä kotkassa !!
Suureksi ylläriksi ja ihanaksi sellaiseksi tuli Aten Onni-iskän kotiväki meitä katsomaan..siispä oli vallan ihana tavata Satu ja Mikko!!!
Ja ennenkaikkea se, että saitte nähtyä tuon mustiais pojan ihan livenäkin ja osaksenne kuolaiset pusut heh<3 Isi Onnille suuri suukko!!
Päivä oli pitkä sillä ajokilometrejäkin oli ja päästyämme Lahelaan josta Bertta ja Tuula noukittiin, juotiin vielä kupposet kahvia (kiitos) ja koirulit saivat meuhkata ja revitellä nuutuneet jalkansa kunnon juoksukisoilla..tunti siinä vierähtikin mukavati :)
Pari revittely eikä niin skarppia kuvaa tähän riheumisesta ja kun väsy kuitenkin painoi löytyikin aivan ihana uusi leikkihetki..siitä kuvia myös alla <3 Ihmettelen vaan mihin se Brii on kadonnut näistä kuvistani..heh

Hellien Pusuja

06.06.2010
Tänään meidän viettäessä Maksin 6 vuotis syntymäpäivää joka eilen jo päivitettiin saatiin lahjaksi uskomaton uutinen! Maksin tytär alias Fireboy'ssin ensimmäisestä pentueesta Riitan Melli ( Fireboy's My Honey) valiotui tänään salossa saaden viimeisen agility sertinsä, näin ollen ensimmäinen valio tulilapsissa on syntynyt:) Onnea Riitta ja Fi Ava Mellille <3 Isukki lähettää tyttärelleen isosti suukkoja ja kiittää mahtavasta synttärilahjauutisesta ;D

05.06.2010
Viikonloppu joka tänään alkoi koulun kevätjuhalla ja kuopukseni otti ja päätti hienon todistuksen kera kuudennen luokkansa ja syksystä sitten uudet kujeet yläasteen merkeissä ja koulun vaihdolla sydäntä lähellä olevan musiikin kera sen painotteisessa koulussa.
Alkuviikosta tarkemmin tiistaina nuori mies Jesse lähteekin maailmalle eli keskieuroopan kiertueelle kahdeksi viikoksi ilostuttamaan lukuisilla konserteilla muiden poikien kanssa. Haikeeta meille ja ihanaa hänelle..saakin sitten nähdä Slovakian, Slovenian, Unkari, Itävallan ja jo tutuksi tuleen Saksan jälleen. Tästä syystä olenkin pidennetyllä viikonlopulla eli vapaalla myös maanantaina ja tiistain.

Huomena 6.6 cavojeni cava, punanuttuni, halinalleni sekä seikkailukaverini alias Maksi täyttää 6 vuotta..en ymmärrä miten aika menee, vastahan sen punaisen palleron naskalihampaineen haimme Magnumin kennelistä. Maksin nähtyäni rakastuin siihen heti ja nämä vuodet on se rakkaus vaan kasvanut sitä kohden :) Kiitos Aulille tästä mielettömästä ihanasta punanutusta....ja toivon paljon paljon yhteisiä vuosia lisää meille. Maksi on niin suuri pesoona, toki mammanpoika ja oma takiaiseni, omaa myös omat kotkotuksensa, mutta sen luonne on mielestäni niin valloittava, oikeudenmukainen,hyväntahtoinen ja niin kiltti. Hän uroksena otti "äidin" roolin Ankin siirtyessä omaan kotiin hoivaten pikkaisia. Onkin saanut Atesta itselleen totaalisen "perskärpäsen" ja ihan aina ei ole kovin onnellinen moisesta..mutta tuttuun tyylinsä tyytyy riiviön koltoosiin vaikka mamma niin toivoisi joskus sille sanovan nyt riittää :)
Tässä pieni rinssi Maksi kera unisten silmien..heh ..niin ne muuttuu..


30.05.2010
Jälleen yksi viikonloppu tekee loppuaan ja kohtahan se kesäkuukin alkaa ja lapsilla enää viikko koulua jäljellä!
Eilen lauantana pitkien lenkkien lisäksi saimme kutsun Lohjalle tapaamaan Leilaa ja neito-cavoja, matkaan siis lähti mustiainen Atte kivaa tuntui olevan koiruuksille ja leikit sen mukaiset :) Kiitos Leila kutsusta ja leikkituokiosta ja kaffee kupin kera on aina kivaa parantaa maailmaa :) Eikä tainut tuo adhd saada kovin suurta pyörremyrskyä aikaiseksi heh!
Tänään Jessen kuljetusten ohella oli jännittävä näytelmä päivä Järvenpäässä..ehei tällä kertaa en minä eikä pojuni pyörähtänyt kehässä vaan kaksi tulista S pentuelaista teki debyyttinsä sitten ainukaisen pentukokeilumme jälkeen ja starttasivat siis nuorten luokassa oikeat näytelmät. Menin turistiksi katsomaan, mutta valitettavasti sen verran oli hidasta kaikki ja kehä alkoi niin myöhään ja jouduin ryntäämään nuorta miestä hakemaan etten ehtinyt olla riittävän kauan paikalla. Mutta debytointi tehtiin mukavin tuloksin ruby neiti Mandi (omistaja Riitta Haaranen) Nuo EH 4, sekä mustiasneiti Redi (omistaja Terhi Kesti) Nuo ERI 3 tuloksella. Hienoa tytöt <3
Samaisessa näytelmässä Maksin poika Remu (Yours Maxwell Smart) loisti tuloksellaan Avo eri 1, pu 1, serti. ROP..super suuret onnittelut vielä tätäkin kautta, pojulla meinaan upean upea viikonloppu kisaten eilen agilityssä saaden ykkösistä agisertin ja siirtyi kakkosiin kisaamaan ..joten sertistä toiseen eri lajeissa viikonloppu! Upeaa ja onnea tuosta loistavaa jatkaa.
Tähän vielä mustiaisneiti Redin arvostelu..melkosen mukavaa luettavaa :
Well balanced. Correct skull form, could have more fulfill below eyes. Excellent eyes and expression. Good front and rear.
Beautiful black&tan colour. Correct tail set, carried well. Excellent temperament.

Lenkitettyäni aikuiset pojat sai illan päätteeksi vielä Atte riehutreffeille Pomo cavalierin kanssa..Kiitos Hanna seurasta ja nähdään taas pian :)
Huomena maanantaina talossa onkin sitten sankari ja syytä herkutteluun, sillä rakas laikkusemme alias Ossi täyttää 5 vuotta..onnea kullannuppu the man..tällainen hän aikanaan oli..:)
Ossi vauvana
23.05.2010
Taas lähenee yksi viikonloppu loppuaan ja aika vyöryy valtavaa vauhtia mielestäni:)
Perjantaina oltiin Aten ja Pomo-cavan kanssa jälleen leikkitreffeillä ja tehtiin seikkailu uimaan soramontuille! hehee kerrankin adhd joutui tilanteeseen mikä aiheutti hetkellisen jähmettymisen, sillä uiminen oli aivan järkkyä sen mielestä..heh..toinen aivan jähemetty montussa vesi masuun asti osuessaan ;D Pari hauskaa kuvaakin tuli napsastua ja laittelen ne tähän kuulumisten perään sitten.
Tänään käytiin sitten jälleen näytelmissä ja samalla heittämässä jäähyväiset pentuluokille, sekä ensimäistä kertaa mukanani Maksi ja Atte..heidän kanssaan toki Berttakin :) Atte aloitti kisan ja pentuja olikin tällä erää Kv Haminassa neljä kappaletta.
Aten tulos Pek 2 KP joten kp linja hienosti jatkui :) Kauan tuomari meitä kilpailuluokassa juoksutti, kun ei osannut kuulemma päätää kumpi ykkönen ja kumpi kakkonen,, piti kovin molemmista :) Siispä oikein hieno tulos ja tuohon on hieno päättää ! Atte toki tuttuun tyyllin kiipesi tuomarin syliin suukottelemaan ja muutoinkin hieman intopiinä kehässä heh!
Noh Maksikan kanssa olisin voinut lähteä suoraan pois laitettuani pöydälle, sillä tuomari erittäin suoraan tapaan ilmoitti inhonsa maksin kirsuun sanoen " HYI mikä kirsu, inhoaa vaalentuneita ja rankaisen kyllä niistä" siispä siinä ei ollut mitään tehtävissä sanoisin, tulos olikin sitten Val Eh 2! Bertta esiintyi kanssa nuorissa tytöissä joissa erinomaisia ei ollutkaan tämän tuomarin mukaan, tulos Nuo EH2!
Päivänpäätteksi sitten vielä epämukava ylläri, sillä Ossin ylähuulesta löytyikin sitten punkki kiinnittyneenä, joten yöks se inha tosiaan on riehumassa :) Mutta sitten ne pari kuvaa....
Ekassa järkyttäää..mitä tämä on täällä kastuu..ja tokassa heh kokeilen kunhan ei häntä kastu <3

15.05.2010
Tänään kehät siten jatkui tuomarikartanossa ja oli hyvä syy olla poissa pihatalkoista missä muut rehkivät :)
Juuri kun pääsin manaamasta tuota adhd:tä oli esiintyminen tosi hienoa tänään...seistiin pöydällä valtaosa aikaa loistavasti ja käveltiin ilman syöksymisiä ja kiskomisia, vaikka pienet pomput kyllä nähtiin :) Häntä aika ajoin nousi jälleen josta tuomarikin mainitsi, mutta ei pidä herra sitä kokoajan siten. Kiinnitin huomiota sellaiseen, että osa syy taitaa olla oma toimiminen, koska herralla on niin kiire ja syöksyy helposti varmistan kiristämällä ilmeisemmin turhan paljon..kun kiristän sitä mukaa nousee häntä..siispä opettelua meille molemmille näemmä! Ihana reipas poika <3 Tuomari oli uusi tuttavuus ja vähän ehkä turhan vaativa "lapsilta" seistiin pöydällä iäisyys jossa valtaosa arvostelua tapahtuikin ja hampaat jopa laskettiin ja hännästä takapää nostetiin, joten herkimmille mahtoi olla kova paikka kyllä se! Aten tulos tänään jälleen oikein hieno eli Pek 2 KP Pup 3 :) Tuomari hämmästyksekseni halusi myös paras uros pentuluokkaan myös Aten vaikka nykyisin aikas usein PUP sijoista kilpailee vain luokkien ykköset!
Bigille kiitos muutamasta kuvasta , jotka herrasta nappasi...tässä pari..ensiksi herra kenguruko?? ja häntä komeena liikkeessä sekä jälkeenpäin heiluvan häkin päällä poseeras hieman jalat allaan <3 Suloinen nassu onkin etusivulla!


13.05.2010
Huh huh hellettä niin ilman suhteen, kun pentunäyttelyn :) Attuskan kanssa siis pyörähdettiin loviisan pentukehissä hikisin tunnelmin :)
Tolla taaperolla oli taatusti virtaa enempi kun kahtena edellisenä yhteensä..ensikerta ulkona hevosmaneesissa ja kaiken lisäksi niitä rakkaita lintuja pyöri kehän ympäri :) Pöydällä jo pusutettuaan ja kiivettyään tuomarin kaulalle, pyöri kun häkkyrä, mutta kävelykin meni aika "iloiseksi" meiningiksi :) Siis voi elämä tolla lapsella on hauskaa ja elämä on niin ihanaa :) Noh jos ei muuta hauskuutettiinpa tippasen yleisöä ja tuomariakin! Hih liekö tuo lapsi rauhoittuu ikinä, mutta noh eihän se nyt voi olla väärin nauttia elämästä eihän?
Noh toiseksi tuli kera kp:n joten siitä taas ihan mukava jatkaa! Kiitos Satu ja Aino-neito seurasta!
Lisää hikoilemista mammalle vielä edessä, sillä seuraavaksi jo heti lauantaina tuomarinkartano ja viikon päästä Atte pentuilee vielä KV Haminassa Maksi mukanaan joka myös pyörähtää kehässä ja sitten pentukehämme jo päättyvätkin :)

08.05.2010
Onpas vierähtänyt aikaa viime kuulumisten päivittämisesta! Vappu oli ja meni ja arki pyörinyt vauhdikkaasti arkisissa merkeissä.
Aten kanssa on käyty pari kertaa nätö treeneissä ja leikkitreffeillä tottakait. Isojen poikien ja toki aten kanssa on lenkkeilty ja touhuttu normaali touhuja!
Tänään kuitenkin oltiin Lohjalla Cavalierejen erikoisnäyttelyssä, kotoolta mukanani oli vain Atte tällä kertaa esiintyen toista kertaa pennuissa, tällä kertaa isoissa pennuissa! Erkkariin olikin ilmoitettu ennätykselliset 269 cavalieriä joista pentujakin oli 42 kappaletta :)
Huisketta todellakin oli! Pennut ja junnu tytöt olikin siirretty varalla olleelle tuomarille Inga Sill/ Viro. Hieman hikeä aiheutti se, että tuomari arvosteli kauan ja hartaasti, liikutti runsaasti ja aattelin, ettei kuunapäivänä "adhd" kanssa selvitä kehässä heh, mutta se sujui oikeastaan aika hienosti. Hieman uutena oli aika ajoin kohoava häntä ja pienet ylimääräiset pyörimiset seisoessa, mutta noh vauva mikä vauva. Toki aiheutti hieman huvituksia, sillä odottaessa vuoroamme, herra nyhtäs pari kukkasta irti kukkapurkista, jotka oli koristeena sijoitusnumeroiden vieressä ja pöydälläkin ensimmäiseksi innostuessaan kiipesi tuomarin syliin suukottelemaan ja tuomari ihanasti otti pojan ja suukot vastaan <3 Muutoin esiintyminen oli kyllä hienoa ja arvostelu todella loistava. Atte Pek 3 eli, sijottui isoissa pojissa kolmanneksi, isojen poikien luokassa olikin 11 pentua :) Loistavaa Atte <3 Sijoittuneet myös kuvattiin sielä ja odotankin innolla minkälainen kuva pojasta saatiinkaan!
Aikuisten kehässä olikin tiukkaakin tiukemmat arvostelut H ja T tuloksia tuli riittävästi ja eriä ei kovin montaa tullutkaan.
Bertan tuloksena tällä kertaa H hyvällä arvostelulla ja H tulikin rankaisuna vain isosta koostaan britti tuomarin makuun ja Jymy pojissa nappasi hienosti EH :n :) Kiitos kaikille erkkarilaisille tutuille turinatuokioista ja mukavasta päivästä.
Matkan teimmekin kamujemme Hannan ja Pomo-cavalierin kanssa yhdessä! Kiitos Hanna kyydistä ja nähdään taas pian.
Päivän parhaimpana kuitenkin pidän iloisia uutisia Ossin lasten rintamalla, sillä kolmikko kävi erkkarin yhteydessä järjestettävissä olleessa terveystarkastuksissa ja kaikki kolme todetiin SI-PO-SY terveeksi :) Onnea kolmikko <3


Loppuun vielä Maksin neljännestä pentueesta eli Yours lapsukaisista trikki poika Remun ja mustiais neiti Lempin tuoreet
poseeraukset, myös he molemmat olivat tänään erkkarissa avoimessa luokassa erittäin hyviä :)


25.04.2010
Nyt on kova jumppa takana, sillä uusin kuvasivut 1-14 lähinnä tiivistäen ja muuttaen ne 8 sivuun, ja lisäsin siis sivun 9 jossa aivan ihania uusia kuvia eilisestä tapaamisesta Iidan ja emäntänsä Saijan kanssa. Tarkoitus oli alunperin ottaa vain Ossi tapaamaan toista mammaansa ja leikkimään iidan kanssa, mutta tehtyämme sen kävinkin vaihtamassa Ossin Atteen, joka otti typilliseen tapaan riekkuhetket Iidan kanssa ja otettiin myös pienet poseeraukset. Kiitos Saija kuvista ja tavataan taas pian :)
Eritoten Ossista joista yksi etusivulla oli ihana saada uudet tuoreet kuvat <3

22.04.2010
Torstai toivoa täynnä ja huomena perjantai jee :) Toki se työpäivä täytyy vielä käydä ennen viikonlopin alkua, mutta lähellä vapaat kuitenkin. Oltiin eilen attuskan kanssa leikkitreffeillä saman ikäisen ruby cava-pojan kanssa nimeltään (Sonza´s Balls on fire)"Pomo" :)
Yhteinen leikkisävel syntyikin oitis kahdella tulisella ja riehuntaa ja leikkiä ja ennen kaikkea revittelystä saivat nauttia 1,5 tunnin ajan ja mikä ihaninta sen jälkeen Attekin hyyty ja nukkui onnellista koiran unta :)
Tähän laitan muutaman temmellys kuvan joka kertoo enemmän kun tuhat sanaa, toki kuvat eivät ole laadultaa mitenkään loistavia, mutta tuossa vauhdissa ei digi kamera pieni sellainen paljon perässä pysy :)
Hih eka kuva on hassu, miten attuska näyttää siinä kun olisi lihapulla..turkki pyöreenä jota alkaa olemaan melkosen paljon :)Kiitos siis Hanna ja Pomo mukavista leikkituokiosta ja otetaan ehdottomasti pian uudestaan :)

18.04.2010
Jälleen yksi viikonloppu tekee loppuaan ja arki huomena alkaa. Poikien kanssa päivät vaan kuluu vauhdilla eikä mitään kummoisia tapahtumia ole ollut vaan rauhallista eloa ja runsasta lenkkeilyä.
Tänään kuitenkin itse olin koiramaisissa tapahtumissa, sillä eläintila viikin mätsärissä toimin tuomarina. Osakseni sain lapsi-koira kilpailun ja pienet aikuiset! Touhu oli vallan mukavaa ja aika meni kun siivillä todellakin! Paljon oli koirakoita paikalla ja tunnelma ihan mukava. Vaikeinta oli päivässä kuitenkin laittaa sinisten ja punaisten nelikko päätökseen, sillä suloisia koiria oli melkosen monta paikalla. Tuotosta valtaosa meni Hesyn hyväksi, siispä päivän hyvä työ tehty :) Mukavaa oli kertakaikkiaan ja aivan uutta siis minulle.
Nyt olen vihdoin päättänyt missä maksikka debytoi kehissä tänä vuonna, siispä on aika laittaa jälleen vähän ilmoja eteenpäin. Aiemmin laitetetut kun koskee oikeastaan Attea ja osaan myös Berttaa :)
Maksikastakin otettiin dna testi tuossa reilu pari viikkoa sitten, moni arvaneekin miksi ja kovasti on odotettu postin tuovan uutisia sen saralta, mutta arvatenkin pääsiäispyhät ovat pitkittänyt tilannetta osittain..
Atesta laitoin sivulleen muutamia kuvia, aika menee kun siivillä ja ikää karttuu heh, en tosin ole saanut aikaiseksi ottaa varsinaisia poseerauskuvia, mutta josko saisin otettua niitäkin vaikka seuraavaksi!
Mukavaa alkavaa viikkoa!

11.04.2010
Taas viikko vierähti, tämä viikko tosin kaikkea muuta kun kivasti, sillä olen itse ollut kunnon kuumetaudin kourissa ja olo ollut todella voipunut....kuume kovana 5 päivää ja totaali flunssa kaatoi kyllä totaalisen sänkypotilaaksi, ja usempaan päivään en tehnyt mitään muuta, kun käytin pojat pikkupisutuksilla ja muuten nukuttiin ja myönnän, että jopa se pisuttaminen oli työn ja tuskan takana!
Tänään sunnuntaina on ensimmäinen kuumeton päivä tosin ääni aikas poissa ja flunssa järisyttävä, mutta huomena mennään töihin vaikka mikä olisi, josko se tästä :)
Pojat erityisesti Atte tietysti pitänyt touhua päällä ja huolta siitä, ettei aikuisillakaan koirilla ole ollut tylsää, sen verran tuo mustiainen on kyllä virtaa ja energiaa täynnä:) Ulkoilut sen kanssa tosin raastaa hermoja, nuori herra säntää riittävästi joka suuntaan, ei jää huomaamatta yksikään lentävä lehti tai asia, linnut saa intoilemaan superisti, kaikkea pistetään suuhun ja jokainen ihminen on tietysti sitä varten...ja kun kolmen kanssa kuljen, niin voin sanoa, että saa pakan hyvin sekaisin ja solmuun ja näky mielenkiintoinen :)
Ensi viikonloppuna pääsenkin näytelmien tunnelmaan..haa ihan erilaisella merkityksellä, kun luulette, sillä kysymyksessä match show ja osallistun itse tuomarin roolissa ;D
Tänään kaksikko eli mustiaiset Atte ja Nelli ovatkin jo 7 kuukautta vanhoja siispä onnea myös neiti Nellille, jolla muuten ensimmäiset juoksutkin on jo ollut ja mennyt! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille ja vältelkäähän tauteja!!

04.04.2010
Pääsiäistä mennään kohta loppusuoralla, huomenna vielä vapaa onneksi ja tosiaan ruhtinaallinen nelipäiväinen ollutkin..ah vapaita voisikin jatkaa sen verran hyvältä tuntuu :)
Tälle viikonlopulle on toki Jessen kuljettamisia ollut ja koirapoikien kanssa kuralenkkejä tehty, mutta muuten vaan oltu ja syöty hyvin!
Etusivun kuva kertoo energi tasosta mielestäni, johan tuo villivarsa kasvattaa selkeitä pirunsarviakin, joten ihmekkös tuo, kun virtaa riittää niin hyvässä kun pahassa :) Millon raahataan kenkiä ja purraan niitä, millon jyystetään seinänkulmia tai karmeja ihan vaan kostoksi jos isot päättänyt kuukahtaa lenkuran ja parin tunnin riekkumisen jälkeen ja jos ei kukaan touhua sen kanssa, hän touhuaa itse sitten riittävän innokkuudella, onneksi tosin tuo "pahan" teko ei ole kokoaikaista vaan ziljoona lattialla pyörivää lelua kelpaa temmellykseen melko hyvin!
Nyt on ensimmäisiä ilmottautumisia laitettu menemään näytelmiin, tosin vielä toistaiseksi ei ne koske pojista kun Attea ja debyytti junnuiluistakin päätetty ja sinne saa mukaansa neiti Bertan :) Siitä se lähtee ja uskokaa vaan kiihtyy tippasen ;D
Tässä yksi kuva joka napattiin seisottaessa keittiön pöydällä..hieman viistossa ja sateen raikkaassa turkin muotoilussa,( jota muuten tulossa tälle herralle riittävästi )..mutta poju onkin viikon päästä jo 7 kuukautta!


28.03.2010
No nyt alkaa olemaan erittäin kiireinen viikonloppu pulkassa :) Eilen vietettiin neitimme 18 vuotis juhlia vaikkakin oikea päivä on tänään! Juhlat meni ihanasti ja rennosti ja nuoriso menikin sitten omiin juhliin vielä iltamyöhällä!
Tänään oli sitten jännittävä päivä, sillä Atte otti ja starttasi ensimäisessä näyttelyssään ja suuntasimme siis nokan kohti helsingin kaapelitehdasta ja jälleen muistin miksi sinne ei kannata mennä, varmaan 25 minsaa pyörin sielä yrittäen saada parkkiin autoa.
Atte oli aivan onnessaan uudesta leikkipaikastaan ja oli ihan sitä mieltä, kun oltais oltu sielä ziljoona kertaa, ei ujostellut mitään ja haki kaikista kokoon ja näköön katsomatta itselleen leikkikaveria :)
Päivän tavoitteeksi olin asettanut pysymisen pöydällä, sillä tuo adhd on aikas virkeä intoilia siinä. Toki syttyi ja innostui kun tuomari tuli katsomaan ja suukotkin piti vaan vaihtaa, mutta muutoin kyllä erittäin onnistuneesti seistiin ja sai tutkia..jee oli hieno :)
Kävely yllätti täysin miten loistavasti se sujui ja seisomisetkin vaikka namia ei saanutkaan. Katteli tyytyväisenä vuoroin minua ja vuoroin muita koiria ja esiintyminen tapahtui kun itsestään :) Tänään kaapelilla olikin 22 cavapentua eli hirmunen määrä ja Aten pikkupoika pennuissa olikin 6 koiraa ja Aten tulos Pek 3 KP :) Mikä parasta aivan suunnattoman hienolla arvostelulla, löytynee aten tuloksista <3
Noh ylläri sitten vielä odottikin minua kun lähdettiin, elikkäs bingo nimeltään sakko...auto olikin sitten nounou paikalla huoh!

25.03.2010
Pitkästä aikaa päivittämässä :) Heh vallan outoa tällaiset tauot, mutta ei meille kovin kummoisia ole tapahtunut ja tasainen kiire joka saralla tällä hetkellä. Töissä pahin mahdollinen aika tilinpäätösten tiimoilta, Jesse kera cantiksen elää kiireistä pääsiäisaikaa pikkuhiljaa
ja koirapojat kera kodin vie lopun ajan ja iltaisin sitä sitten kaatuukin vaan sänkyyn oikeastaan.
Atte ottaa ja kasvaa kovaa kyytiä kuten sen virtakin heh..aivan mahoton virtapiiri tuo pienipoika, vaikka samalla kuunteleva ja niin hellyttävä. Kerran viikossa ollaan käyty sielä penturiehassa ja nähty on ettei mikään ja kukaan mene rakkaan mopsi neiti Betsyn edelle ei edes toinen mopsi :) Hauska parsikunta ja tunne on selvästi molemminpuoleinen <3
Pojat saavat intenssiivisiä riehuriekkumisia itseensä ja Ossikaan ei jaksa olla kovin tarkka asioista mitä saa ja mitä ei saa tehä ja sallii tuon pienen miehen jallittavan itseensä 6-0.. mörköily on melko lievää herralla ja siis se ei ujostele mitään eikä ketään vaan on täysiä tilanteessa mukana. Ei edes räyhäävät ohikulkevat koirat saa aivoissa ruksuttamaan mitään vaan täysiä olis niitäkin moikkaamassa huoh hassu tapaus :) Ollaan tipan treenattu pöytää ja täytyy sanoa ei riitä pöytälevyn pinta kun tuo hihkuu siinä tohkeissaan ja jakaa kielareita, saa varmistaa koko ajan ettei putoo siitä :)) Ei siinä muuten mitään, mutku kohta debytoidaan kohta puolin kehissä..joten se tietänee putoavaa pentua pöydältä ja intopii koikkaloikkaa kahdella jalalla tai takaperin <3
Muutenkin suunitelmia kehin on alettu kovasti jo pikkuhiljaa tekemään ja erkkariin toukokuussa osallistuu ainakin Atte ja Bertta minulta jotka olen ilmoittanut ja muitakin kasvatteja on tulossa jihuu <3
Pitkä näyttelytauko ollutkin ja käväisinkin viime viikonloppuna haistamassa tunnelmaa ja turisteilin KV Tampereella.. olipahan outoa olla sielä ilman koiraa vaikkakin jännitettävää riitti sillä Tuula oli ilmonut sinne kullannuppuni Bertan joka jatkoi tiukan tuomarin edessä hienosti EH linjaa, tälle tuomarille Bertta olikin aivan liian iso tai lähinnä raskas :)
Viikonloppu meneekin juhlien merkeissä, jonka valmistaminen on aloitettu leipomusten merkeissä, sillä perheen keskinmäinen tenavista saavuttaa täysi-ikäisyyden :)) Kuulemisiin ja erityisesti kaikille kasvateille ja poikien lapsosille isosti suukkoja <3

14.03.2010
Sunnuntai rauhallinen sellainen tosin ei saanut nukkua pitkään , koska koirapojat halusivat ulos 7,30 aikaan ja koska se on niin epätyypillistä, että vaativat ulos, niin lähdin vauhdikkaasti olettaen jollain olevan superhätä, vielä mitä pah..hädät toki tehtiin, mutta selkeesti ei mitään kiirettä, joten muo huijattiin :) Noh syötiin sitten koko konkkaronkka aamupala lue minä ja koirat jonka jälkeen mentiin takaisin köllimän. Isäntä meinaan on ristiinassa ollut tämän viikonlopun ja lapsukaiset tietysti maailmalla, joten heh minut on hylätty hetkellisesti kera koirien :)
Eilen muuten käytiin ennen Jessen kaverilleen yökylään menoa kävelyllä ja käveltiin malmin kauppakeskuksen vilinään ideana hakea roskaruokaa meille ja samalla tekee pojilla hyvää olla vilinässä. Jessen hakiessa ruokaamme niin jäin itse malmitalon kupeeseen odottelemaan karvaisten kanssa ja voi elämä nuo cavat ovat ihmismagneetteja :)
Väitän, että yli parikymenttä ihmistä pysähtyi vaikka minkä asian takia jutustelemaan, rapsuttelemaan ja vaikka sun mitä. kovasti moni tunsi cavalierin kyllä lähinnä Ossista, tosin osa ei tahtonut millään ymmärtää kaikkien kolmen olevan samaa rotua erivärisyytensä johdosta silti ja sitä miksi minulla pitää olla moinen määrä ja eikös ne vaan tappele kun niitä on kolme :)
Atte ei tienyt miten päin olisi ollut ja erityisesti hän sai tuplasti huomiota, rapsuja jopa suukkoja ja hänhän tietysti kielaroi kaikkia, niin lapsia kun aikuisia ja könysi niiden sylissä ja naamalla ja huoh vaikka mitä :)
Eräs mummeli vanhempi sellainen puhui mielestäni venäjää tai jotain, suorastaan heittäyi maahan alas ossin eteen jutteli sille kyyneleet silmissä ja pusutti ja jostain syystä myös Ossi piti tuosta mummosta erityisesti, mitä lie ossi toi hänelle mieleensä ja vuolaasti kiitteli minua saadessaan purkaa tunteita siihen aikas liikkistä!
Maksi noh..se toljotti hämmentyneenä, huokaisten ja katsoen erityisesti Aten runsasta intoilua ja selkeesti haki katseellaan kadonnutta Jesseä silityksistään huolimatta eikä nuo vieraat ihmiset liiemmin häntä liikuttanut suuntaan tai toiseen <3
Heh mutta niin vain väsähti Attekin joten muutamia ihmisiä sai jopa mennä ohi häneltä ilman minkäänlaista intopii pomppua :)))
Lopuksi myös melkoisen rauhallinen kotiinpäin kävely, sillä matkaa kuitenkin oli ja väittäisin että koko kolmikko oli aikas uneliaita ja rauhallisia koko illan :)
Tänään olen vain pistänyt merkille Maksin hieman odottavan tuon ulko-oven suuntaan josko hänen tulinen suloinen mustiainen tulisi vieläkin ilostuttamaan häntä tuosta ovesta :)) Sillä Maksilla kun kävi tyttövieras perjantaina ja eilen lauantai aamupäivällä ja niin innoissaan poju olikin tuosta hemaisevasta neidosta, että on toiveikkaana josko vieläkin tulisi.
Nyt sitten jäämme jännittyneenä kuulostelemaan miten pariskunnan kävikään ja näinkö mustias prinsessan masuun putkahti muutama tuliainen pitkän matkan reissultanne :)) Peukutuksia siis kennel Revonpesälle asiaan ja heidän linkki sivuilleen löytyykin linkki sivuilta. Kuulemisiin siis ja oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja ensimmäistä kertaa muun kun näytelmäkehien merkeissä!
Sain kuvaterveisiä neitiä Nellistä ja niin neiti muistuttaa kyllä veljeensä ja sen innoittamana sain vihdoin avattua neidille oman sivun elikkäs löytynee palkista Tytöt > Nelli!

11.03.2010
Kuulumisia pitkästä aikaa vaikka ei nyt ihmeellisiä asioita ole tapahtunutkaan, paitsi lapsenlapsemme on saanut nimensä Jone Aleksi ja nuorimmaisemme ihmislapsi täytti juuri 13 vuotta :)
Atte ja Nelli elikkäs A-pentue täyttää tänään puoli vuotta, aika tosiaan menee hurjasti, sillä tuntuu siltä, että vastahan se jännitys syntymisestä oli ja nyt tosiaan touhukas Attuskakin touhukas riiviö. Nellille siis iso virtuaali suukko <3
Tuo poika on sellainen virtapiiri ettei tosikaan, ollaan nyt muutama kerta oltu Attuskan kanssa sielä penturiehassa, josta aiemmin täällä kertoilinkin ja on siis saanut peuhata jos jonkinlaisen pienrotuisen pennun kanssa, ainut vaan ettei se tunti kauheasti herralta virtaa saa pois vaan kotona jatketaan entistä touhukkaammin isojen kimpussa. Koltosia keksitään, millon minkäkin asian muodossa, väliovi jos unohtuu auki, lukee herranen päivän postia aikas tiiviistä ym mukavaa. Vaikka ulkona merkkaillaan ja valtaosa hädistä tekee, tulee vielä joskus satunainen vahinko orjallisesti paperille, en ole vieläkään viitsinyt ottaa niitä kokonaan pois. Vahinko siihen huomattavasti mukavampaa kun mihin sattuu :)
Herra ei ole vielä keksinyt hyppäämisen iloja kotona sohvalle eikä sänkyyn siitäkään huolimatta, että Maksikka menee karkuun sitä sinne. Rautaiset on tuon punanutun hermot joutuessaan lapsenlapsensa jatkuvaan riepottamiseen, Onneksi Ossi ottaa osan kuormasta leikittäessään mustiaista. Kainaloon jos ottaa Aten hetkeksi on suukkojen ohella vielä helposti kulmurit nenussa maistelemassa tai vastaavaa vaikkakin hyvin hellästi ottaa.
6 kuukautis päivän kunniaksi punnasin toisen ja tällä hetkellä vaaka näyttikin tasan 7 kiloa :) Iso poika siis pikkuhiljaa ja saavuttaa korkeudeltaan Ossin ihan just, joten kovin iso ei herrasta selkeesti tule ja hyvä niin!
Alle laitan yhden Saijan ottaman ihanan kuvan (toivottavasti sinulla ei ole mitään asiaa vastaan?) sillä tässä viattomat suukotukset Kimi pojan kanssa, mutta tarkemmin kun katsoo taitaa kyllä Atte tehdä kulmureillaan jotain muutakin kun suukottelee :)
Kimi ja Atte :)
Huomena saammekin mieluisia vieraita koirallisena kaukaalta kaukaalta kotosuomestamme, siispä ajelkaahan varovasti <3
Ja jos Maksikka tietäisi/ ymmärtäisi kerrottaessa yhdestä vieraasta joukossa joka erityisesti häntä tulee tapaamaan, ei taitaisi nuo "rautaiset" hermot jaksaa odottaa tulijaansa ;D

02.03.2010
Pikainen päivitys vaikka nukkumassa pitäisi jo olla, sillä tänään oli jännittävä päivä SuKoKan järjestämien terveystarkastusten merkeissä :) Matkaan lähti siis punanutut Maksi ja Bertta (joka juoksuissaan tuoksu niin hyvältä :)
Maksilta kuuneltiin sydän ja kaikki kunnossa, sekä tarkastettiin silmät vaikka ne olisikin vielä vuoden ollut voimassa, ja silmät oli kunnossa myös, tosin tällä kertaa toisesta silmästä löytyi yksi ihokarva :))
Bertalla tutkittiin silmät jotka puhtaat kaikesta, polvet jotka oli 0/0, sekä sydän jossa kaikki kunnossa :)
Kiitos Tuula kun toit neidin paikalle :))
Tässä kevään aikana sitten Ossikan silmien tilanne katsaus ja Atte sitten täytettyään vuoden!!

28.02.2010
Niin se aika mene ja helmikuu vetelee viimeisiä. Aikas paljon on valvomista takana, sillä olympialaiset on vaikuttanut tähänkin perheeseen ja yhtä sun toista on pitänyt myöhään tai tosi aikaisin katsoa :)
Noh kohta kuitenkin rauha maassa ja kisat ohi!
Tänään oltiin attuskan kanssa ensimäisissä Nätö treeneissä eikä pöytä ollut ollenkaa ongelma ja hampitkin sai hyvin katsoa, kävely nyt oli hiukka sitä sun tätä, mutta vauvahan tuo vielä on eikä asioia tarvitse hetkeen omata niin kurinalaisesti ;D
Toinen oli tohkeissaan lukuisasta cavasta paikalla, mutta kaksi mustias ukkelia sai toisen syttymään ja ei oikein sitten enää muita nähnytkään..tulipoika Ralliin eli enoonsa ja Emmidan Kimiin :)
Kiitos Saijan joka otti ihanat kuvat Atesta, siitä kun tuntuu olevan niin hankalaa saada nassu kuvia, etusivulle laitoin toisen ja toisen laitan tähän kera kielen :) Niin ne kasvaa :)


23.02.2010
Aika hörähtelee eteenpäin ja lenkkeilyllä tarvotaan hangessa :) Noh ainaskin täytyy sanoa, että kerrankin on talvi, eikä sitä pimeetä loskamoska talvea! Kieltämättä tosin jo toivoisi hellittävän ja kauhulla ajattelen tuon lumimäärän sulamista huh.
Maksikan pienet kera Ilonan on jo saavuttanut viiden viikon iän ja meteliä sielä taitaa alkaa olemaan melkoinen heh..laittelin taas heidän sivulleen pari tuoretta kuvaa joista siis kiitos Elinalle.
Meidän talouteen muuten seesteistä kuuluu, mutta meille on nyt sitten möröt astuneet kuvioon, eli Atella alkanut tuo kuuluisa mörkökausi hehee...Juuri oli valtavan suuri peikko eteisen lipaston päälle, jolle piti hieman puffailla ja sinne hiivittiin katsomaan moista jäkytystä (jep pipo joka oli sinne jäänyt pystyyn) myös sohvan alta pilkisti arveluttava mörkö, joka osottautui sinne vierähtäneeksi puolenlitran limupulloon josta vain korkki pilkisti, joten mielikuvitus on suuri :)
Möröt eivät vielä ole vallaanneet ulkomaailmaa vaan sielä kaikki on hyvin mielenkiintoista edelleen, kaikkea pitäisi moikata ja kaikkea pitäisi maistaa, joten valppaus on motto mammalla :)
Mittasin tuossa pienä miestä juuri ja vaaka kertoi painoa olevan 6,2 kg ja korkeudeksi sain n.28cm vielä siis tipan matalampi kuin Ossikka, mielenkiintoista nähdä minkä korkuinen herrasta on aikanaan sitten tulossa!

17.02.2010
Aika vaan harppoo ja taas on puoliväliviikko, onneksi toisaalta sillä se tarkoittaa kohta tulevaa viikonloppua heh :)
Oli ihana saada kuulumisia ja kuvaterveiset kahdesta Ossikan lapsosesta, jotka ovatkin jo reilu vuoden ikäiset. Kiitos siis Sirkan ja Artun kuvista ja kuvat onkin laitettu Ossin jälkeläissivulle <3
Eilen Atte oli pentukoulussa, tarkoitus ei ole harjoitella mitään varsinaisesti vaan kokoontua erilaisten pienrotuisten pentusten kanssa ja saavat painia sydämensä kyllyydestä ja niin todellakin tapahtui :) Ihana nähdä kuinka reipas ja lähes täysin ujostelematon Atte oli, toki pientä ujopiimäilyä, mutta siitä kun ovesta mentiin sisään unohduin minä ja haki kontaktia kavereihin :) Ja juu isoisäänsä vissiin tullut, mutta ensirakkauskin sitten koettiin kunnolla, ja rakkauden kohde oli suloinen mopsi neiti ja rakkaus oli selkeesti puolin ja toisin :)
Noh minä onnessani kuvittelin tunnin totaali riehunnan jälkeen, että nyt on sitten vähän rauhallisempi ilta ja pojat saavat helpotusta oloonsa, niin unikuvia, siitä kun kotiin päästiin otti herra reilu parintunnin riehumiset ennen kuukahtamistaan :))
Tästä kuvasta ei sitä tosin taida uskoa, että energinen riekkutoope on kysymyksessä :)


14.02.2010
Todellakin ihanaa aurinkoista ystävänpäivää kaikille :) Muistakaa, että ystävyys on tärkeä osa elämää kiireidenkin keskellä ja , että
Ystävyys ei tunne aikaa eikä paikkaa, on yhteyttä aikaa pitää vähän tai paljon.. siispä halaus kaikille sellaisille <3

Oo herkkää, mutta meille kuuluu normaalia, tosin Atte tälle ystävänpäivän aamulle löysi nyt sitten ensimmäisen mörkönsä ja aiheutti suunatonta hymyä niin meille ihmisilleen, kun mielestäni koiralaumalleen :)
Keittiössä siis nautimme aamukahvista pitkää sellaista sunnuntai aamun ratoksi, kun yhtä-äkkiä alkoi Atte kiertelemään ja kaartelemaan katsoen intessiivisesti uuninluukkua, niin vaan oli , että keksi sielä pienen mustiaiskoirapojan ja tuijotteli sitä, hiipi sen luo kiersi uuni luukun viereen toisen välillä kadotessa, kunnes taas kurkaten siihen se taas tuli paikalle, sille alettiin juttelemaan, sille kokeiltiin murinaa, ja pari pientä haukahdustakin...ja sitten se olikin jo aikamoisen hurjaa pienen koirapojan mielestä ;D
Lopun teki moisesta tutkimuksen aiheisesta paikasta se, että omilla murinoillaan sai aikaan sen, että laikku-ukon piti tulla katsomaan mikä moisen reagtion aiheen sai aikaan, ja takaaltapäin kun tuli myös isompi pää kaveriksi uuniluukkuun, oli siitä ja syytä lähteä karkuun totaalisesti, maksin kainaloon joka pötkötteli virnuillen keittiönpöydän alla :))
hihii virallinen mörkökausi taitaa kohta alkaa vaikka ikää vasta 5 kuukautta <3

11.02.2010
Torstai toivoa täynnä päivä ja juhlakin päivä. Sillä Maksin toiseksi nuorimmaiset pennut elikkä Yours nelikko täytti tänään kaksi vuotta, eli super suuret synttärionnittelut pojat Remu, Osku, Diego ja neiti Lempi <3 Maksilta suukkoja ja lähetetään virtuaali herkkuja :))
Samalla myös A-pentue elikkäs mustiaiset Atte ja Nelli ovat jo saavuttaneet viiden kuukauden iän niinikään myös tänään, ja käytiin pitkien lenkuran jälkeen pienellä aivojumppa käynnillä Aten kanssa, elikkäs ensin käytiin eläinlääkäriasemalla moikkaamassa vaakaa joka näyttikin nyt 5,8 kiloa, mielestäni Aten runkoon erittäin passeli paino ja sitten vielä eläintarvikeliikkeessä ostamassa juhlapäivän herkut :)) Sellainen päivä siis tänään ..ei kun herkkuja poskeen tuumaa pojat alla ;D

05.02.2010
Perjantai ilta ansaitusti vihdoinkin ja viikonloppu voi alkaa. Juuri tultiin lenkiltä ja kädet varmaan taas sai pituutta 20 senttiä lisää :)
Edelleenkin muistutan kaikkia, että kyllä hihnakäyttäytymiseen kannattaa panostaa, sillä tässä vaiheessa kun ulkoilet kolmen kanssa, joista yksi kävelee nätisti, yksi kiskoo tuhatta ja sataa ja kolmas poukkoilee miten sattuu alkaa tuntuu savuna päässä sekä jäsenissä myönnän :) Ossi vaan on koira jonka kanssa yritin hyvällä ja lähes pahalla ja siitä huolimatta ei juurikaan mikään muttunut, sitten kun siltä saa mehut pois sitten voidaan edes osa kävelystä olla menemättä täysiä tai höyryymättä. Pahinta tilanteessa on se, että kaikki paikat tapanilassa alkaa olemaan melkosen kapeita kävelypaikkoja osassa joudutaan menemään letkassa alias poluilla..ei kiva kun eka vetää hulluna on jo piuha tiukkana valmiiksi ja meinaat astua viimeisen päälle ;o) Jipii ulkoilut siis...
Oikeastaan eniten alkaa jossain vaiheessa säälittämään niskat, kun yrität pitää kolmea länässä....ja tuntuu että jotain kiskotaan aina!

Noh lenkkeilyn jälkeen, kuten nyt saadaan totaali hepulit vielä kotona ja aloittajana kukas muu kun herra mustiainen alias Atte :)
En lakkaa ihmettelemätä mikä määrä virtaa tuolla mustiaisella on..jallittaa ja riehuu lenkkejen jälkeen noi kaksi isoa aivan näännyksiin ja jatkaa yksin riekkumista vaikka sun kuinka pitkään :) Hassuinta seurata sitä miten ne oppikaan toistensa "heikon" lenkin, meinaan kun on saanut pojat hyytymään ja kyllästyy itekseen touhumaan alkaa riiviöinti, jos esim .ei saa houkuttelemalla maksikkaa leikkimään alkaa närppimään sen etutassuja jota eniten inhoo ja johan tulee liikettä ja taas ossin herkkä alue on masu jota tökkimällä saa sen liikkelle..heh ovela viisas pikkumies :) Tunkee myös itsensä joka paikkaan ja keksii herra sun mitä ei niin viisasta puuhaa :)
Juuri eilen tunki itsensä jotenkin sohvan alle ja jumiinhan se sinne jäi ei kun pelastus operaatio--tämän viikon aikana on pisupaperit jotka vielä eteisessä varoiksi on luettu hyvin pieniin palasiin...sekä uudelleen järjestelyä joissan tavaroissa on havaittavissa :)
Yksi lempileikeistä on tietysti naulakon alla takkejen vetoketjujen järsiminen ja toistaiseksi kengistä vain jotkut nauhat aiheuttaa jonkinlaista maistelun vimmaa :) Atte on tapaus alati iloinen tohottaja heh..ulkona ei siltä jää huomaamatta mitään, kaikkeen pitäisi tutustua ja kaikkea pitäisi myös maistaa kun silmä välttää ja kaikki ihmisethän on vain ainoastaan juuri häntä varten liikenteessä, ei siinä muuten mitään, mutta kun pentu on aina ihmismagneetti ja niin moni ei voi vastustaa tulematta vähän rapsuttelemaan ja lopputuloksena kolme cavaa sylissä, joten pikkuhiljaa alkaa sekin oppi isoilta unohtua, meillä kun ollut sääntö, ettei ohikulkeviin ihmisiin kiinnitetä huomiota :) Pikkuhiljaa pieni mustiainen siis laittaa elämäämme uusiin uomiin heh !!
Aten elämän vääryys on isoista erottaminen eli tilanne jota vieläkin sillon tällön harrastan eli lähden ulkoilemaan isojen kanssa ilman sitä, siinä kohtaa tulee sellainen parku, että oksat pois..poika meinaan omaa melkoisen kovan äänen ja erittäin laajan skaalan ääntelyissä..toisaalta riekkutoopen lisäksi löytyy myös kiltti herkkä poika joka usein uskoo ekasta kun kielletään, tosin kehen lie tullut, kun muisti pyrkii joskus olemaan kovin lyhyt ja menttaliteetti aina kannattaa yrittää :)) Atte nauttii leikkiessä kumman tahansa kanssa, sanoisin että Ossin kanssa leikit muuttuu jopa rajummaksi, Ossi jokseenkin leikkitasolla samalla lähtöviivalla vaikka ikä eroa onkin heh., mutta Maksi on äärihädässä se ykkönen, Maksin perään huudetaan, maksin kainaloon nukahdetaan...ja maailman parasta on pötköttää sen päällä ja leikkiä suuleikkejä <3

On se mainio pakkaus tuo pieni musta(kin), tosin kauhulla odotan kun lumi sulaa mikä määrä aarteita löytyykään suuhun laitettavaksi..
Eli siis kuka sanoi, että koiranomistajuus on tylsää puuhaa ?? :) Ihanaa viikonloppua siis kaikille viattoman mustiaisen kuvan myötä :)
Tuullaan tullaan
01.02.2010
Vielä päivitystä pukkaa, sillä S-pentueen viidennestä jäsenestä tuli myös kuva, eli punanuttujen kuvien jatkoksi saapuu neiti mustiainen alias Redikin tänne 1 vuotis tervehdyksellään :) Kaunis kiitos Terhi kuvasta <3 Kokoan nämä yksivuotis kuvat omaan kansioon päivänä eräänä ---kunhan saan vaan aikaiseksi :)

31.01.2010
Sain tänään ylläripostia ja S-pentueen Remusta parit kuvat 1 v kunniaksi! Kiitos Kirsi ja perheensä kuvista ja suukko Remulle :)
Tässäpä herrasta kuvanen..ekaksi 12 viikkois kuva säilöstäni ja sitten 1v pötköttely kuva...niin ne muuttuu <3<3


30.01.2010
Kohta on jo tammikuukin ohi ja voih esikoiseni täyttää maanantaina jo 23 :o) Aika tosiaan menee huh...
Talvi jatkuu ja on toisaalta ollut nautinnollista puhtaiden poikien kanssa, tietää taas kurakelejen saapuvan... kaikki kolme on tarennut yllättävän hyvin, eikä takkeja ole edes päällä pidetty..
Etusivun kuvan sainkin laitettua ja samalla tietysti aten poseerauskuviin 4,5 kuukautis kuvat ja onnistuivat mielestäni loistavasti :)
Toki turkissa lunta, mutta kuitenkin sellaiset kun halusinkin..jee..Samalla Atte toivottaa äidilleen alias Ankille onnittelut agilityssä sertin saannista ykkösistä ja noususta kakkosiin joka muualta kuultiin..:) Hyvä emäntänsä Kirsi ja Anki!
Laitan myös yhden poikien lumisen kimppakuvan tähän ja sitten S-lapsosten Jymyn ja Mandin tervehdys kuvan..Bertan 1v kuva onkin omalla sivullaan eli tytöt > bertta sivulla :)
Maksin lapsille kera morsiammensa Ilonan on avattu nyt oma sivu, josta löytyy pentujen blogi osoitekkin ..maksin sivuilta!
Tässä lumiukkelini <3 Majakka ja perävaunut piuhasotkussa :))

Tässä S-pentueen rinsessa Mandin 1 v kuva <3

Tässä Jymy auringonpaisteisessa talvimaisemassa, joka myös teki debyytin näyttelykehissä junnu luokassa kv-turussa, tuloksenaan
erittäin hyvä ja oikein erinomaisella arvostelulla, tuomari toivoi vain pojalle massaa lisää :)


27.01.2010
Super suuret onnittelut Remu, Redi, Mandi, Bertta ja Jymy elikkä koko S-pentue joka tänään ovat täyttäneet 1 vuotta :)
Niin se aika rientää ei voi muuta sanoa. Ensimmäiset kaksi eli Mandi ja Bertta ovat tänään ottaneet jo yksi vuotis rokotuksensa, sen lisäksi mandi käväisi myös virallisissa si-po-sy tarkastuksissa, joka kertoi sydän ok, polvet 0/0 ja ei perinnöllisiä silmäsairauksia, ainoastaan pari ylim.ripseä. Hienoa Riitta ja Mandi neiti :)
1 vuotis kuvia odotellessa laittelen tähän erään taloutemme pikkusankarin, jonka ilme kertoo mitä mieltä oli kylvystään ja aivan liian isosta pyyhkeetään joka tietysti on isojen poikien..:)


26.01.2010
Kuulumisia jälleen ja iloisiakin sellaisia <3 Tosin hieman jo vanhentuneita, sillä ollaan tapeltu viikko welhon kanssa jotta saamme netti-maailman toimimaan ark..vain parin päivän katkos säpössä ja netissä riitti, mutta loppuaika sitten menikin saada palvelin heiltä kuntoon, jotta kotisivuja saa päivitettyä. Vaihtoivat jotain verkotuksiaan ja siitä sitten ongelma tuli meillä. Noh loppuhyvin ja kaikki hyvin tai ainakin luulen niin :) Mutta päivityksiin, joita olin tänne hihkumassa jo viikko sitten....
Sen lisäksi, että onnittelen Maksin esikoislapsia heidän saavuttaessa 4 vuoden iän 17.01..Onnea onnea tuhannesti punanuttu kolmikko Bonny, Nuppu ja Age :) Toivottovasti saitte herkkuja riittävästi. Iso pusu siis täältä.
Samaiseen juhlavuorokauteen, tosin seuraavan yönä 18.01 putkahti maailmaan viisikko eli Maksin ja Ilonan aarteet, Kaikki oli sujunut mukavasti vaikka melkoisen jööttejä lapsia olikin :) Laumassa siis kaksi poikaa mustiainen ja punanuttu, sekä kolme punaista prinsessaa, joten ihana punanuttu klaani yhdellä väritäplällä ;D Iso suukko Ilonalle ja voimia katraa hoitamiseen ja onnittelut kasvattaja Elinalle Lodette's yksivärisdebyytistä :) Pennuista olevat kuvat ovat Elinan omaisuutta..kiitos kuvista <3<3<3
Yksi prinsessoista ilmeisemmin vielä vailla omaa aktiivista ja ennen kaikkea rakastavaa kotia ..lisätiedot Kennel Lodette's
Viisikko <3 juuri syntyneenä itekseen ja sitten maailman parhaalla paikalla, eli äipän tisuilla <3

Yllä tosiaan vasta syntyneinä, mutta nyt ovat jo kaikki ylittäneet 500 grammaa joten melkoisia möhköjä jo ovat :)
Tässä vielä rinsessa äipän jalan kanssa :)

Pojat voivat täällä hyvin ja hyvä yhtenäisyys keskenään, Atesta ja Ossistakin tullut oikein hyvät leikkikaverit ja sanoisin, että tänä päivänä kotoolta löytyykin kolme riehuvaa kakaraa, sen lisäksi, että Ossi hoitaa emon virkaa, sillä se päivittäin hoitaa Attea kerran tai kaksi päivässä, pesee hartaasti nassun, korvat, kainalot, jopa munaskut ja pepan ohimennet. Atte antautuu nautinnollisesti putsaukseen ja välillä hikoilen, kun ulos pitäis mennä tonne pakkaseen ja toinen lotisee märkyyttä :)) Niin ja edelleen tuo laikkunen muistaa pestä Maksinkin silmät päivittäin halusi se tai ei :)
Maksi hoitaa valtaosan suunnattomasta riehunnasta, samoin unikaverina toimii, Atte löytyykin rentoutuneena useimmiten millon mitenkin päin Maksikan päältä ja välillä nuo kaikki kolme on pinokkain. Äitin mussukat <3

16.01.2010
Joka ikinen kerta meinaa tulla kirjoitetuksi vuosiluku 2009 tänne ja aina saan korjata pah, ;-)
Viikonloppu ja nyt kello tätä pävittäessä on jo puol 11 illalla, kävin juuri pissattamassa vielä pojat, näin meinaan taas saa nukuttua hieman pidempään eikä tarvitse pitää aamulla kiirettä ulkoilun kanssa, aikuiset karvaiset tuossa jo torkkuukin, mutta mustiainen tietysti energisenä touhottaa..nukkui meinaan melkoisen pitkän iltapäivä unen :)
Tänään oltiin pienen miehen alias Aten kanssa lahelassa kyläilemässä eli Tuulaa, Briitä ja Berttaa katsomassa ja käväistiin mukava lenkkikin samalla ..koirulit sai kirmellellä vapaana pelloilla ja hyvin tuo herranen pysyi tyttöjen mukana..tai noh Bertan..värirasisti ilmeisesti kun näki oikeammin vain Bertan :) Ihan viime metreillä alkoi väsy yllättämään selkeesti ja inhottavat paakut meni anturoiden väliin. Kiitos Tuula seurasta ja kaffesta! Tuntuikin, että olin koko päivän ulkona, sillä vein ekaksi aamulla "isot" tunnin lenkuran, sitten mentiin kyläilemään/ulkoilemaan ja kun saavuttiin väsyneenä kotiin sainkin lähteä jo viemään "isot" uudelle kierrokselle heh.
Kuvista tuli surkeita ja kaikkea muuta kun onnistuneita, toki kuvaaminen hieman hankalaa, kun pelloilla puikkelehti vain pienet kulkuväylät ja yhtenä letkana sai mennä..lunta kun riittää syvyyksiin saakka, samalla varoen menemästä laduille.
Atesta tuli muutoin niin ihana kuva, mutta kuten näkyy aivan sampuran "suttura" kuva..sniff..oli niin ihanan skarppina tuossa

Tänään myös Ossi sai jonkinlaisen hellyyspuuskan Attea kohtaa joka oikeastaan oli jo raivostuttavaa..hellyttävyys oli leikeissä, sillä laikkuherrakin innostui leikkimään suuleikkiä joka selvästi siltä hieman tönkömpää, mutta sitten iski hellyys ja hoivavietti ja pesi tuon mustiaisen litimäräksi vaikka sun mistä kohtaa, hellyyspuska myös selkeesti oli mielestäni hieman hormoonallista, vaikkei niin "sellaisia" touhuja varsinaisesti näkynytkään..joka sitten hetkellisesti tarkoitti mustiaisen omimista ja ilmoitusta Maksikalle, että minun juttu, noh onneksi tuo vaihe kesti vain hetkisen ja sitten taas kolmisin jatkettiin ja ylihoivaavimen unohtui :)
On ne niin koomisia nuo karvaiset touhuineen välillä...hyvinkin paljon on näkynyt sellaista kolmen koplan leikkiä tai noh riehumista kolmistaan ja lepäilyjä pinottain :) Atte myös alkanut kulkemaan isojen kanssa enempi lenkillä ja käykin jo pari kertaa päivässä niiden kanssa yhdessä, mutta olen vielä yhden lenkin tehnyt isojen kanssa ilman sitä vielä hieman pidemmän ja niin meinaan vielä toistaiseksi jatkaakkin..Atelle meinaan tekee hyvää myös itsekseen tuolla kulkeminen on niin totaali Maksikan perään.
Tässä vielä laikkusen ja mustiaisen kuva (juu ei tarvitse huomata Ossin sotkuisia korvia heh)

Pikkuhiljaa on peukutuksen määrä täällä kasvanut sillä Maksikan morsian Ilonalla on laskettuun aikaa enää muutama päivä eli huomena vuorokausia jo 60 :) Jännityksellä odotetaan mustiaisen ison masun puhkeemista ja ennen kaikkea toivotaan kaiken sujuvan hienosti ja Ilonalle voimia urakkaan <3
Elina on myös avannut Ilonalle ja tuleville pienille oman (>klik) Blogin..jossa tuo isomasuinen mustiainen komeileekin kuvassa..Iso pusu mustiaiselle ja ollaan hengessä mukana uutisia sitten odotellen :)

11.01.2010
Aika rientää ja niin se Atte ja siskonsa Nellikin tänään jo neljä kuukauta. Toki vauva, mutta silti jo alkaa olemaan isopoika pikkuhiljaa.
Tänään yritettiin ottaa 4 kk poseerauskuvat, ja en halunut ottaa kuvaa pitämällä kiinni, niin heh tuo adhd ei sitten millään meinanut pysyä paikallaan..pari sinne päin otosta kuitenkin ja laitan ne Aten kasvukuviin :) Hienosti takajalat harallaan nanosekuntti paikallaan, sillon on räiskittävä.
Pitäisi nyt ottaa itestä niskasta kiinni ja pikkuhiljaa alkaa harjoittelemaan pöytäseisontaa ja toki hampaitten katsomista enempikin :) Mutta josko pääsemme treeneihin mukaan loppukuusta vilinäänkin saisi harjoitusta muussakin ympäristössä...
Hampaat on alkanut vaihtamisensa pienellä miehellä ja ilmankos jäytäminen on ollut kovaa viimeisen viikon ajan ja montahan niistä tulee löytymään maksikan turkista kysyn vaan ;D. Ruuan vaihdon myötä on alkanut painokin nousta, sillä masu rauhottui oitis ja viime perjantaina näytti vaaka 4,3 kiloa mustiaisellemme :)
Muutoin täällä meillä kaikki hyvin ja arki alkanut ja viikot tulee siis vierimään taas...
Ai niin jos joku tuttava lähitienooltamme hesasta tai lähialueelta on menossa kv turkuun ja haluaisi avittaa 4 kg ruokasäkin toimittamisessa sinne eli ottaa kyytiinsä saa vihjaista :))

07.01.2010
Torstai toivoa täynnä päivä ja oli myös ensimmäinen koulu ja työpäivä, tai no isännällä ei vielä joka läksikin himalansaarelle ristiinaan käväisemään pariksi päiväksi :) Hieman hirvitti ajatus jääajoon, jonka suoritti saareen mentäessä hui!
Onneksi arjen alku kuitenkin helpohko, eli vain nämä kaksi päivää kunnes saadaan nauttia jälleen viikonlopusta, mutta sittenpähän se arki taas alkaa todenteolla..lomia vaan haaveillessa jäiks :) Kiireisin ja pehin eli kevät siis työmaailmassani taas koittaa, mutta kesää odotellessa heh! Tänä talvena ei ainakaan voida kitistä lumen puutteesta tai totaali talvesta, myönnän että lumentulo voisi kieltämättä jo riittää, joka sampuran lenkki on tarpomista poluilla heh..ja sitä paitsi tuntuu, että Atte hukkuu sinne :)
Atte kasvaa kuten sen virtakin, virtaa tolla mustiaisella on vaikka toiselle jakaa ja se ehtii joka paikkaan ja keksii vaikka sun mitä tekemistä, mutta toisaalta kovin on kilttikin..sana ei on hienosti hallussa, sitä uskotaan kovin heh ainakin joksikin aikaa..
Teen vielä arkisin yhden ja viikonloppuisin kahdet pitkät lenkit isojen poikien kanssa erikseen ja voi elämä sitä vääryyttä Aten mielestä joka ei tahtoisi olla erossa isoista ei siten hetkeekään, paitsi sen lähtiessä itekseen ulos..
Atte ja Ossi ovat eräänlaisen yhteisensävelen myös löytäneet keksenään, toisin sanoen Ossi on tottunut siihen ja jopa leikkinytkin jonkinverran sen kanssa eikä mustiainen ole nounou juttu enää, joskin atte ärsyttää ja kokeilee rajoja siihen minkä kerkee ja selvästi tunnustelee mitä kaikkea tuo laikkuherra kestää, eikä tuo juurikaan lotkauta itseensä enää aten kotkotuksille ja välillä kaikki kolme riekkuu keskenään, mutta valtaosan leikkihetkistä Maksi ja Atte suorittaa Ossin tyytyessä seuraamaan vierestä ja osallistumalla välillä tohottaen..välillä jopa ikäänkuin yrittäen rauhoittaa liiaksi yltynyttä riekkumista ja avittaen Maksia, joka mustiaisen kanssa joutuukin välillä koville :)
Tänään ensimmäistä kertaa jäivätkin kokonaan kolmistaan itekseen olo ajasta eikä Atte joutunut "wankilaan" ja hyvin täällä näytti sujuneen..yksinolo aika olikin vain vajaat pari tuntia, kunnes Jesse saapuikin jo koulusta.
Sellaista siis tänne tulikotiin vain kuuluu eipä siis mitään mystisiä tapahtumia...etusivun kuvan lisäksi laitan tähän vielä pari
"voi juku vaari mitkä hampaat sulla on.."

Mamman punanuttu korvakarvat spaketilla <3


03.01.2010

Totta vuosi on vaihtunut ja mitä lie tämä uusi tuo tullessaan :) Vuoden vaihde vietettiin rauhallisesti eikä tänäkään vuonna karvaiset paukkeita reagoineet, itse asiassa Atte kuorsasi koko räiskinnän omassa pedissään ja isot pojat sikin sokin olkkaria..Ossi huomioi pari kertaa kyllä nostaen päätään ja katsoen minua, mutta se olikin ainut reagointi.
Uuden vuoden lupauksia ei tullut tehtyä, kuten harvemmin tuleekaan..eipä tarvitse sitten mitään lupauksia rikkoakkaan ;D
Tavoitteita koiramaailmassa ei myöskään mitenkään erityisemmin, Fireboy's pentuetta tuskin tänä vuonna toteutuu, vaan vasta ensi vuonna ellei jotain mystistä tapahdu--näyttelyrintamalla ehkä ainoastaan debytointi Aten kanssa mikäli siltä näyttää, saa kuitenkin kasvaa rauhassa ja tulla isoksi pojaksi ikäänkuin, toki jonkunlainen pentukokeilu harjoituksen vuoksi, mutta katotaan siitä ei vielä ajatuksia. Maksikan kanssa ne haaveet täytty viime vuonna, ja tälle vuodelle varsinaisia tavotteita ei ole, mutta kehissä varmaan pyörähtelee, varmaan jotain kotimaassa ja jotain seikkailua varmaan aletaan kehittelemään uskoisin :)
Bertta tietysti junnariksi päästyään pyörähtelee kokeilemassa...
Kuulumiset osiot jatkaa varmaan tällaisenaan eli höpöttely linjana, mietin pitkään Blogia tälle, mutta noh vielä toisaalta ei tila ongelmia ja höystän kuvilla aika-ajoin ..toisaalta pitäisi kait järjestellä tuota kuvat osiota jotenkin ja sieltä ne ei joutuisi uudetkaan hukkaan hm...
MUTTA asiaan :) Tänään oli Atella jännittävä päivä sillä käväisimme tapaamassa sisko Nelliä leikkihetken merkeissä ja heh kyllä siskon tunnisti samanlainen pusumaakari kun veljensäkkin ;) Kuvia juu otettiin kyllä aikaan ei tosin saatu juurikaan järkeviä, niin kova meno oli kaksikolla päällä , joka se pääasia olikin. Kiitos Satu ja perhe kun saimme tulla, oli ihana nähdä neitiä ja juu toki teitäkin:)
Alle siis pari kuvaa tietysti tuosta tapaamisesta...
Hei neiti mä olen Atte the show boy,,käytsä usein täällä ;D

Aikas tutun näköinen olet...haluutsä laskee mun hampaat ennen suuleikkejä?

Tässä...on mulla kaikki..tosi komee rivi vai mitä??

Varmaan 50 kuvaa napattiin, mutta kasa peppuja, painivia tenavia missä näkyy vain mustaa, tai vaan toinen, tai vaan puolikkaita nassuja tai ne vaan vilhati juostessa, joten heh tässä nämä pari missä edes jotenkin näkyy molemmat :)
Ehkäpä ensi kerralla paremmalla onnella! Suukko Nellille oli ihana nähdä!
Takaisin etusivulle